vallaa sotik yaptıkk ilaç doldu evsositososito kız insallah gerek kalmaz buay hamişizdir:Saruboceq: hemenn ihtiyacı olana yollicam ilaçları vallaa..
kiz kime dedin kistten kurtulmussundur diye..benim ismimi yazmissin akannehir
evet canım depoyu doldurduk ama bizim depolar dolmuyoooosırnaşık şey
inşlh canım anca beraber kanca beraber cok çalışmamız lazım canımmmmmmmsırnaşık şeyuzulme canim yine hamile kalirsin opuyorumnanaktan
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
ttlım inşş gerek kalmazz bakarsın süpriz yapar melekler sizee:))
sevdacım sen ne zaman 2. aşılamayı yaptırmayı düşünüyorsunnigüne dedim canım yalnışlıkla senin yazını alıntı yapmışım kusura bakma
canım ben dktorumu degiştim süleyman beye gitcem bana adetın 10. günü gel dedi obür ay aşılama yaptırcam bakalım doktor nederilaçlarımda var 2 aşilamalık ilaç aldım :dance::dance:
patiğim kız uyuyamı kaldın pcnin basında :roflol:
patiğim kız uyuyamı kaldın pcnin basında :roflol:
sevdacım sen ne zaman 2. aşılamayı yaptırmayı düşünüyorsun
yok kız keyfım yok pekk öle bakıyom aradaa okuyom yazdıklarınızı
kıstım erırse şubatta canım dr 4 kutu menegon 1ovitrelle verdı canım benımde 10 kutu merional im vardı ilaçlar benı beklıyor artık bakalım ne olurşubattamı olacak aşılaman canım ne ilaç verdi dr? bende raporumu aldımda ilaçları alcam yarın ya tabi kistler beni bırakırsa sen birde kistler yok olmazsa gör o kadar ilaç rafa d.kontrol hapı kullanmaya....
kıstım erırse şubatta canım dr 4 kutu menegon 1ovitrelle verdı canım benımde 10 kutu merional im vardı ilaçlar benı beklıyor artık bakalım ne olur
nie kuzum yaa neyin var:1rolleyes:
inşlh erimiştir canım benım şuan aynı durumdayız senle banada doktorum erimezse dogum kontro hapı kullancan dedı ben ilk aşılamam tutmadıya 2. aynı doktorda olamsın dedı eşim dılanla dr araştırdık süleyman tosun cok ıyı bır doktormuş tv lerede cıkıyo ona gıdecez diloşla hyırlısı olur inşlh tatlımmmmmocak canım 9 u regli tarihim 3. gün gidecem eğer kistler yok olduysa başlıycam ilaçlara olmadıysa d.kontrol hapı bakalım ya inş. gider kistlerde. sen drnu niye değiştirdin canım?
benimde 8kutu menegonum var :1ninca: :roflol: :roflol: nilgülle eczanede bizi görmeniz lazım ama elimizde bi ton ilaç :roflol: :roflol:
yok kız keyfım yok pekk öle bakıyom aradaa okuyom yazdıklarınızı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?