- 13 Nisan 2009
- 6.159
- 1.031
- 373
slm cnm nasıls nn bitanem ne var ne yokslm kılsar uzun bır aradan sonra merhabee
slm cnm nasılsn patiğim nekdrlık oldun sen kuzum bebiş nası dinlen bitanem dikkatet kendine özldm sizi yaa
slm cnm nasılsn patiğim nekdrlık oldun sen kuzum bebiş nası dinlen bitanem dikkatet kendine özldm sizi yaa
selam kizlar uzun zamandir giremiyordum,11 haftalik hamileydim cumartesi gunu hastaneye gittim kanamamoldugu icin kalbi durmustu sonra aksama dogru asiri kanama ve agri olunca acil ameliyatla aldilar.patigim senin adina cok mutluyum allah devamini getirsin
selam kizlar uzun zamandir giremiyordum,11 haftalik hamileydim cumartesi gunu hastaneye gittim kanamamoldugu icin kalbi durmustu sonra aksama dogru asiri kanama ve agri olunca acil ameliyatla aldilar.patigim senin adina cok mutluyum allah devamini getirsin
çok üzüldüm semracım(hamilelikte kanma korkulu rüyam bnde öle kaybetmiştim bebeğimi allah sabır versin çok kötü bi duygu çok ii anlıorum seni...umarım en yakın zmnda yeniden hamile haberini alırız kndine ii bak ttlım..
canım allah sabır versin benim de ilk bebişim 9 haftaıkken kalbi durmuştu hakkımızda hayırlısı olsun çok üzüldüm canım allah yardımcın olsun
selam kızlar benim net kesikti giremdm uzun zamandır....melikecim yardmcı olurum tabiikiide sana sen son adet tarihini nekadrda bi adet oldugunu hesapla öle bakiim ben son 2adet tarihini ver yada arasındaki zamanada bakarım ben kızlar nasılsınızzzz yaa toplanalım artık..patik nasılsın cnm hasankeyf cok saol cnm benim öpüorum sizi bebişlerle mestitosh nerde???kızlar nerdesinizzzzz mseda cnm bende cok özldm siziii arzu nerde amannn kızlar yaa bi toplananlımmm özldm sizii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?