Kızlar bu ovulasyon yöntemi süper

HAMİŞLERİMİZ:CüvCüv:

PEMBEPATİK
MSEDA
ZEYNEPARZU
TUBLİOSH
MESTİTOSH
ALENAM
HASANKEYF
RÜYALAR
BADEGÜL
BABYLOVE
CORNELİA35
askMelegi

Son düzenleme:
EVET HAMİŞ BAYANLAR ŞİMDİ TOPİĞİİ AÇTIMMMM VE O GÜNDEN BUGUNE HEPİNİZ HAMİLESİNİZopuyorumnanaktan BEN KALDIM kaydirigubbakcemile3 ŞİMDİ HAMİŞ HANIMLAR BENİM İÇİN DUA EDERMİSİNİZ....CUMA GECESİ İÇİNİZDEN HANGİ SUREYİ DUAYI OKUMAK GELİYORSA EDERMİSİNİZ BANA DUA...KENZÜL ARŞ YASİNİ SERİF MERYEM SURESİ HANGİSİ OLURSA....ALLAH RAZI OLSUN ŞİMDİDEN...SAOLUN KIZLAR:Saruboceq:

inşşşşaaaaaallllllaaaaahhhh en kısa zamanda seni de bu listede görürüz dilanım. yaa sen öyle eşim gidiyor bu ay son şansım falan deyince bebek için acele ediyorsun zannettim. kusura bakma kuzum. tabi ki öncelikle senin sağlığın herşeyden önemli. hiç sorma beni de şimdiden eşimin askere gitme stresi sardı. ne yapalım eşi askerde olan bir tek bizler değiliz. hemencecik gitsinler de, hayırlısıyla hemencecik dönsünler inşallah. bu ilk ve son ayrılığımız olacak inşallah. kuzum benim güzel dilanım seni çok çok seviyorum...

opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan canımmmm benimmmmmmmmmopuyorumnanaktan bende seni cook seviorum bitanem benim....canım beni anlamana cok sevindimm..beraberiz bırakmıcaz hiç biropuyorumnanaktanbirimizi hep destek olcaz kocişler gidince GELECEKLER ASLANLAR GİBİ...turkbayragiturkbayragi

yarın benim dogumum vardı kızlar biliyormusunuz....meleğim gideli nekadarda cok olmus:gitme: duanızı eksik etmeyin olurmu kızlar

inşallah canım. benimki ağustosta gidicek. daha çok var diyorum ama bir bakıcam kocişin gitme zamanı gelmiş.artık seninle En büyük asker bizim asker diye bağırırız...

inşallah canım. benimki ağustosta gidicek. daha çok var diyorum ama bir bakıcam kocişin gitme zamanı gelmiş.artık seninle En büyük asker bizim asker diye bağırırız...

turkbayragiEVET ASKIM HAYIRLISIYLA GİDİP GELCEKLER BİTANEM....turkbayragi CANIM BENİMKİ GİDİYOR MAYISTA....mafoldumben mafoldumben

yarın benim dogumum vardı kızlar biliyormusunuz....meleğim gideli nekadarda cok olmus:gitme: duanızı eksik etmeyin olurmu kızlar

canım benim seni çok iyi anlıyorum. ben de 8 kasımda çok kötü olmuştum. kızımı o gün doğuracaktım ama nasip olmadı. sen de güçlü olmalısın kuzum. Herkes kendi kaderini yaşıyor. ne yapalım bizim de kaderimizde bunu yaşamak varmış. ama ne güzel ki yalnız değiliz. eşimiz, ailemiz, buradaki ve normal hayattaki arkadaşlarımız hep bizimle. biz de hayata sıkı sıkı tutunmalıyız ki bundan sonra gelecek güzelliklere hazır olalım....

haklısın askm ben cok güclüyümmmguclubacismile güçlü olucam vedeguclubacismile EŞİM GİTSİN GELSİN BASKA BİŞE İSTEMİYORUM......:gitme:

ha şöyle güçlü safinazım benim. gitsinler de gelmeleri yaklaşsın. benim koçiş kazık kadar oldu hala askerlik derdi var. 31 yaşında askere gidicek. okul iş falan derken tecil ettirmiş sürekli. git artık daha fazla erteleme dedim. hepimiz için hayırlısı olsun canım. ayy ben bu arada bir lavaboya gidip geleyim kuzum. eve gitme vakti yaklaştı. serviste bir problem yaşamıyım diye ben bir gidiyim. gelince burada olursan tekrar sana yazarım güzel kız..

kaydirigubbakcemile3 evet askmmmmm güçlü olcam gidicekler gelckler askmmm biticek hemen inşallah tmm askm öpüorumm seniiii bitanemmm güzellllll arkdsm benmm

dilanım hadi görüşürüz bizim eve gitme vaktimiz geldi. sonra yine yazışırız. seni çok öpüyorum kuzum benim...

Canim bu hesaplamaya göre ben suan tam verimli zamanlarindayim delikafaduldenAma bence cok dogru bu hesaplama cünki bugün beyaz krem gibi akinti gelmeye basladi bende. Bu akintinin yumurtanin catlamasindan az önce geldigini biliyorum, tam catladigi zamanda cekince uzayan transparan akinti geliyor. Yani bu hesaplamayla benim bilgilerim birbirine uyuyor Ya allah ben is basina koyuluyorum ozaman bu aksam :lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…