Kızlar bu ovulasyon yöntemi süper

inş canım daha rahat olursunn bak seni anlıorum merak içindesin bnde öleeydm..

:1hug: cnmm yaaaaaaa :1hug:

eee bacılar meryem suresine nediyosunuz? onada başlayalımmı? yaaa bende ne çok dua etmek istiyomuşumda farkında değilmişim siz açığa çıkarmışsınız vallaalkisalkisalkis:roflol: ama içim rahatlıyo ya dedikodudan gıybetten uzak ohh diyorum

canım bencede meyrem duasına başlayalım ama ben adetmıyım degılmıyım bılmıyorum bugun dualarımıda okuyamadım leke gelıyor benden

listede hamile bölümünde en yakın zamanda senin isminde olacak evvel Allah'ın izniyle...

insallah sizlerinde olucak canim :Saruboceq:

AMİNNN İNŞ. valla ben bu ay beklemiyorum canım bebek yerine kislerim var benim baba gibi gelecek ayda beni terk etmezlerse doğum kontrol hapı terkederlerse inş. beni 2. aşılama bakalım hayırlısı ben takmıyorum kafama tokadan başka bir şey...:1closedeyes:

kızlar duaları bekletelim biraz ya ben regliyim biliosun sonra çok gerilerde kalırım yetişemem sizee

kaydirigubbakcemile3 allah iiliğiini vermsnnn kızzz

zamani geldiginde bebegin sana gelicektir canim...en iyisini yapiyorsun takmayaral :lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…