Kızlar bu ovulasyon yöntemi süper

nerden biliosun canım ya belli olmaz dur bakalım allah bilir inş beklesmez fazlla:Saruboceq:

canim benim goguslerim agriyor bu kesin adet belirtim cunku hamilelerde gogus agrisi daha yogun oluyormus ve uclari iyce cikiyormus benimkiler fazla agrimiyor :CüvCüv:

delilerrr ne haltlar karıştırıyorsunuz sızzzzzzzzzzzzlülülülülülülülülülülülülülülülülülü

canım dilan link verdi ya görmednmi gir ona kadın bide adam spiker var söletmek istediğin şeyleri yaz çok komik oluyoo ama sıradan şeyler yazmaa çok makara yaa çocuk gibi oynuorum onlaa:sm_cool:

kuzu belkide oda terk etmiştir seni inş. sen adetin 3. günü gitmeyecekmiydin neden pzrtsi?

canim benim goguslerim agriyor bu kesin adet belirtim cunku hamilelerde gogus agrisi daha yogun oluyormus ve uclari iyce cikiyormus benimkiler fazla agrimiyor :CüvCüv:

herkezde farklı olur canım bnde hiç olmammıştı sanki regli olcakmışım gibiydi hiç bi fark yoktu mesela.... kişiden kişiye deişio buda ttlım..

kuzu belkide oda terk etmiştir seni inş. sen adetin 3. günü gitmeyecekmiydin neden pzrtsi?
canım ben dktorumu degiştim süleyman beye gitcem bana adetın 10. günü gel dedi obür ay aşılama yaptırcam bakalım doktor nederilaçlarımda var 2 aşilamalık ilaç aldım :dance::dance:

canım ben dktorumu degiştim süleyman beye gitcem bana adetın 10. günü gel dedi obür ay aşılama yaptırcam bakalım doktor nederilaçlarımda var 2 aşilamalık ilaç aldım :dance::dance:

kızz bunlar depoyu doldurdu walla dilanla ikisi:sm_cool:sağlamlar yanii uyanıklr sizi sizii:roflol:ama varya aşılamaya gerek kalmadan hamiş olursanız ayy tutmayın beni ozamann:roflol:

kaydirigubbakcemile3beraberr gidicezsırnaşık şey allah onumuu hayretsn kızz ama dr cok ii cok bnmde 2aslımalık delikafaduldendelikafadulden

peki senin adet belirtilerin neler canim :1rolleyes:

kasık ağrısı ve kramplar canım beş gün kala başlar hiç şaşmaz kramplar heleki gnde beş altı kez gaelir saolsunlar:lepi:göğüslerm prolaktinim o ay düşükse fazla şişmez ama yksekse görme gitsinnsırnaşık şey

kızz bunlar depoyu doldurdu walla dilanla ikisi:sm_cool:sağlamlar yanii uyanıklr sizi sizii:roflol:ama varya aşılamaya gerek kalmadan hamiş olursanız ayy tutmayın beni ozamann:roflol:

vallaa sotik yaptıkk ilaç doldu evsositososito kız insallah gerek kalmaz buay hamişizdir:Saruboceq: hemenn ihtiyacı olana yollicam ilaçları vallaa..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…