Kızlar bu ovulasyon yöntemi süper

hyırlısı olsun canım bende ayın 15 inde gidecem ense kalınlığına bakacak doktor cinsiyetinede bakacak gözükürse tabi 2 li test yaptırdınmı ben yaptırmayı düşünmüyorum canım

hyırlısı olsun canım bende ayın 15 inde gidecem ense kalınlığına bakacak doktor cinsiyetinede bakacak gözükürse tabi 2 li test yaptırdınmı ben yaptırmayı düşünmüyorum canım

cinsiyet için çok erken değilmiki benimki kesinleşmeden sölemiyorum dedi hiç bi yorumda yapmadı ense kalınlığına bakıldı benim ii çıktı ikili testte yaptırdım sen neden yaptırmak istemıyorsn cnmmm

belki belli olur dedi zaten canım bakıcak ama tabi büyük ihtimal belli olmaz 2 li yaptırmak istemiyom sonuç kötü olursa bir çaresi yok saırım inş. sağlıklı sıhatli alırız kucağımıza

belki belli olur dedi zaten canım bakıcak ama tabi büyük ihtimal belli olmaz 2 li yaptırmak istemiyom sonuç kötü olursa bir çaresi yok saırım inş. sağlıklı sıhatli alırız kucağımıza

cnm bnce yaptır yaaa herşey allhtan sorun çıkmaz inşş zaten ense kalınlığına bakılınca doktorum ben sorun beklemıyorum ama yinede yaptıralım kötü bişi çıkmaz dedi çok şükür şimdilik bişi çıkmadı alllhımm hayırlı yazılar yazsın

bende yaşıyorum ara sıra kabızlık sorunu 2 hafta önceye kadarda kaşıntım çok vardı ama şimdi geçti gibi şükür

valla anne olmakkk zormuşş cnmm insan katlanıyo ama herşeye yeterki onlr ii olsun başka bişiy istemıyorum

valla anne olmakkk zormuşş cnmm insan katlanıyo ama herşeye yeterki onlr ii olsun başka bişiy istemıyorum

evet canım zor ama içimde onu taşımak çok güüzel 2 kalbim var diyorum eşime rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin ve inş. kalbmiz duradan onlarınki durmasın

benm uykularım gitti artıkk çok erken gitti benim uykularrr milletin uykusu gelıyomuş ben eskiden çok severdim uykuyu eşimi işe geçirirdim kendim yatardım artık yok sabah istifra ettikten sonra bidaha uyku muyku kalmıyo sen uyuyabılıyosan ne güzel boıl bol uyu cnm ben hep dr ye gidip onu görmek istiyorumm ayda bir çağırıyo dr geçmek bilmıyo inan çok güzel bi duyguymuşş allhımmmm burda normal hayatta isteyen herkese aratmadannnnnn nasippp etsinnnnn tüm isteyenlerin snrada bizim kucaklarımızı doldursun

amin canım sorma zaman geçmiyor bende hep gün sayıyorum kıpırtılarını görmek istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…