anladım canım geçmi olsun tekrardan:))buarada çok resmi oldukk:)))))))
a.s. ayyy teşşekr edrm cnmm sımarttın benii senin güzelliiğin o cnm benmmbence sana maaşalllahhhhhhhhhhh çok güzelsin,çok tatlısın,çok şirinsin...
amin umutsuzcum.. adını nıye umutsuz koydun sen ya.. bıze yasama sevıncı veren umutlarımız.. valla kalbımız durmadıkca hersey ıcın umudumuz olmalı... oyle degılmı ama tatlım
zemuszemus zemuszemus gelll gellll
cannım ben 20yasındayım 2bucuk senelik evliyim ilk aylar korundum sonra cocuk istedm hormnlarda bozukluk cıktı eşimdede varikosel ama bebege engel diildi varikoseli tedavi oldum hormonlarm düzeldi sonra tedaviye basldk iğne ilaç olmadı en son doktor hsg istedi ama ben istemdm tatile cıktık hamile kalmsm ama bebeğim 9haftalıkken öldü:gitme: şimdi 4ay geçti beklioruz tedaviye baslıcam çünkü eşim askere gidicek cnmmafoldumben
kızlar ben kaçar kendinize iyi bakın öpüldünüzzzzzzzzz....
canım benım cok cok cok gecmıs olsun.. senın daha okadar uzun uzun uzun gunlerın varkı.. hem esın askere gıdecekmıs.. bırlıkte yasayamıycaktınız bebegın gelısını.. derler ya hep her ıste hayır var dıye.. ınsallah hayırlı zamanda ama tez zamanda olur..
:1hug:HOŞGELDİN CNM NASILSIN
hoşbulduk tatlım iiyim sen nasılsın varmı güzel haberler yeni hamiş haberi:dance:
sende cok guzelsin canim
[sıze="2"]iim kuzum bende bakalım sekerkızın kan sonucu tam sınırda cıktı inşallah katlar yükselir sedaaaaa gelsenee msneee[/sıze]
tskler canim senin nikinde cok guzel ama benim gercek ismim sule opuyorumnanaktan
ozamaaan inşallah bir güzel kızın olurda ismini ALENA koyarsın:Saruboceq::asigim:..
Galiba kuran-ı kerimde geçiyo yada aleynaydı karıştırmayayım..:uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?