Kızlar bu ovulasyon yöntemi süper

bende bugn kötüyüm dişim şişmiş apse yapmış sanırım ayy çok korkuorum diş çektirmektenn...sende bolbol ıhlamur iç canım tarçınlı

kızlar rahım fılmı cektıren varmı aranızda ama anestezı sız. ben cektırcemde cok korkuyorum. ben gecen ay aşilama oldum tutmadı ama doktorun deyısıne gore hamıle kaldım ama bebek tutunamamış

merhaba, nasılsın ilk önce, ben aslında kk ya eski üyeyim ama uzun bi süre ala vermiştim, şu aralar tekrar bakasım geldi nedense :)
Bende istanbul da oturuyorum, sana gerçekten önerebileceğim yer şişlideki echomar. gerçekten çok iyi doktor, ben iki defa rahim filmi çektirdim, ilkinde tüplerimden birisi kapalı olduğu için zorlanmıştım, ama ikincisinde hiç rhatsızlık duymadım, acı da hissetmedim. hem fiyatı da uygun diğer yerlere göre çok çok uygun aslında.
bu ada ben sana aşılamanı nerde yaptırdın onu sormak istiyorum, bende bu ay aşılamaya başlıycam da ön bilgi topluyorum.
sevgilerimle, hoşçakal

:gitme:kıslar göğüslerimi taşıyamıyorum çok acıyr ve çok şişti içi su dolu balon gibi bir önce adet olsamda rahatlasam

:gitme:kıslar göğüslerimi taşıyamıyorum çok acıyr ve çok şişti içi su dolu balon gibi bir önce adet olsamda rahatlasam

çok kötü oluyo dimi bnde dokunamıorum yüz üstü yatamıorum bide bnde prolaktin yksekliği varya zaten sürekli şişler mafoldumben

oda neki bacım bende varmıdır nasıl anlıyorsun

süt hormonu yksekliği canım hipofiz bezi beynin alt kısmında bulunur hamilelikten sonra anneyi yeni bi gebelikten korur ve harekete geçer benmki düzenli düzenliz harekete geçio ((((düşkten sonra oldum böle...başlıca tanısı göğüslerden süt gelmesi regli geçikmesi başağrısı görme bozukluğu ve tabiki göğüslerde aşırı şişkinlik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…