kızlar duaları bekletelim biraz ya ben regliyim biliosun sonra çok gerilerde kalırım yetişemem sizee
canım benım sagol ama sen calışıyorsun benım bu lekeler bıtınce banyo edınce okuycam demen yeter tatlım benım yaaaakaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5
adetın ne zaman bıtıyor canımmmmm
ya nilgül erken değilmi senin adete?
canım benım adete 10 gün var neden böle oldum anlamadım leke gelıyor koyu kahve adet gıbı ama kanamam yok:1no2::1no2:
3 güne kadar biter inşş ttlım istersenz bekleyn yada başlayın bilmiorum siz bilirsiniz ama yetişemem size ben nasıl yapcazz fikir verinn(
zamani geldiginde bebegin sana gelicektir canim...en iyisini yapiyorsun takmayaral :lepi:
canım herkese uyan bır zamanda olsukı daha ıyı olur bende zaten edetmıyım bılmıyorum bugun ki dualarımıda okuyamadım ne kanama olurmuyum onuda bılmıyorum beklemedeyım
yerlesim lekesi olabilir...
napayım canım ya tak tak nereye kadar. buda sınaVIMIZ İŞTE ALLAH SEVDİĞİ KULLARINI SINAVA TABİ TUTARMIŞ TABİ BİZİM SABRIMIZ ÖLÇÜLÜYO OFFLAMAK POFLAMAK BİLE SİTEM ETMEKMİŞ BU YÜZDEN BEN ARTIK TAKMAMAYA ÇALIŞIYORUM ...
napayım canım ya tak tak nereye kadar. buda sınaVIMIZ ıŞTE ALLAH SEVDıĞı KULLARINI SINAVA TABı TUTARMIŞ TABı BıZıM SABRIMIZ ÖLÇÜLÜYO OFFLAMAK POFLAMAK BıLE SıTEM ETMEKMıŞ BU YÜZDEN BEN ARTIK TAKMAMAYA ÇALIŞIYORUM ...
canım benım adete 10 gün var neden böle oldum anlamadım leke gelıyor koyu kahve adet gıbı ama kanamam yok:1no2::1no2:
yok degildir bende aşılamadan sonra ufak bır kıst olutu 15 gundur sogan suyu içiyorum ondandır dıye düşünüyorum ama daha oncede içmiştim böle olmamıştı:1no2:
gebelik gerceklesmeye baslayinca yerlesim lekesi gelebiliyor...kahverengi seklinde[/QUsanmıyorum canım aşilamam tutmadı bole kıstlemı tutacak:çok üzgünüm:ahh keşke o günler gelsede burda hepimiz hamıle kalıp bebeklerımızı konuşsak:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
bılmıyorumkı canım keske ole olsa adet beklıyorum bu ay hiç takmadımda oluyomuş bıdeeeee :Saruboceq:YERLEŞME KANAMASI OLMASIN KUZUUU HADİ ÖYLE OLSUN YAA geçen ay kullandığın ilaçların etkisi sürüyo biliyosundur bu ay iyi yumurta olmuştur haaa.. soğan suyumu içiyodun sen?
bılmıyorumkı canım keske ole olsa adet beklıyorum bu ay hiç takmadımda oluyomuş bıdeeeee :Saruboceq:
canım bu bi sınav dedin de aklıma geldi geçen bi şey okudum allahım o kadar büyükki dermişki bi ayette yazıdu hatırlamıorum tam olarak benden fazla kmseyi sevmeyn onu sizden alırım ve sevdiğim kullarımı sınava tabi tutarım ne kadar dayanacaklar:.....çok etkiledi beni ama tam olarak bulup szlerede yazmak istiorumSaruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?