ben bu aralar bıraz rahatsızdım canım giremedım pek adet oldum bılıyosun 10 erken geldı cok şiddetlı sancım oldu 4 gundur yatak döşek yatıyorum bugun bıraz daha ıyıyım sogan suyuda içtimya felaket kanamam oldu cok kotuydu yaa nesekı son günlerim atlattım sayılır:bbo:sen nasılsın canım
cok birlikte olmanin cezasini cekiyoruz kafamçokkarıştı
benmmmm varrrrr faceboookummmmdelikafadulden :roflol:
cok gecmis olsun canim :sinifsinif:
ben bu aralar bıraz rahatsızdım canım giremedım pek adet oldum bılıyosun 10 erken geldı cok şiddetlı sancım oldu 4 gundur yatak döşek yatıyorum bugun bıraz daha ıyıyım sogan suyuda içtimya felaket kanamam oldu cok kotuydu yaa nesekı son günlerim atlattım sayılır:bbo:sen nasılsın canım
yok kızzz onla alkası yokkk içinı rahat tut sen soguktan oluyo ben antıbıyotıgı bıtırdım 4 gün oldu bugun yıne ıdrar yollarımda yanma ve kasıklarda agrı şişkinlık var ben hep olyım canım yapıştı bana gitmiyor bir türlüüü gidecegide yok galıba aman sen dikkat et sıcak tut kendını canıma.s
Free demo to create avatars using Text-to-Speech (TTS) by SitePal kızlar tıklayın spikeri istediğinz gibi konusturun hahahaha neler sölettim neler cok komik
yaaa hadi arkadaş olalım diloşşş tabi istersen sırnaşık şeysırnaşık şey
cok gecmis olsun canim :sinifsinif:
geçmiş olsunn kuzuuuuu.... dra gittinmi belkide kistten kurtuldun çok olmuşsun ya hadi inş. kurtulmuşsundur. bende bu gün başladım soğan kürüne bakalım ne olacak...
kız deli sen gene neler buldun sırnaşık şey
evet canım sana daha yenı oldu bende ilerledı galıba ılac kullanıyorum bıtıyo 1 hafta sonra tekrar aynıı ben zamanında ihmal ettım sen etme ılaçlarını düzenlı kullan canım bu arada işnlh adet olmazsın ama belırtıler adet belırtısıyle aynı olur genelde adet olcam deyıp durma kızzz olmazsın belkııııııı işnlhhhhhhhhhh canım yaaaaaaaaaa:CüvCüv::CüvCüv:canim ben evlendikten sonra hemen oldum idrar enfeksiyonu....yeni evlilerde cok oluyormus....persembe tekrar gidip test yapicam insallah gecmistir cok kotu birsey bu enfeksiyon yaa
evet canım sana daha yenı oldu bende ilerledı galıba ılac kullanıyorum bıtıyo 1 hafta sonra tekrar aynıı ben zamanında ihmal ettım sen etme ılaçlarını düzenlı kullan canım bu arada işnlh adet olmazsın ama belırtıler adet belırtısıyle aynı olur genelde adet olcam deyıp durma kızzz olmazsın belkııııııı işnlhhhhhhhhhh canım yaaaaaaaaaa:CüvCüv::CüvCüv:
kız d ilan öldük gülmekten bu ne lenn neler neler söletim görsen kocişle koptuk yaadelikafadulden
sagol sevdacım dr ra gıtmedım canım ama pazartesı gıderım büyük ihtimalle benım kıst benle bır bütün olmuş gıtmez benden buu çok sevmış benı doktorumda ole dıyo zatenndelikafaduldenn aşılamadan sonra olusan kistim gecmıştır inşlh tek istegım o zaten dıgerı gıtmez sanmıyorum canımgeçmiş olsunn kuzuuuuu.... dra gittinmi belkide kistten kurtuldun çok olmuşsun ya hadi inş. kurtulmuşsundur. bende bu gün başladım soğan kürüne bakalım ne olacak...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?