hosgeldin baby lovekaydirigubbakcemile5
:1hug: hoşbulduuuuuk:asigim: alenam ne güzel bir isim..
alenamcım cnm antibiyotiğe keşke adetten sonra baslsaydn bitanem
canim doktor bana hamilelerin kullandigi antibiyotikden verdi..hicbir zarari yokmus fisfisfis
nebilim kuzum tmam zararı olmaz ama olsun....içini rahat tut sen bişicik olmaz allahın iznyle ama ben daha ii dedim kuşumm kaçgün kaldı senin
ben geldım kızlarrr özledım sızı yaaaa gıremedım bu aralar pekk
Az kalms cnm bekleyelim bakalm kuşumm inşaallah olmazsın:Saruboceq: belirtin varmı kuzumbugunu saymazsan 2 gun kaldi canim gamyoncuiremsu
ben geldım kızlarrr özledım sızı yaaaa gıremedım bu aralar pekk
hoşbulduk canım benım banada doktor antıbıyotık vermıştı bende kullandım adetı beklemeden doktor demişse zararı yok dıye bşey olmazcanım korkmaaaazemuszemuszemuszemushosgeldin nilgul opuyorumnanaktan
Az kalms cnm bekleyelim bakalm kuşumm inşaallah olmazsın:Saruboceq: belirtin varmı kuzum
:1hug:hoşgeldin canımmhihoyyyt
hoş bulduk delümmm benımmmm:teytey::teytey:
Az kalms cnm bekleyelim bakalm kuşumm inşaallah olmazsın:Saruboceq: belirtin varmı kuzum
canim benim bir haftadir goguslerim hafif agriyor ama bu benim adet belirtim :gitme:
seda gelmış sevda gelmışşş hoşgeldınız şekerlerımmmmmmmzemuszemuszemuszemus
alenam noldu kız sana ne antibiyotiği ben gerilerde kalmışım yaa(
idrar enfeksiyonu oldum canim antibiyotik kullaniyorum simdi :kedi:
ben bu aralar bıraz rahatsızdım canım giremedım pek adet oldum bılıyosun 10 erken geldı cok şiddetlı sancım oldu 4 gundur yatak döşek yatıyorum bugun bıraz daha ıyıyım sogan suyuda içtimya felaket kanamam oldu cok kotuydu yaa nesekı son günlerim atlattım sayılır:bbo:sen nasılsın canımcaımmm naber nülgülcümmopuyorumnanaktan
geçmiş olsun ttlım geçer hemen ciddi bişey deildir inşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?