sedacım sana mesaj attım
seni gördüm diloşcum fıstıksın sen zaten biliorum dier arkadaşları merak ettimm:)))))))))))
hosbulduk msedacım.. dedıgın gıbı acılısı yaptık artık gerısı gelır....hoşşgeldin canım nasılsınn...alışırsın biraz mesajlaştaa:)))))))))))))
kızlar kızlar.. ben kendımden bahsedeyım sıze.. uzun zamandır kadınlar klubunun yazılarını okuyordum ve en sonunda uye olmaa karar verdım. benim bebegım ıkı aylıkken dustu.. ılk defa bu ay denedık ama olmadı kırmızıyı gordum. adetım bıtmek uzere bu seferde sıstıt oldum. ovulasyon donemıme kadar antıbiyotıge devam edıcem. ayın 1ınden ıtıbarende maraton baslıcak:))
:1hug:saol kuzummm sen sennnn tamm fıstıkksın tammmm
kızlar kızlar.. ben kendımden bahsedeyım sıze.. uzun zamandır kadınlar klubunun yazılarını okuyordum ve en sonunda uye olmaa karar verdım. benim bebegım ıkı aylıkken dustu.. ılk defa bu ay denedık ama olmadı kırmızıyı gordum. adetım bıtmek uzere bu seferde sıstıt oldum. ovulasyon donemıme kadar antıbiyotıge devam edıcem. ayın 1ınden ıtıbarende maraton baslıcak:))
RÜYALAR CNM MAŞAALLAH NEKADR GÜZELSİNMEsTİTOSH CNM EGER O BAHSETTİĞİMDE SENSEN COK COK GÜZELSİNİZ a.s.
yavrim benm bnde üye olcam ya face bensiz olmuyo dimii birazda oralarda fink atalım kızz dimii dur bi söliyim murtime ne dicekk bakalım gıcığı varda orayaa kndilerinin:)))))))))
umutsuz ozel mesaj attim :))))
tesekkur ederım canım.. regl donemım onumuzdekı ayın yanı ocagın 15ınde olacak.. sistit mesane ıltıhaplanması yanı halk dılınde ıdrarzoru derız ya o anlamda.. sık sık ıdrara cıkma durumu yanı cnm.
zemuszemus zemuszemus gelll gellllkaydirigubbakcemile5kızlar ben face üye olup geliorumm urtim kabul ettii:)))))))))))
hepberaber alkıslayalım hepberaber bırıncı gelelım ınsallah kızlar.. sımdı ben sızlerın ne durumda oldugunuzu bılmıyorum. bunu ogrenebılcegım bı profıl varmı yoksa burda tekrar tekrar paylasıyormuyuz durumları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?