Kızlar bu ovulasyon yöntemi süper

slm kızlar nerelerdesiniz toplanalamın artık özledim sizi neden kimse yok eskiden gece kuşu olup gelirdinizopuyorumnanaktan

ben sabah girmeye çalışırımm 10 dan sona falannn neyse bitanem ben şimdi çıkıyorum yatimm ii gecelerrr sna opuyorumnanaktan

canım ne yapıyorsun ya ben ovolssyon testi almıştım bu ay yumurtamı onunla keşfettim dünde yaptım silikçizgi ve net bir çizgi çıkmıştı hamileyimii diye sevinmiştim şimdi kahverengi akıntım geldi yani kırmızılar yakın beceremedim şu işi

hayırlısı olsun canım..inşallah hamılelık haberını alırız.olumunekankayizsmile

cnmm benimmm napim aynıyım bende işte bu ay olmassa diğer ay denersinnn tatlımm üzülmeee seninnnde güzel haberlerini duyucaz inşşş

ben ovulasyon yontemıyle hamıle kalmıstım..burdan yumurtlamamı ogrenmıstım o zaman..ama bebıs 1 ay once 10 haftalık düştü..

gecmis olsun cnm gerci bu soz yerindemi bilmiyorum amaa Allah bir daha yasatmasin ins. en kisa zamanda yine mutlu haberi aliriz.sen iyiiiiiiiii dinlen opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…