Kızlar bu ovulasyon yöntemi süper

eğer o yuvarlak yerde çizgi çıkınca diyosa prospektüsünde doğrudur o zaman yumurtlama gerçekleşçek demektir iiiyice oku aleynam

kızlar ya size bişiy danışıcam çok ilginç geldi bana dün test yaptımya hani yaparyapmaz tek çizgi gördüm bıraktım aynanın önüne sabah ortalığı toplarken gördüm ikinci çizgi silik bi şekilde belirmiş acaba ne zaman çıktı ikinci çizgi keşke baksaydım bisüre tek çizgiyi görünce morelin bozuldum attım öle kenara bi daha o banyoya bile girmedim allahm ya testlerimde bitti erken erken yapıp harcadım hep :)))şimdi kim çıkıp alcak bu soğukta..

slm kızlar sedacım sen burdamsn kız dün çok geç yattık geç kalktım anca evin işi falan halada var eşimde bugun erken cıkıor geldi gelcekkk cıkıcam yani badegül için bii kutlama yapalım diorummmm hadi bakalımm:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :içelim: :içelim: :içelim: :içelim: :içelim: :içelim::sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: opuyorumnanaktan zemuszemus

aynen canım bnde geç kalktım yapalım tabi hadiii:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::dance::dance::dance::dance:

alkisalkisalkiskalkıp mercimek çorbası yaptım açlıktan bayılacam hastayım bir şey yiyemiyorum bol limonlu içerim

bu havalarda tam uyku havası ama sabah zor kalkıorum wallah gecede oturuoruz eşimde benm gib iizle izle film kalmadı kaydirigubbakcemile3

:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:bananem bende halaya girecem:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:inş yakında hepiniz için çekeriz canlarım

diloşum naber canım baksana size bi sorum var oku bakem ne dien bana üstte

lütfen test sonucunu 10dakika sonra okuyunuz pozitif sonuc süre uzasada değişmez ancak negatif sonucta 20dakika sonra silik bir (T) çizgisi meydana gelebilir 20dakikadan sonra olusacak sonuclara dikkata almayınız yazıyor bitanem umrm yarmdcı olmsmdur opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…