geçmiş olsun canım inş. kısa zamnada düzelirsin bende 1 hafta hafif bulantı ve mide yanması oldu ama geçti arada başım dönüyor uyku bastırıyor başka değişiklik yok iştahım var ve düşük tehlikem dışında nerdeyse normalim sana çok geçmiş olsun allah şifa versin canım
canım benim demekki hamileliğin sıkıntılı geçiyor allah yardımcın olsun keşeke bende hamile kalbilsemde sıkıntı yaşasambugün belime masaj yaptırdım göbeğim düşmüş onu yerine getirttirdim :))) anlayacağın halen daha uğraşıyorum ben bel fıtığıyım amca bana süper masaj yaptı ve şuan çok ama çok iyi oldum bebek istiyorum dedim oda göbeğime bişiler yaptı canım bayağı yandı bakalım :) neler olacak haaa bendeki havdis soğan kürü uyguluyorum oda garip akıntı yaptı anlayacağın gülüm bu kadar işin gücün arsında bunlarda nereden zaman bulup yapıyorum anlamış değilim :)) seni seviyorum sık dişini ablacım atlatacaksın öptüm seni
evet kuşum çok zor geçıyoo hamileliğimm inşş çabuk geçerr bende belime bardak vurdurmuştum bitanem açıklık varsa kapatıyo ve kalmaya yardımcı oluyo inşşşş sanada şifa olurrr bitanemm öpüorum seni
slm canım sendemi buralardasın bende bu ara buraya takılıyorum artık burdan görüşürüz bu arada kaç haftalık oldun sen :ecrin_bebek:
selam patik nasilsin....hamileligin nasil geciyor...bende 8 haftalik ikizlerime gebeyim:))
valla cnm ben hamile kalan ve kalamayan bütün arkdslara bakmıstım ovulasyon günlerinide sölemiştim..denedik hepimiz ve bazımız hamile kaldı:Saruboceq::asigim:
tamam cnm benim değiştirdm nasılsn iimisn ne var ne yokmeleğim hoşgeldin de şu yazı rengini değiştirsen okunmuyo parlıyo.....
kızlar slmm bende uzun zamandır yoktum köydeydım annem baktııı hep yattıyorumm kötüyüm bayaa 10 günden beri köydeydim bu gece geldimm öpüyorum hepinizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?