Kızlar bu ovulasyon yöntemi süper

iyi aksamlar kizlar bugun kimse yok ben bu aralar biraz yogunum gorumcem falan burda yarinda benim kardesim ablam lar gelecek yani bir kac gun yokum kendinize iyi bakin allaha emenet olun yarabbim hepinizin muradini versin insallah.hepinizi cok seviyorum gormesemde hepinize hayirli cocuklar versin yarabbim en kisa zamanda

amin canım inşş:Saruboceq:özletme kndini bzde seni sevioruz kndine ii bakk opuyorumnanaktan

Şenizkızzlarrrr bennn bugun cok yogunummm evimii temizlicemm pastaa tarifiii bakınıorummmm alısverişe gidicemmmm kaydirigubbakcemile2 bişeler yapmam lazımmmmmm tarifff bakıorum yarın yeni yıll malummm hadi ben kaçtm cok işim var cokkk mirmirmirmir mirmirmirmir ttiiirrrgülll gelcekkkkkk hihoyyyt onaa bu hazırlıklarrrr lülülülülülü hadiii sizi öptümmmŞeniz topiğimize ii bakın kızlarrrr :asigim:

patik gelde iki çift laf edeelim ne okuosun ölee cicimm:))

ayy kuşum ben görmedim sizi burda kimse yok diye bakındımm sonrada çıktım bilsem gelmezmiyimm buraya ben daha adet olmadım cnmm ayın 3 ü veya 4 üne kadr bekliycez baakalm gelirrr uyuz kırmızılarr kesinnn

kız dilann erkenden yapıyon pastaları bende yarın yapıcam bide kurabıye yapıcam bademli ablamlar davet etti bizide oraya gidicezz

sen nasılsın bakimmm nasıl gidiyoo başladınmı sende hazırlıklara yeni yıl gelıyo dilann başlamış erkencikten

oluruna bıraktım paticim üzülüyorum eşimide üzüyorum bu ay heyecan yapmicam inş. diyorum ama tabi adet günü yaklaşınca yerimde duramıyorum çalışmalarıda oluruna bıraktım özel bir çaba göstermicem kısmet ne zaman olursa canım inş. sen görmezsin kırmızıları

öle hayatım herşeyin hayırlısı üzülmemek elde değil ama takmıycazz stress çok etkenmiş olmamasınaa oluruna bırakmamız lazımm bakalım bilmıyorum benimde kasıklarımda batmalar var ama kesin adet olurumm geç meç gelir benimkiii hayırlısı artıkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…