Kızlar bu ovulasyon yöntemi süper

yok bitanem yaaa cinsiyeti belli olmadan aklıma bişi gelmıyoo benim erkek içime doğuyoo amaaaa hiç erkek ismiii bulamıyom

Uykum geldı ama uyumamak ıÇın dırenıyorum kalkınca sersem gıbı oluyorum ı yÜzden uyumak ıstemıyorum

slm kızlar ne yazıkki kırmızıları yedim haber vereyim dedim size bu arada adelerim 25 güne düştü soğan kürü uygulamıştım2 aydır 25 günde olmaya başladım önceden 28 veya 29 du neyese hamişler kendinize iyi bakın

hg cnmm olsun hayatım o adet olmakta çok büyük bi lüks unutma bunu benim düzenli gelmediği için inan zamanında gelmesi çok büyük bi olayyyy sende kendine ii bak bitanem

slm kızlar ne yazıkki kırmızıları yedim haber vereyim dedim size bu arada adetlerim 25 güne düştü soğan kürü uygulamıştım2 aydır 25 günde olmaya başladım önceden 28 veya 29 du neyese hamişler kendinize iyi bakın

cnmm benimmm napim aynıyım bende işte bu ay olmassa diğer ay denersinnn tatlımm üzülmeee seninnnde güzel haberlerini duyucaz inşşş

hg cnmm olsun hayatım o adet olmakta çok büyük bi lüks unutma bunu benim düzenli gelmediği için inan zamanında gelmesi çok büyük bi olayyyy sende kendine ii bak bitanem

yani şansım yükseldimi diyorsun bebeğim ondan önce garipti şimdi 2 aydır 25 günde oluyorum bu benim için şansmı ?

üzülme canım bizde sen gibiydik inş. zama ı gelince olacak sters yapma canım

yani şansım yükseldimi diyorsun bebeğim ondan önce garipti şimdi 2 aydır 25 günde oluyorum bu benim için şansmı ?

cnm o konuda bişi diyemiycem daha öncedende normalmiş senin günlerin 28 gün çok normall benim hiç bi zaman zamanında olmadığı için senin zamanında olman şansın seninnn dr ye gitmıyomusun sen tüp bebeğe başvurucaktın

canım bende hiç sorun yok ama olmuyor tüp düşünmüştüm aşılama yaptırdım olmadı tüpü erteldim henüz çokda hazır değilim bir dünya sorun var başımda o yüzden o tedaviye hazır pskolojide değiilim akışına bıraktım herşeyi ne yapayım belki yazın bir anda yaptırabilirim ama şimdi istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…