Kızlar bu ovulasyon yöntemi süper

bilmiyorumda cnm kan pihtilasmasi olunca bebek karinda oluyormus sonra dusuk oluyormus.o yuzden ben randevu aldim ayin 28 gitcem otesti yaptirmaya bakalim sonuc ne olacak.kadin doktorunda gorusmustum o yonlendirdi laboratuvar medizin oluyor simdi giitcem doktor

cnm sende ihmal etme kontrolunu falan aman he doverimklava: kiz yiyeninde yabanci degilki valla yorma kendini.
ben okadar pismaninm hamileyken misafir cagirdim icin alis veris evin isi derken kanamam baslamamisti aksama sabahta kahvaltiya gelmislerdi ben istemediydim cagirmayi ama beni kimse takmadiki hep kendimi sucluyorum ben inanki

yok kızz aksatmıyorum hiç biriniii amaa iş konusundaa pekte dinlendiğim söylenemezzzz allahım korusun kuzumuu evet dinlenmek gerekıyomuşşş ama yaapabilene tabe kız ben sana özel msj attıydım aldınmı onu

dilanım benimde çok kasıklarım ağrıyorduuu hayır olsunnn
hayır olsunnnnn:Saruboceq: inşallah canımmmm:Saruboceq:kasıgın seyiriormuydu

anldm cnm o tahlilin adı ne cnm

aldim cnm sana cevap yazdiydim gelmedimi gerci e-mail de yazdim sana bakarsin bir ara
evin isi icinde yorma kendini gerci kimi insan kolay gecirir hamileligi kimisi zor allah kolaylik versin cnm

hayır olsunnnnn:Saruboceq: inşallah canımmmm:Saruboceq:kasıgın seyiriormuydu

anldm cnm o tahlilin adı ne cnm

canim kan pihtilasmasi testi

kıslaarrr ben biiii ayrılıorumm pc basından şimdilikkkk gelirim yinee şimdilikkk öptümm siziiiopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

buraya msj gelmedi cnmm mailine bakarımmm benm hamişlik pekte kolay geçmıyo ama böle atlatatlımda sorunsuz razıyım ben kusmaya

buraya msj gelmedi cnmm mailine bakarımmm benm hamişlik pekte kolay geçmıyo ama böle atlatatlımda sorunsuz razıyım ben kusmaya

cnm ogun yazmistim hemen ama gitmedi demekki neyse,cnm yarabbim hepinize
kolaylik versin insallah.cnm ben cikiyorum evin isi duruyor valla uyanmadan yapim isimi
sonra gorusuruz sakaci arkadasim topigin nesesisin sen varyakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

kıslar gıslar gelemmı...
patıkk naber kuşummm..bebegın napıyor....
melekımmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…