cnm benim sagol dusunmen yeter sen de benim aklimdasin inanki gormesemde neyaptin diye cok merak ettim kiz e-mail adresin varsa ordanda yaziriz tabi istersen sana uygun olursa
ayy cnmm benimm çok sağol kız ne kadr dikkat etsemde bütün aksilikler beni buluyooo sen nasılsn bakimmmmmmm
herşerde bir hayır yatar unutma balım seni buralardan takip ediyorum işte yerimseni rabbim sağ salim meleüğğini kuycağına almayı nasip etsin sende beni çok arrasan kıısrlık bölümünde 30 lu yaşlar topiğindeyim :)) ordanda haberlerimi alırsınzemuszemussositososito
dilannn kız nerlerde geziyonn topiğinin başında dursana sennn
bakınıorum öle canım topiğin basında duriim durmasınada ne gelen var ne giden ayarldm gün kimse gelmedi cnm cokta bekledim perşembe bulusalım işte kızlar....saat 21.30da olurmu size uygunmu kaynatalım eskisi gibi
aminnnnnnnnn cnm ablam benimmmmm arada bende seni ziyarete gelirim Şeniz darısı sanaaaaaa dualarım seninleee
kızlar slm mestitosh cnm nasılsınnn kızlar hepiniz acıksnzz gelinde sohbet edelimm yaa
diiilaaaaaannnnnn canım benim nasılsın
ehbeeeeeeeeee dilannnnnnnnnnn ben kaç kere yazdım hiç görmedin beniiiiiiiiiii :kedi:
slm cnm ordamisin nasilsin kiz senin mesaj gelmemis sen yazdinmi bana
ekledim adresini ama yanlışmıydı acabaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?