kıslar bu ay benim hiç umudum yok ama inş. Silerden müjdeli haber alırım inş.dualarım sizlerle
saol zeynepcim nasılsın :))))))))
cnm sagol bakarim,kiz hergunmu yiyorsunuz bu karisimi
slm adasim benimde adim semra biliyomusun ve bende hollandada oturuyorum ayyy kendimi gormus gibi oldum bian haaa,,, kaydirigubbakcemile3
bende bugn kötüyüm dişim şişmiş apse yapmış sanırım ayy çok korkuorum diş çektirmektenn...sende bolbol ıhlamur iç canım tarçınlı
bende bugn kötüyüm dişim şişmiş apse yapmış sanırım ayy çok korkuorum diş çektirmektenn...sende bolbol ıhlamur iç canım tarçınlı
hos geldin sedam dun hemen ciktim kusura bakma gecmis olsun
adetin 2.günü baslıorsun 12.güne kadar cnm bunun yanna ada cayıda iç
kızlar rahım fılmı cektıren varmı aranızda ama anestezı sız. ben cektırcemde cok korkuyorum. ben gecen ay aşilama oldum tutmadı ama doktorun deyısıne gore hamıle kaldım ama bebek tutunamamış
:gitme:kıslar göğüslerimi taşıyamıyorum çok acıyr ve çok şişti içi su dolu balon gibi bir önce adet olsamda rahatlasam
nerdesiniz kizlarrrrrr
çok kötü oluyo dimi bnde dokunamıorum yüz üstü yatamıorum bide bnde prolaktin yksekliği varya zaten sürekli şişler mafoldumben
kızzz hamile olmayasın sennn:Saruboceq: CADIARZU:gitme:kıslar göğüslerimi taşıyamıyorum çok acıyr ve çok şişti içi su dolu balon gibi bir önce adet olsamda rahatlasam
nerdesiniz kizlarrrrrr
burdaaaaaaa:lepi:
oda neki bacım bende varmıdır nasıl anlıyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?