kaçtın mı kıı...kendıne ıyı bak dıycektım kuşum...hihoyyyt
nerdesünüz ülennnnnnn
kızlarr ben geldmm arada bir uruorum bir kaç dak bakıorum kmseler yok çıkıorum hemen zatenn.....ben ve bebişim allah şükürler olsun iyiyiz ama yatmam gerekio bi süre daha iki ayı geçtik önümzdeki ayın yirmisinde inş kısmetse rahim ağzına dikiş atılıcak doktorum belkide gerek yoktur ama ilk bebeğim büyük düştüğü için biz garantiya alalım dedi takdir büyük allahımdann inşş uzun sağlıklı ömürler verir bebeklerimize...inş bu sorunlar ortadan kalkarda grşş canlarım seviorum siziiçok öptümmmm.....
adetm 3gün gecti..test yaptım 2cizgi cıktı ama kan tahlilim 0.74!!!yeeter artık
slm cnm bende seni merak ediyodum :sm_confused:
hayırlısı cnm ya üzülma kısmet değilmiş elbet gelicek bebişin ama tabiki vaktini saatini bekliyo canım sakın üzülme yeni ay yeni umut cnm yeni aya üzüntüyle girme umutlu ol cnm
dilanım canım benim. doktora gittin mi. benim bir arkadaşımın ne idrar testinde ne de kan testinde hamile olduğu çıkmamıştı. sonradan bir duyduk ki hamileymiş. doktor ultrasonda farketmiş. şimdi kızı kucağında. inşallah sende de öyledir. hala adet olmazsan hemen doktora git bence...
dilanım canım benim. doktora gittin mi. benim bir arkadaşımın ne idrar testinde ne de kan testinde hamile olduğu çıkmamıştı. sonradan bir duyduk ki hamileymiş. doktor ultrasonda farketmiş. şimdi kızı kucağında. inşallah sende de öyledir. hala adet olmazsan hemen doktora git bence...
Cnm benimm cok teşşekkür ederim beni düşündüğün için destek oldugun için mestitom inşallah bitanem inşallah hamileyimdir cnm benim cok karıstım inan aklım cok karısık bugun adetim gelmeyeli 5.günmafoldumben
abowwwww lülülülülülü canım benim hadi bakalım sen doğru doktora. inşallah keseyi görür de senin için burada hep beraber halay çekeriz. tey tey tey tey
valla benim içim içime sığmıyor. 5 gün geçmiş kız ne demek. madem beklemek istiyorsun 3 gün bekle bakalım. inşallah adet olmazsın. doktora gittiğinde de bebişinin kesesini görüp gözyaşlarına boğulursun inşşaaaaalllllaaaaahhh....
her mucize, gerçekleşeceği zamanı beklermiş. seninkinin zamanı geldi inşallah. bebiş geliyorkuzucum bebiş... bu arada adet belirtisi falan varmı hiç. sen vücüdünu daha iyi tanırsın. varmı belirti falan. gerçi hamilelik belirtileri de bazen adet belirtileri ile aynı oluyor. bel ağrısı, göğüslerde dolgunlun, akıntı falan...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?