Kızlar bu ovulasyon yöntemi süper

canım ben dktorumu degiştim süleyman beye gitcem bana adetın 10. günü gel dedi obür ay aşılama yaptırcam bakalım doktor nederilaçlarımda var 2 aşilamalık ilaç aldım :dance::dance:

şubattamı olacak aşılaman canım ne ilaç verdi dr? bende raporumu aldımda ilaçları alcam yarın ya tabi kistler beni bırakırsa sen birde kistler yok olmazsa gör o kadar ilaç rafa d.kontrol hapı kullanmaya....

kıstım erırse şubatta canım dr 4 kutu menegon 1ovitrelle verdı canım benımde 10 kutu merional im vardı ilaçlar benı beklıyor artık bakalım ne olur

kıstım erırse şubatta canım dr 4 kutu menegon 1ovitrelle verdı canım benımde 10 kutu merional im vardı ilaçlar benı beklıyor artık bakalım ne olur

benimde 8kutu menegonum var :1ninca: :roflol: :roflol: nilgülle eczanede bizi görmeniz lazım ama elimizde bi ton ilaç :roflol: :roflol:

ocak canım 9 u regli tarihim 3. gün gidecem eğer kistler yok olduysa başlıycam ilaçlara olmadıysa d.kontrol hapı bakalım ya inş. gider kistlerde. sen drnu niye değiştirdin canım?
inşlh erimiştir canım benım şuan aynı durumdayız senle banada doktorum erimezse dogum kontro hapı kullancan dedı ben ilk aşılamam tutmadıya 2. aynı doktorda olamsın dedı eşim dılanla dr araştırdık süleyman tosun cok ıyı bır doktormuş tv lerede cıkıyo ona gıdecez diloşla hyırlısı olur inşlh tatlımmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…