slm kızlar ne yazıkki kırmızıları yedim haber vereyim dedim size bu arada adelerim 25 güne düştü soğan kürü uygulamıştım2 aydır 25 günde olmaya başladım önceden 28 veya 29 du neyese hamişler kendinize iyi bakın
cnmm benimmm napim aynıyım bende işte bu ay olmassa diğer ay denersinnn tatlımm üzülmeee seninnnde güzel haberlerini duyucaz inşşş
hg cnmm olsun hayatım o adet olmakta çok büyük bi lüks unutma bunu benim düzenli gelmediği için inan zamanında gelmesi çok büyük bi olayyyy sende kendine ii bak bitanem
slm kızlar ne yazıkki kırmızıları yedim haber vereyim dedim size bu arada adelerim 25 güne düştü soğan kürü uygulamıştım2 aydır 25 günde olmaya başladım önceden 28 veya 29 du neyese hamişler kendinize iyi bakın
yani şansım yükseldimi diyorsun bebeğim ondan önce garipti şimdi 2 aydır 25 günde oluyorum bu benim için şansmı ?
üzülme canım bizde sen gibiydik inş. zama ı gelince olacak sters yapma canım
cnm o konuda bişi diyemiycem daha öncedende normalmiş senin günlerin 28 gün çok normall benim hiç bi zaman zamanında olmadığı için senin zamanında olman şansın seninnn dr ye gitmıyomusun sen tüp bebeğe başvurucaktın
gunaydin kizlar nasilsiniz patik ordamisin kiz
günaydın bitanem hgg nasılsınn bakimmm burdayım burdaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?