Kızlar bu ovulasyon yöntemi süper

seni gördüm diloşcum fıstıksın sen zaten biliorum dier arkadaşları merak ettimm:)))))))))))

kızlar kızlar.. ben kendımden bahsedeyım sıze.. uzun zamandır kadınlar klubunun yazılarını okuyordum ve en sonunda uye olmaa karar verdım. benim bebegım ıkı aylıkken dustu.. ılk defa bu ay denedık ama olmadı kırmızıyı gordum. adetım bıtmek uzere bu seferde sıstıt oldum. ovulasyon donemıme kadar antıbiyotıge devam edıcem. ayın 1ınden ıtıbarende maraton baslıcak:))

geçmiş olsun ttlım umarım bi daha yaşamzsın aynı şeylerii(((sıstıt nedir canım bilmiorum ben cahilmiyim neyimm:)))))))sennde adını yazalım listeye ozamann regli günün ne zaman:))

hadi bakalım hayırlısı. hoşgeldin aramıza. maratonun sonunda ipi göğüslemek nasip olur inşallah...alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

tesekkur ederım canım.. regl donemım onumuzdekı ayın yanı ocagın 15ınde olacak.. sistit mesane ıltıhaplanması yanı halk dılınde ıdrarzoru derız ya o anlamda.. sık sık ıdrara cıkma durumu yanı cnm.

canım cok geçmiş olsun rabbim bidaha yasatmasın inşallah en yakın zmanda hayırlı saglıklı evlat nasip etsin rabbim

yavrim benm bnde üye olcam ya face bensiz olmuyo dimii birazda oralarda fink atalım kızz dimii dur bi söliyim murtime ne dicekk bakalım gıcığı varda orayaa kndilerinin:)))))))))

niye ki yavrucuk. facebookta olmayan mı var artık Allah aşkına...:içelim::içelim::içelim:

hepberaber alkıslayalım hepberaber bırıncı gelelım ınsallah kızlar.. sımdı ben sızlerın ne durumda oldugunuzu bılmıyorum. bunu ogrenebılcegım bı profıl varmı yoksa burda tekrar tekrar paylasıyormuyuz durumları

anladım canım geçmi olsun tekrardan:))buarada çok resmi oldukk:)))))))

amin umutsuzcum.. adını nıye umutsuz koydun sen ya.. bıze yasama sevıncı veren umutlarımız.. valla kalbımız durmadıkca hersey ıcın umudumuz olmalı... oyle degılmı ama tatlım

kaydirigubbakcemile5kızlar ben face üye olup geliorumm urtim kabul ettii:)))))))))))
zemuszemus zemuszemus gelll gellll

cannım ben 20yasındayım 2bucuk senelik evliyim ilk aylar korundum sonra cocuk istedm hormnlarda bozukluk cıktı eşimdede varikosel ama bebege engel diildi varikoseli tedavi oldum hormonlarm düzeldi sonra tedaviye basldk iğne ilaç olmadı en son doktor hsg istedi ama ben istemdm tatile cıktık hamile kalmsm ama bebeğim 9haftalıkken öldü:gitme: şimdi 4ay geçti beklioruz tedaviye baslıcam çünkü eşim askere gidicek cnmmafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…