:lepi: :lepi: :lepi: :lepi: tamammmmmmmmmm kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2
cnmmm hasankeyf aslı arkdsmz hamle cnmkaydirigubbakcemile2
ya arkadaslar bir kac gundur lavaboya gittimde keskin koku aliyorum cisimden kafamçokkarıştı bu ne anlama geliyor bilen varmi
ya arkadaslar bir kac gundur lavaboya gittimde keskin koku aliyorum cisimden kafamçokkarıştı bu ne anlama geliyor bilen varmi
kız bız akrabayız görümcemın gelını olur kendılerısırnaşık şey
gel sedoşum sende :lepi::lepi:o sucuklu yumurta hee kahvaltı he bnde bnde gelicemmm kıskandımm kaydirigubbakcemile3
alenam canım çok pinpiriklisin yaaa adetıne ne kadar var
sagol canım benımmmmmzemuszemuszemuszemusvallamı ne güzel kuzuuuuuuuuu yaaa... ozaman yarın iyi kahvaltılar...:içelim:
zemuszemus hamilelerde cok kokar cnmmmya arkadaslar bir kac gundur lavaboya gittimde keskin koku aliyorum cisimden kafamçokkarıştı bu ne anlama geliyor bilen varmi
gellllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll kaydirigubbakcemile2o sucuklu yumurta hee kahvaltı he bnde bnde gelicemmm kıskandımm kaydirigubbakcemile3
evet cnmm hasankeyf adlı demek istedm aslı olms cnmmm pardonnnn inşş cnm bizde olcaz:Saruboceq:yaaa ne güzel ya bak dualarımız kabul oluyo bak ALLAH KUCAĞINA ALMAYI NASİP ETSİN ASLI'YA... anaa çok sevindim yaa hadiiiii kızlar listenin altı uzayacak Allah'ın izniyle birde meryem suresi ooooohhh bak gör sen artışı inancımız sonsuzzzz....ne güzel yaaahihoyyythihoyyyt
kız bız akrabayız görümcemın gelını olur kendılerısırnaşık şey
ya ne alakasi var pinpirikle sanki burda sadece ben soruyorum cevap vermek istemiyorsan yazmana gerek yoklmaz:
ya ne alakasi var pinpirikle sanki burda sadece ben soruyorum cevap vermek istemiyorsan yazmana gerek yoklmaz:
zemuszemus hamilelerde cok kokar cnmmm
tskler canim cevaplarin icin..benim ilk denemem oldugu icin biraz merakli davraniyorum uzuldugumden degil yani umarim beni anlarsin :kedi:
canım seda doğru söylüyo bu kadar dinleme kendini olmaz falan daha çok üzülürsün rahat ol... bu kadar kasma kendini.valla bende ilk düşündüğümüz zamanlar öyleydim gaz sancım olsa ben onu anam bebek yerleşiyo diyodum:roflol: tabi 3,5 senedir kırmızı kart görünce sahalara veda ettim trübünlere el salladımmm. artık bırak diğer belirtileri 2 ay adette olmasam da düşünmüyorum sıkma kendini olur yavruuu
zemuszemus hamilelerde cok kokar cnmmm
tskler canim cevaplarin icin..benim ilk denemem oldugu icin biraz merakli davraniyorum uzuldugumden degil yani umarim beni anlarsin :kedi:
nedemk cnm anlıorm seni anlamz olurmuyum seni hepimiz anlıoruz cnm benm hepmiz aynı derttenizzzz :kedi: delikafadulden cnm inş hamilesndir inş:Saruboceq:
rüyalr cnaım allah dualarını kabul etsnn:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?