Kızlar bu ovulasyon yöntemi süper

çok sağol cnmm inşş senin benim gibi ağır geçmezz

evet kuşum çok zor geçıyoo hamileliğimm inşş çabuk geçerr bende belime bardak vurdurmuştum bitanem açıklık varsa kapatıyo ve kalmaya yardımcı oluyo inşşşş sanada şifa olurrr bitanemm öpüorum seni

slm canım sendemi buralardasın bende bu ara buraya takılıyorum artık burdan görüşürüz bu arada kaç haftalık oldun sen :ecrin_bebek:

Hamıle arkadaŞlar benım meleĞım sol tarafımda ve gÜnde bır kaÇ kez hafıf aĞrı ve batma hıssedıyorum sızde oluyormu normal bırŞeymı

selam kızlar naslsınızzz patiğim nasıl oldun sen arzucum cnm hamilesn normaldir cnm benm takma bende doktora gittim sekerime insüline baktlarr normal cıktı pco baslarındaymısım ama:1ninca: hormnlar acayip olms biri yükskti biraz ilaçla 0 olmus:bbo: buseferde cok düştü geçen ay kullandgm iğneler fshımı lhımı cok yükseltimiş...buayda yok bişii...artık bunladm zaten:bbo:

mr arkadslar bende hamile kalmak istoyom ama anlayan varmı yumurtlama döneminden adetim düzensizde 12 ocakta adetimin ilk günüü

ya kimse yokmu ya nerdesininz pembe patik arkadslar lütfen banada yardımcı olurmusunuzzzzzzzz

selam kızlar 10 gündür adanadaydım sizden haber alamadım meleğim adet olup yumurtalarını atmana ve kist oluşmamasına çok sevindim raharlık çok önemli akışına bırak rabbim hayırlı zamanda meleğini gönderir inşallah dikkat et kendine

yavru kuşlarım neredesiniz ben geldim gece bu satte aklıma düştünüzz özledim hepinizii inş grşş:))

selam kızlar benim net kesikti giremdm uzun zamandır....melikecim yardmcı olurum tabiikiide sana sen son adet tarihini nekadrda bi adet oldugunu hesapla öle bakiim ben son 2adet tarihini ver yada arasındaki zamanada bakarım ben kızlar nasılsınızzzz yaa toplanalım artık..patik nasılsın cnm hasankeyf cok saol cnm benim öpüorum sizi bebişlerle mestitosh nerde???kızlar nerdesinizzzzz mseda cnm bende cok özldm siziii arzu nerde amannn kızlar yaa bi toplananlımmm özldm sizii

kızlar slmm bende uzun zamandır yoktum köydeydım annem baktııı hep yattıyorumm kötüyüm bayaa 10 günden beri köydeydim bu gece geldimm öpüyorum hepinizi

meleğim hoşgeldin de şu yazı rengini değiştirsen okunmuyo parlıyo.....
tamam cnm benim değiştirdm nasılsn iimisn ne var ne yok
kızlar slmm bende uzun zamandır yoktum köydeydım annem baktııı hep yattıyorumm kötüyüm bayaa 10 günden beri köydeydim bu gece geldimm öpüyorum hepinizi

slm cnm nasılsn patiğim nekdrlık oldun sen kuzum bebiş nası dinlen bitanem dikkatet kendine özldm sizi yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…