Kızlar bu ovulasyon yöntemi süper

cnm benim sagol dusunmen yeter sen de benim aklimdasin inanki gormesemde neyaptin diye cok merak ettim kiz e-mail adresin varsa ordanda yaziriz tabi istersen sana uygun olursa

kalp kalbe karşıymışş bitanemmm ayy perşembe gittik bebişi görmeye ama ben o sabah çok hastaydım öğlene kadr kusmuştumm öğleden sonra gittik hiç göremedikkk bebeğiii bırak cnsiyetini kendini bile göstermedi bize

ayy cnmm benimm çok sağol kız ne kadr dikkat etsemde bütün aksilikler beni buluyooo sen nasılsn bakimmmmmmm

herşerde bir hayır yatar unutma balım seni buralardan takip ediyorum işte yerimseni rabbim sağ salim meleüğğini kuycağına almayı nasip etsin sende beni çok arrasan kıısrlık bölümünde 30 lu yaşlar topiğindeyim :)) ordanda haberlerimi alırsınzemuszemussositososito

aminnnnnnnnn cnm ablam benimmmmm arada bende seni ziyarete gelirim Şeniz darısı sanaaaaaa dualarım seninleee

dilannn kız nerlerde geziyonn topiğinin başında dursana sennn

bakınıorum öle canım topiğin basında duriim durmasınada ne gelen var ne giden ayarldm gün kimse gelmedi cnm cokta bekledim perşembe bulusalım işte kızlar....saat 21.30da olurmu size uygunmu kaynatalım eskisi gibi

cnmmm ben köydeydim o zaman ben hergün giriyorummm ama kimseler yok dün semra girmiştiii seda nasıll görüşüyonuzmu

kızlarr eski günleri çokkk özledimm yaaa görüşemiyoruz artıkkk bgn öğrendimmm oğluşummm olucakmış kısmetseee ne günler geçirdik beraber ayrı düşütk şimdi

ekledim adresini ama yanlışmıydı acabaa

tatalım benimmmmmmmmmmmmm mesajını aldım senin o tatlı oğlunun cinbiberini yerim ben çok sevindim güzelim allahım sağ salim kucağına versin vallhi çok mutlu oldum benim içinde dua et bilirsin hamilelrin duası tutarmış rabbimm sevincini hiç eksik etmesin balımmopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…