delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
kıstım erırse şubatta canım dr 4 kutu menegon 1ovitrelle verdı canım benımde 10 kutu merional im vardı ilaçlar benı beklıyor artık bakalım ne olur
patikım kızzzzz hamılemısın yoksaaaaa:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:kız rahatsızım yaa ondann siz anlatınn ben sizi takip edıyom aradaaalülülülülülü
patikcim noldu sana canımm nie keyfin yokk:bbo:
patikım kızzzzz hamılemısın yoksaaaaa:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:
merionalda iğne demi? banada perigon 900lük 1 tanede ovitrol verdi... çok pahalı ilaçlar ya yüzdesi 400 lüğün 85 tl heralde 350 falan ödeyeceğiz ilaçlara yarın alacam bakalım. hayırlısı olsun kuzu inş. hepimiz hamile kalırızzzz....DEĞİLMİ KIZLARRRRRR???? :CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:...
delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
neyin var yaaaa canımm yaaafisfisfiskız rahatsızım yaa ondann siz anlatınn ben sizi takip edıyom aradaaalülülülülülü
inşlh erimiştir canım benım şuan aynı durumdayız senle banada doktorum erimezse dogum kontro hapı kullancan dedı ben ilk aşılamam tutmadıya 2. aynı doktorda olamsın dedı eşim dılanla dr araştırdık süleyman tosun cok ıyı bır doktormuş tv lerede cıkıyo ona gıdecez diloşla hyırlısı olur inşlh tatlımmmmm
cnmm akşam rahatsızlandımya midem kötü halim yok pek istifra etmem benii maff edıyoo
bakarsın gelmez kızzz sen bekleme o kırmızı mısafırınıyokbe bitanemmm nerdeee gelir yakında beklenmıyen kırmızılar
yokbe bitanemmm nerdeee gelir yakında beklenmıyen kırmızılar
alemsiniz ya sizzzzzzz :roflol:
dilan akşam midem bozuldu sabah 3tee üşüttüm yada bişi dokundu yediğim ondan heralde
bakarsın gelmez kızzz sen bekleme o kırmızı mısafırını
İNŞALLAH GELMEZDE HAMİLESİNDİR EMİİİİİ!!!!!:Saruboceq:
merhaba arkadaşlara.s.
çok pahalı cnm ya:bbo: 1250 flan tutuo biz 187 aldık canım ben öle aldım yani rapor cıkarsan daha ii inş gerek kalmazbunları kendimiz alsak ne kadr kızlar inş lazım olmaz ama
dilan akşam midem bozuldu sabah 3tee üşüttüm yada bişi dokundu yediğim ondan heralde
merhaba arkadaşlara.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?