inşşşşaaaaaallllllaaaaahhhh en kısa zamanda seni de bu listede görürüz dilanım. yaa sen öyle eşim gidiyor bu ay son şansım falan deyince bebek için acele ediyorsun zannettim. kusura bakma kuzum. tabi ki öncelikle senin sağlığın herşeyden önemli. hiç sorma beni de şimdiden eşimin askere gitme stresi sardı. ne yapalım eşi askerde olan bir tek bizler değiliz. hemencecik gitsinler de, hayırlısıyla hemencecik dönsünler inşallah. bu ilk ve son ayrılığımız olacak inşallah. kuzum benim güzel dilanım seni çok çok seviyorum...
inşallah canım. benimki ağustosta gidicek. daha çok var diyorum ama bir bakıcam kocişin gitme zamanı gelmiş.artık seninle En büyük asker bizim asker diye bağırırız...
yarın benim dogumum vardı kızlar biliyormusunuz....meleğim gideli nekadarda cok olmus:gitme: duanızı eksik etmeyin olurmu kızlar
canım benim seni çok iyi anlıyorum. ben de 8 kasımda çok kötü olmuştum. kızımı o gün doğuracaktım ama nasip olmadı. sen de güçlü olmalısın kuzum. Herkes kendi kaderini yaşıyor. ne yapalım bizim de kaderimizde bunu yaşamak varmış. ama ne güzel ki yalnız değiliz. eşimiz, ailemiz, buradaki ve normal hayattaki arkadaşlarımız hep bizimle. biz de hayata sıkı sıkı tutunmalıyız ki bundan sonra gelecek güzelliklere hazır olalım....
ha şöyle güçlü safinazım benim. gitsinler de gelmeleri yaklaşsın. benim koçiş kazık kadar oldu hala askerlik derdi var. 31 yaşında askere gidicek. okul iş falan derken tecil ettirmiş sürekli. git artık daha fazla erteleme dedim. hepimiz için hayırlısı olsun canım. ayy ben bu arada bir lavaboya gidip geleyim kuzum. eve gitme vakti yaklaştı. serviste bir problem yaşamıyım diye ben bir gidiyim. gelince burada olursan tekrar sana yazarım güzel kız..
dilanım hadi görüşürüz bizim eve gitme vaktimiz geldi. sonra yine yazışırız. seni çok öpüyorum kuzum benim...
KIZLAR LİNKİ YANLIS ATMISIM ÖZÜR DİLİYORUM LİNKLERİ DÜZELTEREK ATIYORUMbuyrunnnnnnnnn
Fruchtbarkeitskalender | Eisprungkalender: Fruchtbare Tage berechnen - babyclub.de
Erster Tag der letzten Periode YAZAN YERE SON ADET TARHİNİZİ YAZIN
Durchschnittliche Zykluslänge BURAYADA KAÇGÜNDE ADET OLDUNUZU YAZIN EGER KAÇ GÜNDE ADET OLDUGUNUZU BİLMİYORSANIZ Gebelikveannelik.com - Olası Yumurtlama Günü Hesaplayıcısı BURAYA SON ADET TARİHLERİNİZİ YAZIP ASAGIDAKİ Girmiş verilere göre sikluslarınız yaklaşık ....SÜRÜYOR YERİNDE ...DA YAZAN GÜN ARALIGIDIR KESİN SONUC İÇİN BAKABİLİRSİNİZ.... GERİSİ İÇİN KULLANMAK İSTİYENLERE YARDIMCI OLUCAM
BUDA ALMANCADAN TÜRKÇEYE ÇEVİRİ YAPABİLECEĞİNİZ SİTEbuyrunnnnnnnnn
Google Translate
BUDA ADET DÖNGÜSÜ UZUN DÜZENSİZ OLANLAR İÇİN
Eisprungkalender / Eisprungrechner | Schwangerschaft, Mütter, Baby & Kinderwunsch Community
:lepi::lepi::lepi::lepi:
HOŞGELDİN CHOCOLATEMopuyorumnanaktan CNM BEN CIKIYORUMM ÖPÜORUMMM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?