alenam varyasende hamiş klmasan bu ay kızz çok çalıştın be walla hadi inşş haberler alırız sendenn :)))))))
sırnaşık şey sırnaşık şey sevndm canım gülmenizeee gülün dedim azcıkkkk sırnaşık şey
hayirlisi olsun artik ama belki bir kac ay sonra hamile kalabilirim :lepi:
delilerrr ne haltlar karıştırıyorsunuz sızzzzzzzzzzzzlülülülülülülülülülülülülülülülülülüwalla çok güzel olduu yavrimm sapık ettim spi:dance:ker kadını
nerden biliosun canım ya belli olmaz dur bakalım allah bilir inş beklesmez fazlla:Saruboceq:
delilerrr ne haltlar karıştırıyorsunuz sızzzzzzzzzzzzlülülülülülülülülülülülülülülülülülü
sagol sevdacım dr ra gıtmedım canım ama pazartesı gıderım büyük ihtimalle benım kıst benle bır bütün olmuş gıtmez benden buu çok sevmış benı doktorumda ole dıyo zatenndelikafaduldenn aşılamadan sonra olusan kistim gecmıştır inşlh tek istegım o zaten dıgerı gıtmez sanmıyorum canım
walla çok güzel olduu yavrimm sapık ettim spi:dance:ker kadını
canim benim goguslerim agriyor bu kesin adet belirtim cunku hamilelerde gogus agrisi daha yogun oluyormus ve uclari iyce cikiyormus benimkiler fazla agrimiyor :CüvCüv:
canım ben dktorumu degiştim süleyman beye gitcem bana adetın 10. günü gel dedi obür ay aşılama yaptırcam bakalım doktor nederilaçlarımda var 2 aşilamalık ilaç aldım :dance::dance:kuzu belkide oda terk etmiştir seni inş. sen adetin 3. günü gitmeyecekmiydin neden pzrtsi?
herkezde farklı olur canım bnde hiç olmammıştı sanki regli olcakmışım gibiydi hiç bi fark yoktu mesela.... kişiden kişiye deişio buda ttlım..
canım ben dktorumu degiştim süleyman beye gitcem bana adetın 10. günü gel dedi obür ay aşılama yaptırcam bakalım doktor nederilaçlarımda var 2 aşilamalık ilaç aldım :dance::dance:
herkezde farklı olur canım bnde hiç olmammıştı sanki regli olcakmışım gibiydi hiç bi fark yoktu mesela.... kişiden kişiye deişio buda ttlım..
canım ben dktorumu degiştim süleyman beye gitcem bana adetın 10. günü gel dedi obür ay aşılama yaptırcam bakalım doktor nederilaçlarımda var 2 aşilamalık ilaç aldım :dance::dance:
nilgul sen hic hamile kaldinmi canim :hulya:[/QUOyok canım kalmadım ama ilk aşılamamda doktorum hamıle kaldın ama bebek tutunamadı soledı :1no2: kan tahlılım pozitif cıktı 3 gün sonra tekrar yaptırdım negatıf cıktı
peki senin adet belirtilerin neler canim :1rolleyes:
evet canım depoyu doldurduk ama bizim depolar dolmuyoooosırnaşık şeykızz bunlar depoyu doldurdu walla dilanla ikisi:sm_cool:sağlamlar yanii uyanıklr sizi sizii:roflol:ama varya aşılamaya gerek kalmadan hamiş olursanız ayy tutmayın beni ozamann:roflol:
kızz bunlar depoyu doldurdu walla dilanla ikisi:sm_cool:sağlamlar yanii uyanıklr sizi sizii:roflol:ama varya aşılamaya gerek kalmadan hamiş olursanız ayy tutmayın beni ozamann:roflol:
nilgul sen hic hamile kaldinmi canim :hulya:[/QUOyok canım kalmadım ama ilk aşılamamda doktorum hamıle kaldın ama bebek tutunamadı soledı :1no2: kan tahlılım pozitif cıktı 3 gün sonra tekrar yaptırdım negatıf cıktı
uzulme canim yine hamile kalirsin opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?