Kızlar bu ovulasyon yöntemi süper

evet cnmmm herkes dağıldıı geçen dilani yakaladım burda konuştuk birazzz ama nerdeee eski günlermirmirmirmir

canım benimmmmm geldim kızlar bikere hep beraber bulussak bi toplansak tekrar eski günlerimize döneriz ama toplanamıoruz gün saat verelim hepimiz ama bigün bulusalım özldm sizi patişim semracım adilemir cnm serpillll arzum hepinizi cok özldm buluscz kızlar gün ayarlayalım bulusalım özldm sizlerii ben artık bişe düşünmüolrum takmıorummmmm cünküüü artık hAYIRLISIIII:)kaydirigubbakcemile3

inş. dilancım ama umutsuz gibi gözüküyor inş.:çok üzgünüm:

hey kızlar..yarın bulussakmı nedersınız...
hatdı bakem..göreyım sızı..
ovulasyonun topıgının kızları..kim tutar bızı ..

merhaba kızlar.ben geldım..
nasılsınız. dun bugun karın agrım var..adet oluyorum yıne galıba..kürtaj sonrası düzenım şaştı..:umursamaz: bilmiyorumkismile

nasılsın canım kimseler yok artık burda sen hep burdamısın yoksa başka topiğe takılıyormusun

ben geziyorumm cnm yaaa ama ilk buraya bakıyorummm gelen giden varmı diyee sonra bakıyorum diğer konulara ben iimm bulantılarım geçmıyo benimmm öle devam edıyoruz işte perşembe doktorumuza gidicez bakalımmm kuzummm nasıl iyimii

inş. iyidir canım bulantılarında geçer inş. en kısa zamanda biz dün doktora gittik benim bebiş fırl fırıl dönüyodu 6.1 cm olmuş doktordan cinsiyet tahmini istedim kız olabilir dedi kaydirigubbakcemile2bide çok kilo almışım 12 gün önce 61 dim doktor tekrar ölçtü 65 olmuşum bende çok iştah yaptı hamilelik ve bulantım da olmadı

ohh maşalllhh yerim ben onuu bende çok özledim benimkinii geçmiyo günlerr benim doktorum öle tahminde bulunmuyo emin olmadan sölemem diyoo inşş bu gidişimde öğrenirimm ben kilo almadım kusmaktan alamıyom ki almamamda daha iii zaten sen kusmadığın için iştahın açılmış olsun al cnm kilo sorunun yokki seninn yeterki bebiş ii olsn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…