hoşgeldinnnnnopuyorumnanaktan iiz cnm sennn
yok önemli diil bacım....yok askm yaptrmdm bebegmden parça alıp patolojiye yolladılar sadece askm olsa onda cıkarmıydı bilmiorum askm sen yaptrdnmı bana anti d iğneside vurmadılarneden bilmiorum kan uyusmazlıgımız varda eşimle yok bebek küçkmüş zaten gerek yokmuş:1closedeyes:
çok sağoll bitanemm iyi birazcık daha kalıcaktım ama yarın aşım var tetenoz aşısııı ay yiğenim burda cnm akşama belki bize gelir yemeğe o yüzdenn yapim bişiler dedim eşimle ben olsak sorun diğilde
cnm sende ihmal etme kontrolunu falan aman he doverimklava: kiz yiyeninde yabanci degilki valla yorma kendini.
ben okadar pismaninm hamileyken misafir cagirdim icin alis veris evin isi derken kanamam baslamamisti aksama sabahta kahvaltiya gelmislerdi ben istemediydim cagirmayi ama beni kimse takmadiki hep kendimi sucluyorum ben inanki
hayır olsunnnnn:Saruboceq: inşallah canımmmm:Saruboceq:kasıgın seyiriormuydudilanım benimde çok kasıklarım ağrıyorduuu hayır olsunnn
bilmiyorumda cnm kan pihtilasmasi olunca bebek karinda oluyormus sonra dusuk oluyormus.o yuzden ben randevu aldim ayin 28 gitcem otesti yaptirmaya bakalim sonuc ne olacak.kadin doktorunda gorusmustum o yonlendirdi laboratuvar medizin oluyor simdi giitcem doktor
ay yirimm oooo şeker al diyen dillerini onun bennnnnn aman iyi olsndaaa çocuklar hastalanınca çok zorr
valla dilanmmm seyırmemiii ne bilmyom amaa batmalar oluyodu anidenn
ay evet cnm cocuklar hastalaninca cok zor yavrum atesten gozlerini zor aciyordu sukur iyilesti
yok kızz aksatmıyorum hiç biriniii amaa iş konusundaa pekte dinlendiğim söylenemezzzz allahım korusun kuzumuu evet dinlenmek gerekıyomuşşş ama yaapabilene tabe kız ben sana özel msj attıydım aldınmı onu
hayır olsunnnnn:Saruboceq: inşallah canımmmm:Saruboceq:kasıgın seyiriormuydu
anldm cnm o tahlilin adı ne cnm
kıslaarrr ben biiii ayrılıorumm pc basından şimdilikkkk gelirim yinee şimdilikkk öptümm siziiiopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
buraya msj gelmedi cnmm mailine bakarımmm benm hamişlik pekte kolay geçmıyo ama böle atlatatlımda sorunsuz razıyım ben kusmaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?