tatalım benimmmmmmmmmmmmm mesajını aldım senin o tatlı oğlunun cinbiberini yerim ben çok sevindim güzelim allahım sağ salim kucağına versin vallhi çok mutlu oldum benim içinde dua et bilirsin hamilelrin duası tutarmış rabbimm sevincini hiç eksik etmesin balımmopuyorumnanaktan
çok sağolll teyzesiiiiiiiiiiiiiiiii etmemmiii kız hep edıyorum inannnnnn allhım en kısa zamanda senin ve tum isteyen arkdşların yüzünü güldürsn
kızlarr eski günleri çokkk özledimm yaaa görüşemiyoruz artıkkk bgn öğrendimmm oğluşummm olucakmış kısmetseee ne günler geçirdik beraber ayrı düşütk şimdi
cnmm cok sevndm yerim senin oğlusunu yerimmmmmmm rabbim saglıcakla almayı nasip etsinnnnnnnn
canlarım işte süper haber sizleree hamileyiiimmm bugn keseyi gördük şükürler olsun haftaya kalp atışlarını görcez allah izin verirsee..allahım hepimize hayırlı hamilelikler versnn inşşş öpüorum hepiniziii opuyorumnanaktan
canlarım işte süper haber sizleree hamileyiiimmm bugn keseyi gördük şükürler olsun haftaya kalp atışlarını görcez allah izin verirsee..allahım hepimize hayırlı hamilelikler versnn inşşş öpüorum hepiniziii opuyorumnanaktan
sırnaşık şeysırnaşık şey :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool:
EVET EVET SEDA HAMİLEEE:lepi:
sositososito sositososito sositososito sositososito sositososito
KIZ sositososito KIZ PATİŞ GELMİO DİOSUNDA Bİ BEN NİLGÜL KALDIK HEPİNİZ HAMİŞSİNİZ ANAM :CüvCüv: şutarafagitti SİZE Bİ TOPİK ACCAM VALLA KIZLAR OVULASYON YÖNTEMİ SÜPERDEN HAMİLE KALANLAR NİLGÜLLE BENDE BURDA TAKILIRIZ ARTIKsırnaşık şey
sırnaşık şeysırnaşık şey :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool:
EVET EVET SEDA HAMİLEEE:lepi:
sositososito sositososito sositososito sositososito sositososito
KIZ sositososito KIZ PATİŞ GELMİO DİOSUNDA Bİ BEN NİLGÜL KALDIK HEPİNİZ HAMİŞSİNİZ ANAM :CüvCüv: şutarafagitti SİZE Bİ TOPİK ACCAM VALLA KIZLAR OVULASYON YÖNTEMİ SÜPERDEN HAMİLE KALANLAR NİLGÜLLE BENDE BURDA TAKILIRIZ ARTIKsırnaşık şey
nasılsınnn mestitosh bebişin nasıl cinsiyetiniz belli oldumuuu ay görüşemıyoz artıkın hiç
pembem canım gözün aydın. hayırlısıyla kucağına aldığın günleri de görürsün inşallah. benim de oğlum olacak Allah izin verirse...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?