Kızlar bu ovulasyon yöntemi süper

canım sen düzelmedinmi hiç biz iyiyiyiz şükür kusma felan yok bol yemek bol kilo yağ yapıyorum bol bol düşme tehlike var diye hep yat ye canım senin ne kadar oldu minik melek

yok cnm yaa ben hala kusuyomm midem çok hassas benimm aman cnm dikkat et kendine de bşicik olmasın kuzularımıza ben 11+4 üm cnm 3 aylık oldu artıkın bebişim salı günü dr ye gittikk kıpır kıpır ellerı kolları bacakları durmuyo hiç dowvn sendromu için kan verdim snuçları daha çıkmadı ense kalınlığına falan bakıldı normalmiş herşeyi çok şükür

ne güzel canım maş. darısı benim başıma inş. bizde normal devam ederiz yola rabbim en kısa zamanda tüm isteyenlere nasip etsin maş. canım sağlıcakla al kucağına inş.

ne güzel canım maş. darısı benim başıma inş. bizde normal devam ederiz yola rabbim en kısa zamanda tüm isteyenlere nasip etsin maş. canım sağlıcakla al kucağına inş.

aminnn cnmmm inşşş hepimizin sorunsuz geçerrr isteyenlerede tez zamanda nasip eylerr rabbimm çok güzel bi duyguymuşş bu kadr hastalığıma kusmalarıma rağmennn yinede bu duyguyu yaşamak çok güzel ödü kopuyo insanın ona bişi olucak diye

gunaydin kizlar nasilsiniz sabahin korunde geldim kimse yok hamisler dinlenin bol bol,kizlar bir saat ayarlayinda goruselim hep beraber olurmu

hadi sabahın körnde uyuyolar bu tembel hamişler şimdi nerdelerzemuszemusbirinize bile denk gelemedim bi türlü yaaa şansa bakk ....

hadi sabahın körnde uyuyolar bu tembel hamişler şimdi nerdelerzemuszemusbirinize bile denk gelemedim bi türlü yaaa şansa bakk ....

aaaa sedoşcumu yakaladım nasılsın güzelim ne var ne yok. kız ne kadar özledim sizi. ama bir türlü toplanamıyoruz. bence buradan duyuru yapalım yarın toplanalım ne dersin canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…