Kızlar bu ovulasyon yöntemi süper

anldm cnm denemk lazım neler yaptk neler duamı cok gelcek deneylm bi baklm inanın kfam ucmusss suanda....

ya dilann çok büyütüyosun cnm yaa bu kadr acele iii değilll sen normal yolla hamile kalabılıyosunkii neden hemen aşılama yı düşünüyosun yaşında normal dahaa geçde değill acele etmek için

ya dilann çok büyütüyosun cnm yaa bu kadr acele iii değilll sen normal yolla hamile kalabılıyosunkii neden hemen aşılama yı düşünüyosun yaşında normal dahaa geçde değill acele etmek için

patiğe bnde katılıorum dilancım ama sennde bazı geçerli sebeplernvar anlıorum senide kısmet ttiım acele etme takıntı halinede getirme ciciiimmm beniimmm:))

bu arada annemlere gitmiştim akşam ablamın eski bir kitabı vardı onu karıştırırken eskiden yazılnış bir kağıt geçti elime kağıtta ''önce dua et ve 7 kere YA VEHHAB oku duan kabul olur '' yazıyodu ve ben sizlere dua edip 7 kere söyledim vardır bundada bir hayır... Allah'ım kabul etsin...:Saruboceq:

hoşgeldn cnm :çok üzgünüm: :çok üzgünüm: :çok üzgünüm: :kedi:

hoşbulduk kuzuuu... bu arada aramızda hamile varmı ya önceki sayfaları okuyamadım bu pc ve site beni öldürdü bu gün şifre falan istedi 1 saattir onunla uğraşıyorum yaa kafamçokkarıştı

dilöşşşşş tatlımmm yarın sendeyım güzel yemekler yap bana ve dayına 12 bucuk gıbı gelırım canım kavaltıya beraber yaparız sucuklu yumurta istıyorummmmmmmmm

amin canım cümlemizinkini... ya iş yerinde elime aldım sanal tesbih bir görseydin oku oku evde bulaşık dahi yıkamadım yetştirmek için dün pcyi de açmadım. inş. kabul olur dualarımız...:Saruboceq:
inşlh tatlım :Saruboceq:benden bgun leke geldı daha adetıme 10 gün var acaba sogan suyu içiyorum dıyemı bole oldu CADIARZU

dilöşşşşş tatlımmm yarın sendeyım güzel yemekler yap bana ve dayına 12 bucuk gıbı gelırım canım kavaltıya beraber yaparız sucuklu yumurta istıyorummmmmmmmm
:lepi: :lepi: :lepi: :lepi: tamammmmmmmmmm kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2
hoşbulduk kuzuuu... bu arada aramızda hamile varmı ya önceki sayfaları okuyamadım bu pc ve site beni öldürdü bu gün şifre falan istedi 1 saattir onunla uğraşıyorum yaa kafamçokkarıştı

cnmmm hasankeyf aslı arkdsmz hamle cnmkaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…