ay bende yaptımmm cnmmm ama birkaç gün önden gidiyo neden acaba tarıhleride doğru yazdım ama neyse olduya
selam ben dün gördüm bu testi ve uyguladım geçen ay dr kaan kocatepenin sitesinden bakmıştım.yumurtlama günüme ve yeni denemeye başladığımız için kaçırmıştım.ama bu ay baktım ve bu siteyle karşılaştırdım doğru günlerde ilişkiye girmişim.Yumurtalama günümüde yakalamış oldum böylece :)) inş.bu ay bende hamiş olabilirim ama çok güzel bir site ekleyen arkadaşa teşekkürler
selam ben dün gördüm bu testi ve uyguladım geçen ay dr kaan kocatepenin sitesinden bakmıştım.yumurtlama günüme ve yeni denemeye başladığımız için kaçırmıştım.ama bu ay baktım ve bu siteyle karşılaştırdım doğru günlerde ilişkiye girmişim.Yumurtalama günümüde yakalamış oldum böylece :)) inş.bu ay bende hamiş olabilirim ama çok güzel bir site ekleyen arkadaşa teşekkürler
selam kızlarrrr nasılsnzkaydirigubbakcemile2
nasılsın bakimmm ben çok hastayımm öksürüyom çokk antibiyotik içiyommmm
geldimmmmmmmm şekerimmmmmmmmmmmmmmmmm sen nerdesin asılll akşam msj yazıcaktım valla sanaaa nerelerdesin diee
sagol cnm ben iyiyim hamd olsun gecmis olsun cnm neyaptin usuttunmu doktora gittin insallahhhhh
nasılsın bakimmm ben çok hastayımm öksürüyom çokk antibiyotik içiyommmm
canım çok ama çok geçmiş olsun kendine çok dikkaet bebbeğim lütfen sağlığın buaralar çok önemli biliyorsunolumunekankayizsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?