selam dilancım nasılsın
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktaniyiyiz biz de Allaha şükür. saat 1 de dersim var. şimdi aşağı inmem gerek. öptüm seni güzelim... sonra görüşürüz.
hu hu kızlar nasılsınızzzzzzzzzzzz
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
hoşgeldinnn patişşşş oğluşşşşş ve anneciğiii:CüvCüv:
hoşbuldum bebişüm he kızz oğluşumla gezıye çıktık topik topik gezıyoz
ac bitanem ac serapcım inşallah fikir olur sanada cnm benm yok kuzu ben artık takmıyorum ya amann nolursa olsun artık GELMEZSE GELMESİN COKTA TIN:1closedeyes:
KUZUUU BİZ ÇALISMAYI KAPATTIKkaydirigubbakcemile3 DÜN GECE SULARINDAkaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 BEKLENMEYEN ADETİM 22NİSAN:1closedeyes: SEN NAPTIN CALISMAKTAN YORGUN DÜŞTÜN DİMİİkaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2ohhh sefanız olsunn bende aksam kociş için yemek tarifi bakınıorumcokacimcoook
buldunmu tarıf.ne pişircen..
leeehhhmeeecunnnn yapiicemmmm zemuszemus
merhaba kizlar nasiildlsiniz nasil gidiyor ben kacar kimse yok yine
cokacimcoooknefissss olmustuuuu valla kuzuumm gel sanada oğlusunada yapiiimmmm kaydirigubbakcemile3ooo kuşum becerıklı hatunum benım..yirin senı ben yiriinnŞeniz
benden kahvaltı bugun..
kaydirigubbakcemile3 ben finishhh valla start vermeye baya var artık yarın kırmızıları görürüm benkötükedihüso cnm spermiogramı neden vericeksiniz?eşinde sorunmuvardı?inşallah güzel sonuclar alırsınız:Saruboceq:Yorgun düsmek ne kelime bikmak yilmak yok kaydirigubbakcemile3 Üzülme canim hayirlisi ne ise o olsun demistik demek ki hayirlisi buymus simdilik. Benimde bugün son günüm calismalarda bugünden itibaren 5 gün ara veriyorum spermiogramm icin.
slm kızlar nasılsınız
bi gelişme varmı meleğim cnm ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?