Kızlar bu ovulasyon yöntemi süper

var galba hamişimizz sedoşş inşallah kızzzzemuszemus :Saruboceq: konusmdk valla söle birarada alenam nerde yaavvv :bbo:
zeyyneppppppppppppp sndekayboldun canım yaaa nie gelmiosun hiççopuyorumnanaktan

kız arzucuk girio cıkıo işi var herlde dime askımmm arzuuuuuuuuuu

BEKLENMEYEN ADET TARİHLERİMİZ
sekerkiz67-------> 29aralık :ecrin_bebek: hamile olablr....kan degeri sınırda cıktı :Saruboceq:
pembe_patik---->28aralık beklemede.......:Saruboceq:
umutsuzz------->5 ocak
fatoserhan------->5ocak :sm_confused:
mseda-------->25aralık regli oldu
NILGULECRIN---->2 ocak
aysen_34------->30aralık
semra066------>24aralık ?????? kızlar semra adet oldumuu
ALeNaM------>1ocak
mestitosh----->4ocak
kerem34gul------>9ocak
dilşad53----->26aralık

HAMİŞLERİMİZ
badegül

sen naptın diloşcumm doktor arıodun varmı bi gelişme...ben aynıyım reglim bittii cumartesiyi bekliorum inş hayırlı güzel haberler alıcamm:Saruboceq:

aaaaaaaaaaaa pembe patik beklemedemii aboo kız ondada bişey olmasınn:))))))geçikme sorunu varmıydı onda acepp????????????

sen naptın diloşcumm doktor arıodun varmı bi gelişme...ben aynıyım reglim bittii cumartesiyi bekliorum inş hayırlı güzel haberler alıcamm:Saruboceq:
kaydirigubbakcemile2 buldmm doktoru uzun arasttrma sonucu cok ii doktor cnmmmm hadi kuzum inş hayrlıı haberlerlee gelelimm hepimizzzz
aaaaaaaaaaaa pembe patik beklemedemii aboo kız ondada bişey olmasınn:))))))geçikme sorunu varmıydı onda acepp????????????

kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2inşalllaahh cnmmm bilmiormki askmmm geçermiydii günüüü ama midemde bulanıo dedide....:Saruboceq:

bnde grmedim patiği hiç bugnde gelmedi dimi kursta biti sanıorum sınav vardı cumatresi günü??nerden buldun canım doktoru sizin oralardamı???

Kızlar facebook'a üye olan ve olmayan tüm arkadaşlarım Facebookta KK KARDEŞLİĞİ grubunu kurduk. Herkesi bu gruba davet ediyorum. Daha yakından tanışmak ve paylaşımlarımızı genişletmek için tüm arkadaşlarımı önce facebook'a daha sonra da KK KARDEŞLİĞİ grubumuza katılmaya davet diyorum..

cnm tam olark kk kardeşliğimi yazıcazzz geliormmm hemenn opuyorumnanaktan saol cnmm

bnde grmedim patiği hiç bugnde gelmedi dimi kursta biti sanıorum sınav vardı cumatresi günü??nerden buldun canım doktoru sizin oralardamı???

şekerimm kurs bitti kazancam galibaaa direksiyon dersine gittimm bgn ama bidaha gitmicemm direksiyonn sınavına yakın gidicem kızlarrr benim adetim gecikir hep o yüzden umutlanmıyorum pek

lmaz: lmaz: lmaz: BUAY KORUNMADN ALENAMMM SENNN YA HAMİLEYSENNN!!!!!!!NEDEN ADETİN GELİNCE BASLAMADINKİİ CANIMMM lmaz:

doktora anlattim canim hamilelik ihtimali olabilir diye ona gore antibiyotik verdi....ama bu antibiyotikler halsizlik yaparmi acaba kafamçokkarıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…