hoşbulduk canım. evet yaptım ama bitmedi. ara verdim buraya gireyim diye. birazdan yine başlayacağım
pembe patiğim maşallah sen bebişi büyütmüşsün bayağı. allah nazardan korusun. aramızda iki hafta var seninle. kalan günlerimizi de hayırlısıyla sorunsuz geçirip yavrularımızı kucağımıza alırız inşallah...
pembecim bizden başka kimse yok. gelen de yok..
isim konusu bizde hala muamma.karar veremiyoruz. kerem, eren, samet,berkin... aaklımızdan geçen isimler bunlar fakat henüz karar veremedik. belki de bunlardan bambaşka olur ismi kısmet bakalım...
senin doğum eylül başı olacak sanırım değil mi. bayram çocuğu mu olacak yoksa..
pembecim ben çıkıyorum artık gidip devam edeyim de işimi bitireyim sonra yine konuşuruz. Allah oğluşlarımızı korusun. Allah tüm bebişleri korusun.
CANLARIMMMMMM SİZİ COK BIRAKTIM BİLİORM AMA İNANINKİ BUARALR Bİ ACELE İÇİNDEYİM....CANLARIM HEPİNİZ GEBESİNİZSİZİ ASLA UNUTMAM BUNU BİLİN BEN BU SON AYIMIZ EŞİMLE BİŞİLER ARIYORUM OLMASI İÇİN İNANIN COK ZORDAYIM KIZLAR AMA ARTIK BIRAKTM AKISINA SİZLEYİMMM HEP SİZLEEE AFFEDİN BENİİİİ
opuyorumnanaktan canım benimm........amin askımmm amin...inanki mestitoshum kendi saglıgıma taktım bebek olmck die diil...ben saglıgıma takıyorum bitanem bunu ayırt eden nadir insanlar var beni anlyn ASIL NOKTA BEBEK DİİL...SAGLIGIM EŞİMDE GİDİCEK DİE SANIRIM BİRAZ PSİKOPAT CAHİL DELİ MANYAK BİŞİİ OLDUMakannehircanım dilanım benim. hakkında hayırlısı neyse o olsun canım. bak göreceksin hiç ummadığın bir anda bebişin sana gelecek. buna yürekten inanıyorum. ama kendini böyle harap etmemen lazım. derlerki ne zaman bebek fikrini aklımızdan çıkardık, baktık ki hamile kalmışım. sen çalışmalara devam et ama sters yapma. bak göreceksin sen de hamileler kervanına katılacaksın inşallah...
günaydın fıstıklarr nasılsınız bgnnn
kıslarr eskı topıkımız..ben ugrayamıstım çok zaman oldu....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?