Kızlar bu ovulasyon yöntemi süper

çok sağolll teyzesiiiiiiiiiiiiiiiii etmemmiii kız hep edıyorum inannnnnn allhım en kısa zamanda senin ve tum isteyen arkdşların yüzünü güldürsn

çok sağolll teyzesiiiiiiiiiiiiiiiii etmemmiii kız hep edıyorum inannnnnn allhım en kısa zamanda senin ve tum isteyen arkdşların yüzünü güldürsn

aminnnnnnnnnn kuuzm benim akima birdünya dua okudum tüm arkadşlar için tabbiki sende içindeydin balım onun min dudaklarını yerim ben el öpermişşşşşşşşşşşşşş oyyyyy oy oyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyaklinialirimsmile

canlarım işte süper haber sizleree hamileyiiimmm bugn keseyi gördük şükürler olsun haftaya kalp atışlarını görcez allah izin verirsee..allahım hepimize hayırlı hamilelikler versnn inşşş öpüorum hepiniziii opuyorumnanaktan

sedammmmmmmmmmmmmmmmmmmm çok sevindimmm cnmm yaaaaaaaaaaaaaaaa allhım tamamına erdirsinn artıkk aramıza dönersin inşşşş gerçi bizim topiğinde tadı kaçtı ama kimsecikler gelmıyo

canım pc başında deildim ütü yapıodum şimdi gördüm mesajını patikimm neyse sonra grşş geldiğindee

sırnaşık şeysırnaşık şey :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool:
EVET EVET SEDA HAMİLEEE:lepi:
sositososito sositososito sositososito sositososito sositososito
KIZ sositososito KIZ PATİŞ GELMİO DİOSUNDA Bİ BEN NİLGÜL KALDIK HEPİNİZ HAMİŞSİNİZ ANAM :CüvCüv: şutarafagitti SİZE Bİ TOPİK ACCAM VALLA KIZLAR OVULASYON YÖNTEMİ SÜPERDEN HAMİLE KALANLAR NİLGÜLLE BENDE BURDA TAKILIRIZ ARTIKsırnaşık şey

ayyyy cnmm benimmm işte sıra size geldiii şimdiiiiiiii yaştannn kazanıyon kuşum senn en küçüğümüz sendinyaaa sıra ondan önce bize geldii darısı sizee şimdiii aç kuşum açççç topik aç bize gene buluşalım eskisi gibi sedamaa çok sevindim yaaa

canım arkadaşım kıyamam sanaa en yakınzamanda inşş allahım büyüktürr sende yüzün gülcekk bak patik doru sölüo biz kartladık kızzsempatiksalakcinnisen daha çıtırsınn ondann aşkımmopuyorumnanaktan

canım tebrikler süper bir haber oldu :)) mucux mucuxxxxxxx:teytey:

aman yarabbim. sedacım çok çok çok sevindim canım benim. Allahım sorunsuz sağlıklı bir hamilelik nasip etsin inşallah. senin için sevinçten halay çekiyorum :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…