eğer test tutarsa ocağın 1 de hamileliğim kanda çıkacakmış :Saruboceq:hadi inşallah
kıslar kan sonuclarımı aldım 5.59 sızce hamılemıyım doktor persembe gelsın tekrar demış
kıslar kan sonuclarımı aldım 5.59 sızce hamılemıyım doktor persembe gelsın tekrar demış
inşallah cnm ama baslıcaz artık adet gelinceee tedaviye hayrlısı olsn kuzummm sen napıosnn gününü tespit ettinmii kızzz kızlar bişe dicemmm siz birbirinize rep puanı veriormsnzzzz kızz ben veriormmmkaydirigubbakcemile2kıs dilacım inş. gerek kalmaz iğneyede hamiş olursun :Saruboceq:
iyidir kızlar okuldayım dersim yok bir gireyim dedim. iyi ki de girmişim sizlere rastlayabildim.
aaaaaaaaaaaa süperrr beşten yukardaaa cnmmm hadiii inşallah tekrar yaptırman lazım kaçgün geçti cnm deger biraz düşük dün olman lazımdı dimi cnmm inşallah deger yükselir kuzumm benmmmm 5ten yukrsı pozitf sayılır ama senin birz sınırda degr yükselebilir cnmmmm dinlen bolbolllŞeniz zemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemushihoyyyt
ayyy canım inşallah hamilesindir. eğer hamileysen perşembe gününe kadar bu değer baya bi artar sanırım yani ben öyle biliyorum... hadi inşallah hayırlısı canım senin içinde halay çekeriz burda...:teytey::teytey::teytey:
anldm cnmm inşallah kuzucummm inşallah hamilesndr değerin katkattt yükseliirrr cnmmm:Saruboceq: duamdasınn cnmm benimmmmmm :Saruboceq:allahm inşaaalah tubamızzzz hamişdirrr burda halaylar cker inletiriz yılbasnda burayııııı
cnm bugun olmam gerekıodu hatta akşamdan kahverengı lekelerın baslamasssı gerekıodu baslamadı cok sukur var gıbı hıssedıyorum ama hayırlısı dua edın
anldm hayatm benmde ozmanlar hemen hemen....bizde ii çalştık kızzkaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kız hadi inşallahh seninde hayrlı haberlerini alalım askmmmm yılbasnda inlesinn buraaaaaasırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey :Saruboceq: evet kuzucum eşim gidior die ben istiorum benm eşimde bide varikosel var askerden sonra allah korusun ilerler daha zor olur die....bikere hamile kaldm dogal yolla biliorsn ama....:sinifsinif: :sinifsinif: işte....sonunu.....göremedk..oyüzden eşim gitmeden allahın iznyle baslıyalm dedikkkkk cnmm sende klomenfalan kullan giitnmi doktora hiç sen nerde oturuordn cnmbe beklemedeyim 4 ocak beklemediğim adet tarihim. bu ay iyi çalıştık bakalım sonuç ne olacak. diloşumun eklediği sitede 31 aralıkta kan tahlilinde görülür yazıyor bakalım heyecanla bekliyoruz. siz de durumlar nasıl... yaaa diloşum inşallah iğneye ihtiyaç duymazsın. eşin askere gidiyor diye mi acele ediyorsun. benimki de gidecek heralde ağustosta. ne yapsam bu ay olmazsa ben de mi tedavi falan düşünsem haaa...
kız ben öğretmenim yaa o yüzden okula gelmem gerekiyor opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
anldm cnmm inşallah kuzucummm inşallah hamilesndr değerin katkattt yükseliirrr cnmmm:Saruboceq: duamdasınn cnmm benimmmmmm :Saruboceq:allahm inşaaalah tubamızzzz hamişdirrr burda halaylar cker inletiriz yılbasnda burayııııı
amin cnm benım amin rabbımhepımızın yuzunu guldursun
mafoldumben cok gecmş olsn cnm bnm:teselli: inş rabbm nasip etsn bnde aynen öle işte istiorumm esim gtmden insan bide bebgni kaydnce daha bi zor:sinifsinif:canım ben de doğal yoldan hamile kaldım bir defa. sonra kötü günler geçirdik neyse oralara girip kötü günleri hatırlamayalım tekrar. ben hiç bir ilaç kullanmadım benim ve eşimde herhangi bir problem yokmuş. bebeğimi kaybedeli 5 ay oldu. doktor biraz bekle ondan sonra tekrar bebek düşünürsünüz dedi.5 ay bekledik.şimdi istiyoruz artık. aşkım askerdeyken ben de bebeğimle vakit geçirirdim...
sırnaşık şeysırnaşık şey olmazsınki sen sert zatenn kuzumm bnmmm:1hug: ohhhh masaalah hiç anlamam o derstendelaelaelaelaelaediloşum yoookk ya o kadar sert değilim. benim branşım fizik.
amin cnm benım amin rabbımhepımızın yuzunu guldursun
aminnnn tubişiiiiimmmmmm bakkk gör inş halylar cekcezzzzzz:dance::dance::teytey:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?