hoşgeldinnn cnmmm ii olmaya çalışıom ben sen nasılsın gece rahatsızlandım ben yaa çok istifra ettim ne yaramadı bilmıyorumm görümcenin sınavı nasıl geçti cnm
Geçmiş olsun canım ya şimdi nasılsın görümcemle görüşemedık daha canım senin sınavın nasıldı
hoşgeldin pıstıkkkk nbr
sağol cnmm valla midem kötü baya benim sınav da ilk yardım ve trafik iyiydi motordan şüpheliydim amaa akşam sorulara baktım hepsinden geçtim galiba tahminennn inş kodlamada hata yapmamışımdırr kendi yaptığım puanlamaya göre ilk yardım 1 yanlış trafik 7 motorda 4 mü ne tabi bunlarda değişiklik olur ikilimde kaldığım cvplarda var ama geçicem heraldee
BİR ÇOK KİŞİ BU SİTENİN VERDİĞİ TARİHLE GEBE KALDI VEDE KALACAK ALMANCA SİTE FAKAT İSTEYENLERE YARDIMCI OLUCAM TEK YAPMANIZ GEREKEN ADET SON ADET TARİHİNİZİ YAZIN GELEN KUTULARA....HADİ BAKALIMMMMkaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5opuyorumnanaktan
slm dilancım nasılsın opuyorumnanaktan
mrb umutsuz ben testi yaptım ama bu resimleri ve isimlerini anlayamadım :1no2: yardımcı olabilirmisin acaba
Menstruation ,Eisprung ,Einnistung ,Bluttest ,Urintest
iim askmm sennnn
sağol canım çalışmalara devam kaldığım yerden kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 calıss calısss kızzzz ovulasyon gününü hesapladnmı ben buay hiç bakmdm bile....bakalm bende adet olurum yine zamansız....tedaviye baslıcam biliosn dimi cnm:bbo:
ne tedavisi canım hayırdır inş. kötü birşey değil allah şifa versin
kıslar kocişime bezelye pilav pişircem zemuszemus
eğer test tutarsa ocağın 1 de hamileliğim kanda çıkacakmış :Saruboceq:hadi inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?