Bende bu ay başladım inanın çok olumlu düşünüyorum çok etkilendim sanırım :roflol:
evet tatlım bendede oluyor canımmmm olsun olsunnn işte gelişiorr bitanemmm işteeezemuszemus zemuszemus zemuszemus canım aldıgın testte yazar bak ben geçtiğimz sayfalarda yazdım siklusa göre döngüyü bak istersen ama nasıl bulucan CADIARZU inşş bitanemm inşş birsürü hamilemiz olcak hah söle umutlu ol inanarak ye o kürü güvenerek ye kusum tamammı Şeniz
Ok bebiş inşallah bakalım ben adetime güvenemediğim için hergün yapıcam test kocam dedi zaten eczacıyı zengin ettin bu ay 8 gün gecikti hergün gebelik testi yaptım kocam kafayı kırdım zannetti al hayatım ne kadar istiyorsan al diyor artık kendi halime bıraktııdelikafadulden
kizlar iliskiden once bayanlarin dus almasi gebelige engel oluyormus dogrumu??
ay kıss çok güldüm çok yaşa emi sende abartma yazık canım okadarda kaydirigubbakcemile3
evet sakın duş alma eşin alsın üstüne birde kahve içir ilişkiden sonrada sakın kalkma belinin altınada yastık koy canım mümkünse 2 saat kalkma hiç ilişkiden öncede mutlaka wc ye git..yerimseniben
kahva neden ki
pek tavsiye edilmior cnm gerekmedikçe ilişki öncesi dusa gerek yok...bak sen cok düşünüorsun cok seyi arastırıorsn amaaakizlar iliskiden once bayanlarin dus almasi gebelige engel oluyormus dogrumu??
Ok bebiş inşallah bakalım ben adetime güvenemediğim için hergün yapıcam test kocam dedi zaten eczacıyı zengin ettin bu ay 8 gün gecikti hergün gebelik testi yaptım kocam kafayı kırdım zannetti al hayatım ne kadar istiyorsan al diyor artık kendi halime bıraktııdelikafadulden
canim ben 2-3 saat once dus aldim ama gun asiri calisicaz sorun cikarmi(
canim ben 2-3 saat once dus aldim ama gun asiri calisicaz sorun cikarmi(
Yok yok canım bişi olmaz hiç hamile kalmadım ama bende söyleyenlerden duydum yerimseniben
cıkmazzzzzzzzz askımmmmm cıkmazzzzlmaz:
Ne zamandır korunuyorsun ne kadar evlisin canım ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?