- 27 Aralık 2009
- 27.155
- 25
- 408
canlarım topimiz düşmüş üçüncü sayfalara ben hergn bakıorum kmse yok hadi gelin kızlar yaa buluşalım yine:))
cnmm benimm semracım cok üzüldm cnm benim cok geçmş olsn bitanem rabbm şifa versn inşallah cnm cok geçmş olsn allah hayrlısyla yine nasip edeck cnm benm inşallah:sinifsinif::Saruboceq:selam kizlar uzun zamandir giremiyordum,11 haftalik hamileydim cumartesi gunu hastaneye gittim kanamamoldugu icin kalbi durmustu sonra aksama dogru asiri kanama ve agri olunca acil ameliyatla aldilar.patigim senin adina cok mutluyum allah devamini getirsin
MELEGİMMM okadar yazmıştım cok tesekkür ederim sana bi tek sen cvp yazmışsın allah razı olsun senden canım
cnmm benimm semracım cok üzüldm cnm benim cok geçmş olsn bitanem rabbm şifa versn inşallah cnm cok geçmş olsn allah hayrlısyla yine nasip edeck cnm benm inşallah:sinifsinif::Saruboceq:
Şenizcnm benim nedemek sendende allah razı olsn öpüorum haber ver amayerimseniben
kızlarrrrrrrrrrr nerdesiniz ya bir zaman belirleyelim öyle b uluşalım böyle olmuyor kimsecikler yok gelende denk gelmiyor hadi toplanalım artık dilannnnnnnnnnnnnnnn hadi nerdesin sen gelki herkez gelsinnnnnnnnnnnnnn
canım benim semra. çok geçmiş olsun canım inan çok üzüldüm sakın kendini bırakma üzme. bol bol dinlen sadece. moralini yüksek tut bitanem...
zeynepcim naber canım beni görürsün inşşş heyy burdayımm.
slm paticim ordamısın nasılsın bütün kızlar toplanamadık
burdayımmm cnmm iii olmaya çalışıyorummm işte kusmalar devam edıyoo evetya toplanamadık vallaa özledim bende herkesi sen nasılsın bebiş nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?