Kızlar bu ovulasyon yöntemi süper

cok gecmis olsun canim :sinifsinif:

alenam cnm benm adetle hamilelik belirtisi aynı zaten kuşum anlamazsınki canım benm bazen hiçbişede olmayabilir cnm hadi inşallah kız....kızlar hoşgeldiniz nihayer cümBÜrrrcemaat oldukkşakkıdı

cok birlikte olmanin cezasini cekiyoruz kafamçokkarıştı

yok kızzz onla alkası yokkk içinı rahat tut sen soguktan oluyo ben antıbıyotıgı bıtırdım 4 gün oldu bugun yıne ıdrar yollarımda yanma ve kasıklarda agrı şişkinlık var ben hep olyım canım yapıştı bana gitmiyor bir türlüüü gidecegide yok galıba aman sen dikkat et sıcak tut kendını canıma.s

bu arada kızlarr nasılsınız geçmişi okuyordumdaaaaa.....topiğe yeni gelenler hoşgelmişlerrrr...opuyorumnanaktan

ayy ttlım çok kötüdür regli sancısıı bn sadece bir gün çekiorum oda artık hafifledi eskisi kadar şidetli olmuyoo nedense bilmiorum???soğaan suyunun etkisimiymiş bu canım fazla kanama bnde içiyim ozaman bndede az kanama var bundan şikayetciyim bu ay prolaktinim düştü die biraz biraz çağaldı ama gende azzzz(((((((kafamçokkarıştı

canim ben evlendikten sonra hemen oldum idrar enfeksiyonu....yeni evlilerde cok oluyormus....persembe tekrar gidip test yapicam insallah gecmistir cok kotu birsey bu enfeksiyon yaa

kız deli sen gene neler buldun sırnaşık şey

sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey
Konuyu Toplam 9 Kullanıcı okuyor. (6 Kayıtlı kullanıcı ve 3 Misafir)
umutsuzz, ALeNaM, mseda+, NILGULECRIN+, pembe_patik+, ruyalar+

3misafirimiz varr buyursunlar aramıza gelsinler:)

canim ben evlendikten sonra hemen oldum idrar enfeksiyonu....yeni evlilerde cok oluyormus....persembe tekrar gidip test yapicam insallah gecmistir cok kotu birsey bu enfeksiyon yaa
evet canım sana daha yenı oldu bende ilerledı galıba ılac kullanıyorum bıtıyo 1 hafta sonra tekrar aynıı ben zamanında ihmal ettım sen etme ılaçlarını düzenlı kullan canım bu arada işnlh adet olmazsın ama belırtıler adet belırtısıyle aynı olur genelde adet olcam deyıp durma kızzz olmazsın belkııııııı işnlhhhhhhhhhh canım yaaaaaaaaaa:CüvCüv::CüvCüv:

kız d ilan öldük gülmekten bu ne lenn neler neler söletim görsen kocişle koptuk yaadelikafadulden

canim benim bu ay ilk denememdi hamileligi zaten... ben cok yeni evliyim.....bir kac ay daha denemem gerekecek sanirim :CüvCüv:

alenam varyasende hamiş klmasan bu ay kızz çok çalıştın be walla hadi inşş haberler alırız sendenn :)))))))

geçmiş olsunn kuzuuuuu.... dra gittinmi belkide kistten kurtuldun çok olmuşsun ya hadi inş. kurtulmuşsundur. bende bu gün başladım soğan kürüne bakalım ne olacak...
sagol sevdacım dr ra gıtmedım canım ama pazartesı gıderım büyük ihtimalle benım kıst benle bır bütün olmuş gıtmez benden buu çok sevmış benı doktorumda ole dıyo zatenndelikafaduldenn aşılamadan sonra olusan kistim gecmıştır inşlh tek istegım o zaten dıgerı gıtmez sanmıyorum canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…