Kızlar bu ovulasyon yöntemi süper

sizin uykunuz gelmiyor mu yaaa... valla ben duramıyorum. zaten severim uykuyu ama bu aralar bir başka.. yataktan çıkasım gelmiyor. bıraksalar bütün gün yatarım valla :umursamaz::umursamaz::umursamaz::umursamaz:

sizin uykunuz gelmiyor mu yaaa... valla ben duramıyorum. zaten severim uykuyu ama bu aralar bir başka.. yataktan çıkasım gelmiyor. bıraksalar bütün gün yatarım valla :umursamaz::umursamaz::umursamaz::umursamaz:

canım zaten öğlenekadar uyuduğum için gece uyuyamıorum ya kk saolsun:))):roflol:

diloşşş naberr kızzzz:))gece kuşum benmmkaydirigubbakcemile3

suann iim cnm agrım vardı birzck geçti ama cnm bende cıkiim artık yarn konusuruz kızlar sizleri öpüorummm korkuorm ben tek oturuncada:1ninca: had, kaçtmmmm öptm siziiiii opuyorumnanaktan ii gecler askm

suann iim cnm agrım vardı birzck geçti ama cnm bende cıkiim artık yarn konusuruz kızlar sizleri öpüorummm korkuorm ben tek oturuncada:1ninca: had, kaçtmmmm öptm siziiiii opuyorumnanaktan ii gecler askm

kız ewde kocan varken neden korkuosun allah iilini versinn canım yaaa:))neren ağrıodu geçmiş olsun..iigecelr cicimm:))yarın konuşuruzz :1hug:

gunaydın kıslar gelen gıden yok normalde aksamdan kahverengı akıntının gelmesı gerekıodu gelmedı.tesat yaptım bozukmudur ne dır bomboş controlde bıle cızgı yok sınır oldum

hadi ya üzülme dicem ama ne mümkün ne kadar kendine bu durumu kabullendirsende ki öyle birşey yok daha az üzülmek için yaptığın daha sakin davranmak o kadar.. hepimize hayırlısı ile kuzularını kucağına alması dileğiyle...:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…