Kızlar bu ovulasyon yöntemi süper

ya arkadaslar bir kac gundur lavaboya gittimde keskin koku aliyorum cisimden kafamçokkarıştı bu ne anlama geliyor bilen varmi

:lepi: :lepi: :lepi: :lepi: tamammmmmmmmmm kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2

cnmmm hasankeyf aslı arkdsmz hamle cnmkaydirigubbakcemile2

yaaa ne güzel ya bak dualarımız kabul oluyo bak ALLAH KUCAĞINA ALMAYI NASİP ETSİN ASLI'YA... anaa çok sevindim yaa hadiiiii kızlar listenin altı uzayacak Allah'ın izniyle birde meryem suresi ooooohhh bak gör sen artışı inancımız sonsuzzzz....ne güzel yaaahihoyyythihoyyyt

ya arkadaslar bir kac gundur lavaboya gittimde keskin koku aliyorum cisimden kafamçokkarıştı bu ne anlama geliyor bilen varmi
zemuszemus hamilelerde cok kokar cnmmm
o sucuklu yumurta hee kahvaltı he bnde bnde gelicemmm kıskandımm kaydirigubbakcemile3
gellllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll kaydirigubbakcemile2

evet cnmm hasankeyf adlı demek istedm aslı olms cnmmm pardonnnn inşş cnm bizde olcaz:Saruboceq:
kız bız akrabayız görümcemın gelını olur kendılerısırnaşık şey

:kedi: :kedi: :kedi: sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey evetttttttttttt gelinimmmm bennnnn alkisalkisalkis :roflol: :roflol:

ya ne alakasi var pinpirikle sanki burda sadece ben soruyorum cevap vermek istemiyorsan yazmana gerek yok lmaz:

kız kmse kızmıosana nie yanlış anladınki sadece okadarını biz anlamayız anladımız kadarına cevap verebiliriz sen çok kafaya taktın ama

ya ne alakasi var pinpirikle sanki burda sadece ben soruyorum cevap vermek istemiyorsan yazmana gerek yok lmaz:

ben ole bişey demedım canım sadece çok takıyosun anlamında dedim burda herkez bişeyler soruyor sende soracaksın dogal olarak yazmamı ıstemıyorsand ayazmam tatlım sorun degıllllll

canım seda doğru söylüyo bu kadar dinleme kendini olmaz falan daha çok üzülürsün rahat ol... bu kadar kasma kendini.valla bende ilk düşündüğümüz zamanlar öyleydim gaz sancım olsa ben onu anam bebek yerleşiyo diyodum:roflol: tabi 3,5 senedir kırmızı kart görünce sahalara veda ettim trübünlere el salladımmm. artık bırak diğer belirtileri 2 ay adette olmasam da düşünmüyorum sıkma kendini olur yavruuu

ben sizden kesin bilgiler beklemiyorumki sadece bildikleriniz varsa banada cevaplamanizi beklerdim sonucta sizler benden deneyimlisiniz...ben ilk defa bu ay deniyorum cok yeni evliyim o yuzden biraz fazla merak ediyorum ama obur ay daha sakin olucam ve daha rahat olucam tecrubem arttikca...

aynen canım kndini sıksanda kassanda zamanı gelince olcakk bnde artık takmıorum ohh be rahatlıorum böle söleyncee:roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…