Kızlar bu ovulasyon yöntemi süper

selam kizlar nasilsiniz gerci cevap bile alamiyorum kimse yok gelmiyor dilan birsen seda zeynep serpil aleynam daha ismini sayamadim arkadaslar ayarlayalimda bir saate toplanalimm

selam kizlar nasilsiniz...benim ikizler 3 aylik oldu ama bende bittim ( cok zor geciriyorum......sizlerden nehaber?????

kızlar nasılsn ben iim bulusalım herkes bigün versin bence perşembe gayet iiyi???özldm siziii....hepinizi öpüorummmmm

olabilir perşembe buluşalım ne dersiniz meleğim ben şu ovolsayon takvimini uyguladım kzım olacak :))) nasipse tabbii bu bir hayala ama test takvimine göre kızm olacak bakalım hayırlısı olsun bu ay hamile kalabilcekmiyim

selam kızlar nasılsınız. yine mi kimse yok yaaaa... öptüm hepinizi. ben yarın akşam 10-10.30 gibi giricem tekrar. burda olursanız görüşelim yaaa. çok özledim sizi...

merhabalar dün doktora gittim sağ yumurtalığımdaki ağrıdan dolayı. rahmin arkasında sıvı var dedi. yatış verdi. 1 gece yattım. bugünde radyolojıye sevketti. sonuç sağ overde 17 mmlik folikül izlendi. douglasta az miktarda sıvı izlendi.diğer herşey düzenli ve normal yazıyor. açıklaması nedir izlenenlerin

çok uzun zaman oldu ugrayamadımdı..yıne ugrayım dedim
hersey yolundamı..

ben ovulasyon yontemıyle hamıle kalmıstım..burdan yumurtlamamı ogrenmıstım o zaman..ama bebıs 1 ay once 10 haftalık düştü..

ben ovulasyon yontemıyle hamıle kalmıstım..burdan yumurtlamamı ogrenmıstım o zaman..ama bebıs 1 ay once 10 haftalık düştü..

canım bnm cok geçmiş olsun:sinifsinif: inşallah RABBİM TEKRAR NASP EDECEK HAYIRLIS AGLIKLI BİR EVLAT....:Saruboceq: ÖPÜYORUM SENİ ÇOK COK COK GEÇMİŞ OLSUN BİTANEM:çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…