zeyyneppppppppppppp sndekayboldun canım yaaa nie gelmiosun hiççopuyorumnanaktan
kaydirigubbakcemile2 buldmm doktoru uzun arasttrma sonucu cok ii doktor cnmmmm hadi kuzum inş hayrlıı haberlerlee gelelimm hepimizzzzsen naptın diloşcumm doktor arıodun varmı bi gelişme...ben aynıyım reglim bittii cumartesiyi bekliorum inş hayırlı güzel haberler alıcamm:Saruboceq:
aaaaaaaaaaaa pembe patik beklemedemii aboo kız ondada bişey olmasınn:))))))geçikme sorunu varmıydı onda acepp????????????
Kızlar facebook'a üye olan ve olmayan tüm arkadaşlarım Facebookta KK KARDEŞLİĞİ grubunu kurduk. Herkesi bu gruba davet ediyorum. Daha yakından tanışmak ve paylaşımlarımızı genişletmek için tüm arkadaşlarımı önce facebook'a daha sonra da KK KARDEŞLİĞİ grubumuza katılmaya davet diyorum..
bnde grmedim patiği hiç bugnde gelmedi dimi kursta biti sanıorum sınav vardı cumatresi günü??nerden buldun canım doktoru sizin oralardamı???
kızlar ben cıkıorummm öpüorumm siziiiii opuyorumnanaktan
3 gundur cok halsizim...idrar enfeksiyonu olmusum antibiyotik kullaniyorum acaba onunmu yan etkisi oldu bende
iyiyimm cnmm sen nasılsınn kız noluo adet geçiooo miden bulanıo hadi inş patiğimmkaydirigubbakcemile2:Saruboceq:
lmaz: lmaz: lmaz: BUAY KORUNMADN ALENAMMM SENNN YA HAMİLEYSENNN!!!!!!!NEDEN ADETİN GELİNCE BASLAMADINKİİ CANIMMM lmaz:
idrar enfeksiyonu halsizlik yapmaz canım antibviyotikte yapmaz
hee ama ateş falan varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?