yanagıııııızzzdan öpemmiiiikaydirigubbakcemile3 cnmmmm
kıslar gıslar gelemmı...
patıkk naber kuşummm..bebegın napıyor....
melekımmmmm
bayanssulusmile
akannehir sempatiksalakcinni
kuşum nassın...napıyon...kımse gelmıyor demı..bende gelmıyordum...akannehir
ama geldımm:1rolleyes:
AYYY BUGUNDEN SONRA BİİTİİİ BEBEK LAFIIIIIIIIIII KONUSMAYACAGM ARTIKKK KAPANDI O DEFTERTEST YAPTIM ERKEN GEBELK TESTİ TEK CİZGİ CIKTI TABİKİDE VE BU DEFTERDE KAPANDIIIIII EŞİM 15AY ASKER ARTIK 20 AYMI 25AYMI SÜRER BEBĞİN GELMESİ BİLEMİCEM COK BUNALDM YETERRRR
haklsn cnm biitti zaten artıkk:umursamaz:cnm benimmmmmmm ara vermen en iyisi belkidee zaten kocişte askere gidicek geldimii başlarsınızzz sende kafayı toparla bu zaman içindee zaten rabbim ol dediğinde sen bile anlamıycaksın
meleğim tatlım benide yazarmısın listene cnm çok şükür meleğim geldi hamileyim darısı tüm isteyenlerin başına inşallahhh:Saruboceq:
HAMİŞLERİMİZ:CüvCüv:
PEMBEPATİK
MSEDA
ZEYNEPARZU
TUBLİOSH
MESTİTOSH
ALENAM
HASANKEYF
RÜYALAR
BADEGÜL
BABYLOVE
CORNELİA35
askMelegi
ac bitanem ac serapcım inşallah fikir olur sanada cnm benm yok kuzu ben artık takmıyorum ya amann nolursa olsun artık GELMEZSE GELMESİN COKTA TIN:1closedeyes:GÜNAYDIN KIZLARR
MELEĞİM HAKKINDA HAYIRLISI
YAAAAA BENDE Bİ TOPİC AÇICAM KİSTLERİMİZİN BOYUTUNU YAZALIM BİDE TEKRARLAMA HIZINI NASIL OLUR MELEĞİMMM :))))))))):lepi:
HİÇ KAFANA TAKMA MELEĞİM
Dilan senin calismalar nasil gidiyor? Adet tarihin nezaman?
iyi kuşum.bende bugun akçaya gıttım annemlere...ordaydık..kahvaltıya gıttık.akşam yemegımızı yedık donduk..emir doyamadı...yarın yıne gıdelım dıyor..dilek hoşgeldin kız fıstukkk napimm temizlk yaptım yimek yaptımmmm bebişimde iyidir inşş teyzesii ctesi görücez kısmetse senin oğluşun nasıl
kuşum uzulme..allah hayılısını versın..gelır bebegın yakında inşallah..AYYY BUGUNDEN SONRA BİİTİİİ BEBEK LAFIIIIIIIIIII KONUSMAYACAGM ARTIKKK KAPANDI O DEFTERTEST YAPTIM ERKEN GEBELK TESTİ TEK CİZGİ CIKTI TABİKİDE VE BU DEFTERDE KAPANDIIIIII EŞİM 15AY ASKER ARTIK 20 AYMI 25AYMI SÜRER BEBĞİN GELMESİ BİLEMİCEM COK BUNALDM YETERRRR
meleğim tatlım benide yazarmısın listene cnm çok şükür meleğim geldi hamileyim darısı tüm isteyenlerin başına inşallahhh:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?