Kızlar bu ovulasyon yöntemi süper

MELEGıMMM okadar yazmıştım cok tesekkür ederim sana bi tek sen cvp yazmışsın allah razı olsun senden canım

canlarım topimiz düşmüş üçüncü sayfalara ben hergn bakıorum kmse yok hadi gelin kızlar yaa buluşalım yine:))

canlarım topimiz düşmüş üçüncü sayfalara ben hergn bakıorum kmse yok hadi gelin kızlar yaa buluşalım yine:))

selam canım kimsecikler gelmiyo gerçekten neden böyle oldu bu topik anlamadım
ay bu arada sende hamilemisin canım meleğim bizimlesin yazmışsın ya...:hooray:

kızlar mrb,bende yeniyim burda,kızlar biz ilk denememizi geçen ay yaptık ama tutmadı malesef,yumurtlama tarihinden heberdar değildim o zaman,dün adet oldum,kimi yerde 14.günden sonra yumurtlama diyo,ama sizin verdiğin alman siteye bakıncada 21 inde başladığı yazıyo,bide kızlar,benm adetlerim ağrılı olur normalde,ama dün öyle ağrı olduki 2 tane ağrı kesici aldım banamısın demedi,sabaha karşı geçti ağrı,tepine tepine ağladım ağrıdan ,sizdede öyle bi değişiklik olmuş muydu,cevap verirseniz çok sevinirimm

cnmm benimm semracım cok üzüldm cnm benim cok geçmş olsn bitanem rabbm şifa versn inşallah cnm cok geçmş olsn allah hayrlısyla yine nasip edeck cnm benm inşallah:sinifsinif::Saruboceq:
MELEGİMMM okadar yazmıştım cok tesekkür ederim sana bi tek sen cvp yazmışsın allah razı olsun senden canım

Şenizcnm benim nedemek sendende allah razı olsn öpüorum haber ver amayerimseniben

kızlarrrrrrrrrrrrr nerdesinizzzz hadi toplanalım artık nazarlaramı geldikkkkkkkkkkkkkkkkkkk özledim sizi gelin artıkkkkkkkkkkkk opuyorumnanaktan

inaşşalh canmı bende hamişim diye yazmayı nasip eder allahım hayırlısıylaaaaaaaaaaaa

aaaaaa bi göremedim sizi burdaa heee çok ayıppp kızdiloş toplasana kızları birarayaa:))

kızlarrrrrrrrrrr nerdesiniz ya bir zaman belirleyelim öyle b uluşalım böyle olmuyor kimsecikler yok gelende denk gelmiyor hadi toplanalım artık dilannnnnnnnnnnnnnnn hadi nerdesin sen gelki herkez gelsinnnnnnnnnnnnnn

selam kizlar nasilsiniz kac gundur sayfayi bulamiyorum daha yeni bula bildim sagol dilancigim amin ins kisa zaman sonra dusunuyorum kismet bakalim.nerdesiniz kizlar toparlanalim yine eskisi gibi

canım benim semra. çok geçmiş olsun canım inan çok üzüldüm sakın kendini bırakma üzme. bol bol dinlen sadece. moralini yüksek tut bitanem...

sagol cnm allah kimseye yasatmasin ama herseyin hayirlisi,acikcasi moralim sifir su aralar stress var birazda ama iyi bir sekilde dinlenip kismetse yeniden dusunuyorum allah herkese saglikli hayirli evlatlar nasip etsin.......

burdayımmm cnmm iii olmaya çalışıyorummm işte kusmalar devam edıyoo evetya toplanamadık vallaa özledim bende herkesi sen nasılsın bebiş nasıl

canım sen düzelmedinmi hiç biz iyiyiyiz şükür kusma felan yok bol yemek bol kilo yağ yapıyorum bol bol düşme tehlike var diye hep yat ye canım senin ne kadar oldu minik melek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…