Kızlar bu ovulasyon yöntemi süper

evet cnm cok güzel hesaplayıcı inşallah işine yarar bitanem...kaydirigubbakcemile3

oyyyyy dilanımmmmmmmmmmmmm döndü aramızaaa hoşgeldinn bitanemmmm kız çok sevindimm haaa artık toplayalım eski grubu sedayla görüşüyomusun senn onada söle oda gelsin

oyyyyy dilanımmmmmmmmmmmmm döndü aramızaaa hoşgeldinn bitanemmmm kız çok sevindimm haaa artık toplayalım eski grubu sedayla görüşüyomusun senn onada söle oda gelsin

geldim tabiiiguclubacismile hehehe cnm benm msn bozuldu giremiorum kkonusamadk hiç facede görürsem sölicem ama sen nasılsınn

geldim tabiiiguclubacismile hehehe cnm benm msn bozuldu giremiorum kkonusamadk hiç facede görürsem sölicem ama sen nasılsınn

hoşgeldinnnnnn guşummm böceğimmmm aaaaaa ay bi ara buraya geldii hamileiym dedi bi daha tık yok karıdaa oda sopalıkk çokkk bende iyiyim cnm bgn arkdşa gititm azcık şimdide el işi yapıyomm hem buraya yazıom

hoşgeldinnnnnn guşummm böceğimmmm aaaaaa ay bi ara buraya geldii hamileiym dedi bi daha tık yok karıdaa oda sopalıkk çokkk bende iyiyim cnm bgn arkdşa gititm azcık şimdide el işi yapıyomm hem buraya yazıom

anldm cnm bende okdm biyerde yazmstı kanaması olms ama iyiymiş cok şükür inşallah iidir yaeyvahedigeldismile cnm benm o son zamanlar kafasına takmamak i.in girmiordu şimdide malum kanaması olms dinlenme verdi doktor yatıyor herlde öle okumustum cnm:1no2: inşallah iidir...kızlar göbüşlerinizin resmini koyunda görelim be bi:CüvCüv:

ya çok tesekkür ederim bu paylasım için ben yumurtlama tarihimi hesaplayamıyodum düzensiz oldugu için umarım işe yarar allah razı olsun sizden ŞenizŞenizŞeniz

ya çok tesekkür ederim bu paylasım için ben yumurtlama tarihimi hesaplayamıyodum düzensiz oldugu için umarım işe yarar allah razı olsun sizden ŞenizŞenizŞeniz

saol cnm benimmm işine yaradadıysa ne mutlu banazemuszemus takıldıgın biyer olursa bana son adetini ver ben hesaplarım cnm inşallah en yakın zamnda kavusursun meleğine opuyorumnanaktan sendende allah razı olsun cnm

güzel bir topik
seçeneklerde abone oldum artık hesaplar ona göre :jeyyar:

istatistiklere göre verimlilik günlerim geçmiş
keşke daha önce keşfetseydi vale burayı

aa demek sedanın kanaması olmuşş ayy kıyamam ama şimdi iyi olmasına sevindim oooiiolsundaa girmesin napalımmm ayy benimde aniden yemeğe misafirim geldiii cnmm yığenlerim gelmiş kırklareliden onlar bendeydııı

güzel bir topik
seçeneklerde abone oldum artık hesaplar ona göre :jeyyar:

istatistiklere göre verimlilik günlerim geçmiş
keşke daha önce keşfetseydi vale burayı

opuyorumnanaktanteşşekkür ederiz cnm inşaallah işine yarar cnm herzman bkleriz sohbetimize buyrun..opuyorumnanaktan ben cıkıyoopuyorumnanaktanrum şimdi valecim senin hesabını yarıopuyorumnanaktann yapıcam şimdi cıkmalıyım bitanem yarıopuyorumnanaktann ilk işim hesap yapmak olcak cnm benim öpüyorum cok......yarın saat 1de burdayım kızlar patişimmm benim kuzumm sende burdasın topik sana emanetolumunekankayizsmile yardımcım patiğimmmkaydirigubbakcemile5 seni seviorummmm nannnn kaydirigubbakcemile3 opuyorumnanaktan kuzumm benimmmm öpüorum sizi cıkiim benim kızlar mucxxxopuyorumnanaktan yarın toplaşalım patişimmmm tamammı satt 1de 2de burdayımmm ben inşallahopuyorumnanaktan

dilanım bende seni sefiyuommm aşşkommmm cnm benimmm bi yere gitmessem burdayım ben sabahtan giriyom canıkommm hadi iiyi geceler sana üptümm kocaman

evet bitanem öle okudum iyi şimdi sanırım...inşallah cok iidir...:Saruboceq: cnm benm ilkindende yarası varya...boshayallersmile rabbim hepiinzn meleklerini korusun yorma kendini patikiimmm öpüorum seniiii mucx askm yarn görşrk dua et kız patik buay bebiş gelmiştir belki yaaaboshayallersmile öptmmmmmmmm kaçtım bennnnnopuyorumnanaktan

edıomm kuşum etmemmmiiiiiiiiiiiiiii yaaaaaaaaaaaaaa inan dualarımda ilkk sıradasın rabbim tüm isteyenlere tez zamanda bekletmeden versinnn sen kendinii sıkma yeterr stress yok artıkın

tamam canım ne zaman müsait olursan o zaman yaparsın valla allah razı olsun insallah bu ay hamile olursam sana cok dua edivcemŞeniz

CHOCOLATE CNM BEN ALMANCA BıLMıYORUM CEVıRı YAPIYORUM BıR YANDAN NETTEN BıR YANDAN GÜN ARASINI BULUYORUM YAPAMAYAN ARKADASLAR ıÇıNyerimseniben VALECıM SENıN ıÇıN....CADIARZU 23 24 25NıSAN EN VERıMLı GÜNÜNkaydirigubbakcemile3 21 22Sı ıSE DAHA FAZLA KIZ OLMA ıHTıMALı YÜKSEK GÖZÜKÜYOR MUHTEMEL YUMURTLAMAN 25.DE GERÇEKLEŞECEK... 20 21 22 23 24 25 26 SENıN GÜNLERıN CANIM GÜNAŞIRI CALISMA OLSUN EN SON AYIN 17SıNDE BıRLıKTELıKTEN SONRA 2OSıNDE BASLA...yerimseniben
DAHA SONRA GÜN AŞIRIyerimseniben EGER HAMıLELıK OLUSURSA 1MAYISTA YERLEŞECEK:Saruboceq: 5MAYISTA KANDA 9MAYISTA ıDRARDA HAMıLELıK OLUSTUYSA SONUC ALABıLıRSıN CANIM:Saruboceq: ADET DÜZENıN BıRAZ BOZUK NORMALDıR CANIM BENıMDE DÜŞÜKTEN SONRA BÖYLE BOZULDU DAHA 2AY OLUYOR DÜZENE GıRELı ıNŞALLAH ıŞıNE YARAR CANIM ADETıN DÜZENE GıRSıN DAHA ıYı SONUC VERıR....ıNŞALLAH HEMEN GELıR MELEĞıN CANIM....UMARIM YARDIMCI OLMUSUMDURopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…