ii gcelrr cnmmm nasılsnnniyi geceler gece kuşları....
amin cnmm ya aysenim takma bitanem üzülme allah cok büyük nolur üzülme yaaiyi diyelim iyi olalım canım
rabbim bugünümüzü aratmasın
ne var ne yok buralarda var mı yeni hamilemiz....
sizin uykunuz gelmiyor mu yaaa... valla ben duramıyorum. zaten severim uykuyu ama bu aralar bir başka.. yataktan çıkasım gelmiyor. bıraksalar bütün gün yatarım valla :umursamaz::umursamaz::umursamaz::umursamaz:
diloşşş naberr kızzzz:))gece kuşum benmmkaydirigubbakcemile3
suann iim cnm agrım vardı birzck geçti ama cnm bende cıkiim artık yarn konusuruz kızlar sizleri öpüorummm korkuorm ben tek oturuncada:1ninca: had, kaçtmmmm öptm siziiiii opuyorumnanaktan ii gecler askm
ölemi ben daha gençsin die düşünmüştüm olsun ynede tam zamanları bncee:))bnde otuz yaşındayım:))acelem ondan ama allah bilio zamanını olmayınca olmuyo işte bekle bekle sabır istioilk denemlerde bnde kesn hamileym kndimi o moda sokuodum hemen ama bir iki üç dört derken alıştım şimdi umut bile etmiorum tabi regli olunca üzülüorum (ama napalım kısmet herşeyn hayırlısıı inşş:Saruboceq:
slm kıslarrrr inş. iyisiniz sizi burda bulmak çok güç artık a.s.
nasılsın canım geliyorumda sizi bulamıyorum canım gerçi çok fazla gelemdim annem vardı 4 gün sonra ben anneme gittim yoğundum biraz iyiyim canım çalışmalara devam opuyorumnanaktanzeynebim hoşgeldinn kızz gelmıyon artıkın unuttun biziiii nasılsıın bakimm düzeldinmi biraz
slm kızlarrrr nasılsınız
slmmm ben geldimmmmsırnaşık şey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?