Kızlar bu ovulasyon yöntemi süper

pembe patiğim maşallah sen bebişi büyütmüşsün bayağı. allah nazardan korusun. aramızda iki hafta var seninle. kalan günlerimizi de hayırlısıyla sorunsuz geçirip yavrularımızı kucağımıza alırız inşallah...

zeynep arzu canım aynı dileklerim senin için de ve şu anda hamile olan bütün anne adayları için de geçerli..

evetttt cnmmyaaa bugune geldik çok şkürr umarımmm sonunuda getirirz hee aramız az kız ama biz abiyizz :dgamyoncuiremsu

isim konusu bizde hala muamma.karar veremiyoruz. kerem, eren, samet,berkin... aaklımızdan geçen isimler bunlar fakat henüz karar veremedik. belki de bunlardan bambaşka olur ismi kısmet bakalım...

isim konusu bizde hala muamma.karar veremiyoruz. kerem, eren, samet,berkin... aaklımızdan geçen isimler bunlar fakat henüz karar veremedik. belki de bunlardan bambaşka olur ismi kısmet bakalım...

hergün değişik bişi geliyo insanın aklınaaa bende bu ara doruğa taktımm bakalım hayırlısı artık

pembecim ben çıkıyorum artık gidip devam edeyim de işimi bitireyim sonra yine konuşuruz. Allah oğluşlarımızı korusun. Allah tüm bebişleri korusun.

CANLARIMMMMMM SİZİ COK BIRAKTIM BİLİORM AMA İNANINKİ BUARALR Bİ ACELE İÇİNDEYİM....CANLARIM HEPİNİZ GEBESİNİZ SİZİ ASLA UNUTMAM BUNU BİLİN BEN BU SON AYIMIZ EŞİMLE BİŞİLER ARIYORUM OLMASI İÇİN İNANIN COK ZORDAYIM KIZLAR AMA ARTIK BIRAKTM AKISINA SİZLEYİMMM HEP SİZLEEE AFFEDİN BENİİİİ

canım dilanım benim. hakkında hayırlısı neyse o olsun canım. bak göreceksin hiç ummadığın bir anda bebişin sana gelecek. buna yürekten inanıyorum. ama kendini böyle harap etmemen lazım. derlerki ne zaman bebek fikrini aklımızdan çıkardık, baktık ki hamile kalmışım. sen çalışmalara devam et ama sters yapma. bak göreceksin sen de hamileler kervanına katılacaksın inşallah...

opuyorumnanaktan canım benimm........amin askımmm amin...inanki mestitoshum kendi saglıgıma taktım bebek olmck die diil...ben saglıgıma takıyorum bitanem bunu ayırt eden nadir insanlar var beni anlyn ASIL NOKTA BEBEK DİİL...SAGLIGIM EŞİMDE GİDİCEK DİE SANIRIM BİRAZ PSİKOPAT CAHİL DELİ MANYAK BİŞİİ OLDUMakannehir
günaydın fıstıklarr nasılsınız bgnnn

GÜNAYDIN PATİŞİMMMMopuyorumnanaktan GEÇ GÖRDM AMA GELDİMMsempatiksalakcinni NABERR

kıslarr eskı topıkımız..ben ugrayamıstım çok zaman oldu....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…