Kızlar bu ovulasyon yöntemi süper

hiççç:umursamaz: bebegim bugun dünyaya geleckti....üzgünüm:gitme:

Üzülme diyecegim cok sacma olacak. Üzülür tabi insan üzülmez mi canim. Ama sunu unutma ki sana teselli olsun öbür dünyada o seni olasi bir cehennem atesinden kurtaracak allaha annemi atese atma diyecek. Bu dünya gecici ama öbür dünyada kavusacaksin insallah ona canim. Sana en yakin zamanda bir kardes gönderir insallah melegin.

slm kizlar ben girmedim bir kacgun topik senlenmis dilan hos geldin ben bu aralar fazla giremiyorum melegim hasta simdi uyuyor,ama takipteyim hamisler nasilsiniz allah kolaylik versin hepinize insallah

slm kizlar ben girmedim bir kacgun topik senlenmis dilan hos geldin ben bu aralar fazla giremiyorum melegim hasta simdi uyuyor,ama takipteyim hamisler nasilsiniz allah kolaylik versin hepinize insallah

oyy kıyamamm cnm benimm çok geçmiş olsn bende merak ettyidim nerde bu kız dieee

elifimmmmmmm hoşgeldinnnnnnn şikerimm gel kızz benim eski topikim burasıııııııı bana şans getirdi sanada getirsin

Bennn celdum kizlarrr haril haril calisiyor musunuz bakalim??
opuyorumnanaktanhoşgeldin tubacım..dün senide eksik etmedim dualarımda:Saruboceq: nasılsın cnmm
ayyy cnmm benimm nasip değilmişş kuzumm yaaa yiyecek ekmeği yokmuş bu dünyadaaa ikincisi sağlıklı olsn dua edelimde
:sinifsinif: :sinifsinif: amin:Saruboceq: bugun ona dua okuyacgm yasin okuyacagm :gitme:

baska nedenirki tubacım...ÜZÜLME...SENDE HAKLISIN BİTANEM....İNŞALLAH RABBİM BİZE MELEKLERİMİZİN KARDEŞİNİ GÖNDERİR....ONU COK ÖZLEDİM BUGUN EVİMİZDE ŞENLİK OLACCAKTImafoldumben

Hosbulduk kizlar...

Patikcim aaah ne güzel allah saglikla kucagina almayi nasip etsin hayirli evlat olsun insallah. Kac aylik hamilesin peki?

Hamile olana kadar nekadar ugrasdin yani kac ay sürdü? Bizede bir fikir olur.

Canim benim ya kolay degil tabii ki ama üzme tatli canini o suan cokdaha güzel biyerde inan bana. Vallahi bende senin icin dua ettim insallah kabul ederim rabbim hayirliysa.

Hosbulduk kizlar...

Patikcim aaah ne güzel allah saglikla kucagina almayi nasip etsin hayirli evlat olsun insallah. Kac aylik hamilesin peki?

Hamile olana kadar nekadar ugrasdin yani kac ay sürdü? Bizede bir fikir olur.

çok sağol cnmm valla ben çok uğraşmadımm şükürrrr istediğim gibi dr ye başladım zatenn ilaçlaa 2 ayın sonunda kaldım

aman batsin bos ver alti ustu adim batsin.ben batmayimda kiz anneme falan gittim birde benim minik cadi hasta uyuyor ablasi o yuzden pek giremedim ,nasilsin kiz zemuszemus

he sen batmada yeter anacığımm ayy amma gezmiş gene annesine gitmişş offf bende özledimm gidicem bakalımm ne zaman uyarsaa onu yirimm benn biran önce düzelir inşşş ben iyiyiim cnm işte napimmm büyütmeye çalışıozz bizimkini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…