ben sizden kesin bilgiler beklemiyorumki sadece bildikleriniz varsa banada cevaplamanizi beklerdim sonucta sizler benden deneyimlisiniz...ben ilk defa bu ay deniyorum cok yeni evliyim o yuzden biraz fazla merak ediyorum ama obur ay daha sakin olucam ve daha rahat olucam tecrubem arttikca...
nedemk cnm anlıorm seni anlamz olurmuyum seni hepimiz anlıoruz cnm benm hepmiz aynı derttenizzzz :kedi: delikafadulden cnm inş hamilesndir inş:Saruboceq:
insallah canim hepimiz hamile kaliriz :hulya:
ben sizden kesin bilgiler beklemiyorumki sadece bildikleriniz varsa banada cevaplamanizi beklerdim sonucta sizler benden deneyimlisiniz...ben ilk defa bu ay deniyorum cok yeni evliyim o yuzden biraz fazla merak ediyorum ama obur ay daha sakin olucam ve daha rahat olucam tecrubem arttikca...
inş canım daha rahat olursunn bak seni anlıorum merak içindesin bnde öleeydm..
insallah canim hepimiz hamile kaliriz :hulya:
:Saruboceq: inşş cnm benm içime doguo sen hemen kalcannn :Saruboceq:
kız diloş buzdevrindeki o karakter gibisin canımyaopuyorumnanaktan
:Saruboceq: inşş cnm benm içime doguo sen hemen kalcannn :Saruboceq:
insallah sende hamile kalirsin canim benim cok iyisin :CüvCüv:
canım bencede meyrem duasına başlayalım ama ben adetmıyım degılmıyım bılmıyorum bugun dualarımıda okuyamadım leke gelıyor bendeneee bacılar meryem suresine nediyosunuz? onada başlayalımmı? yaaa bende ne çok dua etmek istiyomuşumda farkında değilmişim siz açığa çıkarmışsınız vallaalkisalkisalkis:roflol: ama içim rahatlıyo ya dedikodudan gıybetten uzak ohh diyorum
listede hamile bölümünde en yakın zamanda senin isminde olacak evvel Allah'ın izniyle...
canım bencede meyrem duasına başlayalım ama ben adetmıyım degılmıyım bılmıyorum bugun dualarımıda okuyamadım leke gelıyor benden
insallah sende hamile kalirsin canim benim cok iyisin :CüvCüv:
:1hug: inş bitanem inş :Saruboceq: isteyen herks inş:Saruboceq: sakın üzülme olurmu biz seni böle tanıdıkkk kuzucumm böle sevdkkkk takılıo sana nilglll kız o üzülür böle şelere hadi barısınnnnn barısan hemen hamile kalsınn emiiiii alenammm hemn barısırrrr :roflol: oyy kuuzmmm benmm içinizde kötlk yok biz biiirbirimze kenet oldk dua ediorz hadi öpün birbiriniziiiopuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5
insallah sizlerinde olucak canim :Saruboceq:
canım benım sagol ama sen calışıyorsun benım bu lekeler bıtınce banyo edınce okuycam demen yeter tatlım benım yaaaakaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5olsunn kuzuuuu ben senin yerinede okurum :teselli: hayırlısı ee siz nedersiniz kızlar?
AMİNNN İNŞ. valla ben bu ay beklemiyorum canım bebek yerine kislerim var benim baba gibi gelecek ayda beni terk etmezlerse doğum kontrol hapı terkederlerse inş. beni 2. aşılama bakalım hayırlısı ben takmıyorum kafama tokadan başka bir şey...:1closedeyes:
AMİNNN İNŞ. valla ben bu ay beklemiyorum canım bebek yerine kislerim var benim baba gibi gelecek ayda beni terk etmezlerse doğum kontrol hapı terkederlerse inş. beni 2. aşılama bakalım hayırlısı ben takmıyorum kafama tokadan başka bir şey...:1closedeyes:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?