benim bir sorunum yok folikül takibine başlamak için gitmiştim diğer ay başlayalım dedi
merhabalar aranıza bende katıldım arkadaslar.... ben burdakı yazısmlalara nasıl katımam gerektıgını anlayamadım ya
merhabalar aranıza bende katıldım arkadaslar.... ben burdakı yazısmlalara nasıl katımam gerektıgını anlayamadım ya
öpüyorum hepinizi arkadaşlar gelirim yinee
ne için gittin cnm durum nasılmıs
geçen aydan çatlamamış bir folikül varmış doğum kontrol hapı kullanıcam 1ay rahim iyice bebeğe hazırlansın dedi birde eşim analiz vericek bakalım bebiş için ne yapmak gerekiyorsa yapıcaz inşallah bir sorun çıkmaz sonuçlarda durum iyi şimdilik inşallah böyle de olur.sen gidiyormusun canım dr ye?
ne için gittin cnm durum nasılmıs
geçen aydan çatlamamış bir folikül varmış doğum kontrol hapı kullanıcam 1ay rahim iyice bebeğe hazırlansın dedi birde eşim analiz vericek bakalım bebiş için ne yapmak gerekiyorsa yapıcaz inşallah bir sorun çıkmaz sonuçlarda durum iyi şimdilik inşallah böyle de olur.sen gidiyormusun canım dr ye?
ANLDM CNM İNŞALLAH HAYIRLI HABERLER ALIRSINIZ BENDE ÖNÜMÜZDEKİ AY BASLICAM BAKALIM CNM:Saruboceq:
MASALLAH CNM SANAevet diloş o benim foto küçük ama ne yapalım idare et kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5
ya resmlere nerden bakosunuz face bookmu nerdenn söleyn banadaaaaaCADIARZU
ANLDM CNM İNŞALLAH HAYIRLI HABERLER ALIRSINIZ BENDE ÖNÜMÜZDEKİ AY BASLICAM BAKALIM CNM:Saruboceq:
inşallah güzelim müjdeli haberini sen ve pempe_patik verirde bende topiğimdeki listeye isminizin yanına hamile yazarım opuyorumnanaktan
ayy cok sukur ya.. bayadır anlamaya calısyorum. bırkac defa denedım ama bu sefer basardım.. tesekkur ederım..
EKLERİZ CANIM BENİM DUR BEN SANA ÖZEL MESAJ ATİİM SEN BAK TAMAMMIarkadaslar facebookda nasil bulustunuz bende sizleri eklemek istiyorum..
OZMAN ARAMIZA HOŞGELDİNNNayy cok sukur ya.. bayadır anlamaya calısyorum. bırkac defa denedım ama bu sefer basardım.. tesekkur ederım..
İNŞALLAH CNM İNŞALLAH TOPİKCE HAMİŞ OLALIMMM İNŞ:Saruboceq:inşallah güzelim müjdeli haberini sen ve pempe_patik verirde bende topiğimdeki listeye isminizin yanına hamile yazarım opuyorumnanaktan
anam iltifatlara bak karşılıklı kaydirigubbakcemile3off ben göremicem yaa merak etim :)))))))))))))))))))))))))
kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 akannehirBENİİ GÖRDÜNN ANAMMM HEMDE CAMDE :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?