Kızlar bu ovulasyon yöntemi süper

Geçmiş olsun canım ya şimdi nasılsın görümcemle görüşemedık daha canım senin sınavın nasıldı

sağol cnmm valla midem kötü baya benim sınav da ilk yardım ve trafik iyiydi motordan şüpheliydim amaa akşam sorulara baktım hepsinden geçtim galiba tahminennn inş kodlamada hata yapmamışımdırr kendi yaptığım puanlamaya göre ilk yardım 1 yanlış trafik 7 motorda 4 mü ne tabi bunlarda değişiklik olur ikilimde kaldığım cvplarda var ama geçicem heraldee

Geçersin canım.Umutsuzun dediği gibi yoksa hamılemısın canım hadi inş.yaaa

mrb umutsuz ben testi yaptım ama bu resimleri ve isimlerini anlayamadım :1no2: yardımcı olabilirmisin acaba
Menstruation ,Eisprung ,Einnistung ,Bluttest ,Urintest

mrb umutsuz ben testi yaptım ama bu resimleri ve isimlerini anlayamadım :1no2: yardımcı olabilirmisin acaba
Menstruation ,Eisprung ,Einnistung ,Bluttest ,Urintest

tabikide cnm Menstruation aybası demek Eisprung ovulasyon demek Einnistung yerleşme demek Bluttest buda eger hamile kaldıysan o tarihlerde kanda ögrenebilceğin tarhi gösterir .Urintest buda idrar testinde ögreneceğin tarihi gösterir cnmŞeniz

kıslar bu ay çok sakinim oluruna bırakıyorum hiç umursamıyorum olursa olur inş. allah ne zaman kısmet ederse sonuçta bir sorun yok sadece zamanı gelince o zamanı bekliyorum :CüvCüv:

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 calıss calısss kızzzz ovulasyon gününü hesapladnmı ben buay hiç bakmdm bile....bakalm bende adet olurum yine zamansız....tedaviye baslıcam biliosn dimi cnm:bbo:

ne tedavisi canım hayırdır inş. kötü birşey değil allah şifa versin

ne tedavisi canım hayırdır inş. kötü birşey değil allah şifa versin

kızzz yokkkk cok şükürrr yaaaaa öle diil eşim askere giidicek yaa bende iğne aldm asılama düşünüorm bakalım cnm eşim gitmden deniim diorum hherks yaptrma sen bikere dogal yolla gebe kaldn dio amaa işteee eşiimmm gidiooooo

eğer test tutarsa ocağın 1 de hamileliğim kanda çıkacakmış :Saruboceq:hadi inşallah

kıslar kan sonuclarımı aldım 5.59 sızce hamılemıyım doktor persembe gelsın tekrar demış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…