Kızlar bu ovulasyon yöntemi süper

canım benım sagol ama sen calışıyorsun benım bu lekeler bıtınce banyo edınce okuycam demen yeter tatlım benım yaaaakaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5

olsun kuzuuu iş yerinde daha kolay oluyo yemek derdi ev derdi yok zamanım daha çok orda valla evden....ama sedada ara verelim diyo olur sizi beklerizz

3 güne kadar biter inşş ttlım istersenz bekleyn yada başlayın bilmiorum siz bilirsiniz ama yetişemem size ben nasıl yapcazz fikir verinn (

canım herkese uyan bır zamanda olsukı daha ıyı olur bende zaten edetmıyım bılmıyorum bugun ki dualarımıda okuyamadım ne kanama olurmuyum onuda bılmıyorum beklemedeyım

zamani geldiginde bebegin sana gelicektir canim...en iyisini yapiyorsun takmayaral :lepi:

napayım canım ya tak tak nereye kadar. buda sınaVIMIZ İŞTE ALLAH SEVDİĞİ KULLARINI SINAVA TABİ TUTARMIŞ TABİ BİZİM SABRIMIZ ÖLÇÜLÜYO OFFLAMAK POFLAMAK BİLE SİTEM ETMEKMİŞ BU YÜZDEN BEN ARTIK TAKMAMAYA ÇALIŞIYORUM ...

canım herkese uyan bır zamanda olsukı daha ıyı olur bende zaten edetmıyım bılmıyorum bugun ki dualarımıda okuyamadım ne kanama olurmuyum onuda bılmıyorum beklemedeyım

tamam ozaman şimdi okuyan arkadaşlar eyer okumaya devam ederlerse herkese niyet ederek okusunlar tabi isterlerse..bzde temizlennce başlayalım çünkü bnde katılmak istiorum dualaraa:1hug:

haklisin canim peki hic ebeye gitmeyi dusundunmu ?? eski ebeler bazen cok iyi oluyor bu durumlarda

canım bu bi sınav dedin de aklıma geldi geçen bi şey okudum allahım o kadar büyükki dermişki bi ayette yazıdu hatırlamıorum tam olarak benden fazla kmseyi sevmeyn onu sizden alırım ve sevdiğim kullarımı sınava tabi tutarım ne kadar dayanacaklar:.....çok etkiledi beni ama tam olarak bulup szlerede yazmak istiorum Saruboceq:

canım benım adete 10 gün var neden böle oldum anlamadım leke gelıyor koyu kahve adet gıbı ama kanamam yok:1no2::1no2:

YERLEŞME KANAMASI OLMASIN KUZUUU HADİ ÖYLE OLSUN YAA geçen ay kullandığın ilaçların etkisi sürüyo biliyosundur bu ay iyi yumurta olmuştur haaa.. soğan suyumu içiyodun sen?

YERLEŞME KANAMASI OLMASIN KUZUUU HADİ ÖYLE OLSUN YAA geçen ay kullandığın ilaçların etkisi sürüyo biliyosundur bu ay iyi yumurta olmuştur haaa.. soğan suyumu içiyodun sen?
bılmıyorumkı canım keske ole olsa adet beklıyorum bu ay hiç takmadımda oluyomuş bıdeeeee :Saruboceq:

tabi canım Rabbim sevdiği kullarını sınarmış bakalım kulum beni seviyomu sitem edecekmi benden geçecekmi diye... yanılmıyosam peygamber efendimiz eğer ümettimin hayatı çok düzenliyse her istediği oluyosa korksunki sınanmıyo...Allah sevmediği kullarını sınamazmış beni anmasın diye ama sevdiği kullarını bir an beni unutmasın bakalım ne kadar dayanacak bu bi ölçü işte bak sakın şeytana uymayalım oki en sevdiğim insan Allah'In verdiği derde oflayan sitem eden herkese anlatıp yakınan insandır demiş işte o benim dostumdur ben onun kulağına vesvese veririm şöyle de şöyle yap bak isteğin olmuyo diye. ne uzun oldu ya...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…