anldm cnm denemk lazım neler yaptk neler duamı cok gelcek deneylm bi baklm inanın kfam ucmusss suanda....
ya dilann çok büyütüyosun cnm yaa bu kadr acele iii değilll sen normal yolla hamile kalabılıyosunkii neden hemen aşılama yı düşünüyosun yaşında normal dahaa geçde değill acele etmek için
bacılar nasılsınız? görüşmeyeli... Allah 'a şükür dualara yetiştim...zemuszemus
iiiiz cnm sen nasılsınnn hoşgeldinnn oooo maşallahınn var cnmm alh kabul etsin inş
hoşgeldn cnm :çok üzgünüm: :çok üzgünüm: :çok üzgünüm: :kedi:
hoşgeldın canım duan için sagol canım ALLAH kabul etsın
inşlh tatlım :Saruboceq:benden bgun leke geldı daha adetıme 10 gün var acaba sogan suyu içiyorum dıyemı bole oldu CADIARZUamin canım cümlemizinkini... ya iş yerinde elime aldım sanal tesbih bir görseydin oku oku evde bulaşık dahi yıkamadım yetştirmek için dün pcyi de açmadım. inş. kabul olur dualarımız...:Saruboceq:
:lepi: :lepi: :lepi: :lepi: tamammmmmmmmmm kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2dilöşşşşş tatlımmm yarın sendeyım güzel yemekler yap bana ve dayına 12 bucuk gıbı gelırım canım kavaltıya beraber yaparız sucuklu yumurta istıyorummmmmmmmm
hoşbulduk kuzuuu... bu arada aramızda hamile varmı ya önceki sayfaları okuyamadım bu pc ve site beni öldürdü bu gün şifre falan istedi 1 saattir onunla uğraşıyorum yaa kafamçokkarıştı
dilöşşşşş tatlımmm yarın sendeyım güzel yemekler yap bana ve dayına 12 bucuk gıbı gelırım canım kavaltıya beraber yaparız sucuklu yumurta istıyorummmmmmmmm
nilgül siz diloşla birbirinize gidiyonuzmu yoksa sanal alemdemi?
kız bız akrabayız görümcemın gelını olur kendılerısırnaşık şeynilgül siz diloşla birbirinize gidiyonuzmu yoksa sanal alemdemi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?