Kızlar bu ovulasyon yöntemi süper

slm cnm nasılsn patiğim nekdrlık oldun sen kuzum bebiş nası dinlen bitanem dikkatet kendine özldm sizi yaa[/QUOTE]

hastayımm kuşummm 10+2 haftalıkım cnmm bebişi haftaya görücez kısmetse bende çok özledim sizi sedamı da ösledim çokkkkkk

slm kılsar uzun bır aradan sonra merhabee
slm cnm nasıls nn bitanem ne var ne yok
slm cnm nasılsn patiğim nekdrlık oldun sen kuzum bebiş nası dinlen bitanem dikkatet kendine özldm sizi yaa

hastayımm kuşummm 10+2 haftalıkım cnmm bebişi haftaya görücez kısmetse bende çok özledim sizi sedamı da ösledim çokkkkkk[/QUOTE]

ayyy nası geçtii masallah cnm büyümüştür kuzucuk toplanalm kızlar ya

kaynatalım

slm cnm nasılsn patiğim nekdrlık oldun sen kuzum bebiş nası dinlen bitanem dikkatet kendine özldm sizi yaa

hastayımm kuşummm 10+2 haftalıkım cnmm bebişi haftaya görücez kısmetse bende çok özledim sizi sedamı da ösledim çokkkkkk[/QUOTE]

canım benim bnde seni özledim patiğimmm:))giriorum arda bi kmse olmuyo(10 haftalık olmuş bebişimiz maşallah:Saruboceq:kendinede bebişede ii bak ttlımopuyorumnanaktanikinizide öptümmm opuyorumnanaktan

kızlar bende bu ay soğan kürü uyguladım normalde 29 günde adet olurdum ne yazıkki 10 da adet oldum bu soğan kürü adetimi erken getirdi ama bol bol bende akıntı yapmıştı galiba içimi temizledi meleğim galiba sende soğan kürü uyguluyorsun gelişmelri bildirirsen sevinirim pembe patik ben ayın 20 sinde taile çıkıyorum :)))) kar topu oynayacağım kardan adam yağacağım bebeişine iyi bak tabiii kendinede

selam kizlar uzun zamandir giremiyordum,11 haftalik hamileydim cumartesi gunu hastaneye gittim kanamamoldugu icin kalbi durmustu sonra aksama dogru asiri kanama ve agri olunca acil ameliyatla aldilar.patigim senin adina cok mutluyum allah devamini getirsin

Butun hamile arkadaslara allah kolaylik versin kizlar zeynep senin adina cik sevin dim baska kim hamile kizlar ben bayadir takip etmiyo
rum

kizlar nerelerdesiniz artik eskisi gibi girmiyorsunuz nete ben cok kotuyum toparlamaya calisiyorum ama cok zor geliyor yarabbim hepinizin gonlune gore versin.

slm kızlar özledim sizi bende kimseler yok diy boşladım topiği ya hadi gelin artık hergün özledim muhabbetinizi hepiniziopuyorumnanaktan

çok üzüldüm semracım(hamilelikte kanma korkulu rüyam bnde öle kaybetmiştim bebeğimi allah sabır versin çok kötü bi duygu çok ii anlıorum seni...umarım en yakın zmnda yeniden hamile haberini alırız kndine ii bak ttlım..

canım allah sabır versin benim de ilk bebişim 9 haftaıkken kalbi durmuştu hakkımızda hayırlısı olsun çok üzüldüm canım allah yardımcın olsun

sagol sedacim amin insallah kisa zaman sonra istiyorum ama simdi dinlenip toparlamak istiyorum.bakalim kismet artik hayirlisi allahtan.eskisi gibi kimse yok artik hepinizi cok ozledim

merhaba zeynepcigim nasilsin nasil gidiyor canim kimseler yok artik topikte dilan patik seda nilgun daha ismini sayamadim kizlar nerelerdesiniz

canım benim bnde seni özledim patiğimmm:))giriorum arda bi kmse olmuyo(10 haftalık olmuş bebişimiz maşallah:Saruboceq:kendinede bebişede ii bak ttlımopuyorumnanaktanikinizide öptümmm opuyorumnanaktan[/QUOTE]

cnmmmmm benimm olumunekankayizsmile ben rahatsız olduğum için giremıyorum pek denk gelemıoz he teyzesii büyüyo yavaş yavaş inşş benii bırakıp gitmez korkuyorum bende hayırlısı artıkkk sende kendine iii bak bitanem

semrammmm cnm benimnm çok geçmişşş olsun allhım sabır versinnn kimsenin başına getirmez inşşş bende de o korku var içimde sanki bişi olcak gibi gelıo hepp bende merak ettimm seni uzun zaman girmeyınce

canım benim semra. çok geçmiş olsun canım inan çok üzüldüm sakın kendini bırakma üzme. bol bol dinlen sadece. moralini yüksek tut bitanem...

teşk.edeerim canım bugün adet oldum aralık 10 gecen ay da 12 ocaktı şimdide 12 subattta oldum mafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…