Kızlar bu ovulasyon yöntemi süper

kıstım erırse şubatta canım dr 4 kutu menegon 1ovitrelle verdı canım benımde 10 kutu merional im vardı ilaçlar benı beklıyor artık bakalım ne olur

merionalda iğne demi? banada perigon 900lük 1 tanede ovitrol verdi... çok pahalı ilaçlar ya yüzdesi 400 lüğün 85 tl heralde 350 falan ödeyeceğiz ilaçlara yarın alacam bakalım. hayırlısı olsun kuzu inş. hepimiz hamile kalırızzzz....DEĞİLMİ KIZLARRRRRR???? :CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:...

evet canım gün gelir burda hepimiz bebeklerimizi konusuruz inşlhhhh:ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:

kız rahatsızım yaa ondann siz anlatınn ben sizi takip edıyom aradaaalülülülülülü
neyin var yaaaa canımm yaaafisfisfis

evettt sabahh 5e kadar arastırdık sonunda bulduk doktorumuzu kızlar süleyman tosunbuyrunnnnnnnnn bakalım hayırlı gelip gitcez tirgülle beraber:roflol: mestitosh kız sen nerdesn napıosun

bunları kendimiz alsak ne kadr kızlar inş lazım olmaz ama
çok pahalı cnm ya:bbo: 1250 flan tutuo biz 187 aldık canım ben öle aldım yani rapor cıkarsan daha ii inş gerek kalmaz
dilan akşam midem bozuldu sabah 3tee üşüttüm yada bişi dokundu yediğim ondan heralde

anldm cnm ya inşallah hamilesindir bende 2gün cektim şimdi şimdi iiim cnm ya azıma kusura bakmayın ama böle geliodu sok oluodum birdenbire hemde:bbo:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…