Kızlar bu ovulasyon yöntemi süper

Ok bebiş inşallah bakalım ben adetime güvenemediğim için hergün yapıcam test kocam dedi zaten eczacıyı zengin ettin bu ay 8 gün gecikti hergün gebelik testi yaptım kocam kafayı kırdım zannetti al hayatım ne kadar istiyorsan al diyor artık kendi halime bıraktııdelikafadulden

ay kıss çok güldüm çok yaşa emi sende abartma yazık canım okadarda kaydirigubbakcemile3

kizlar iliskiden once bayanlarin dus almasi gebelige engel oluyormus dogrumu??

evet sakın duş alma eşin alsın üstüne birde kahve içir ilişkiden sonrada sakın kalkma belinin altınada yastık koy canım mümkünse 2 saat kalkma hiç ilişkiden öncede mutlaka wc ye git..yerimseniben

evet sakın duş alma eşin alsın üstüne birde kahve içir ilişkiden sonrada sakın kalkma belinin altınada yastık koy canım mümkünse 2 saat kalkma hiç ilişkiden öncede mutlaka wc ye git..yerimseniben

canim ben 2-3 saat once dus aldim ama gun asiri calisicaz sorun cikarmi (

kizlar iliskiden once bayanlarin dus almasi gebelige engel oluyormus dogrumu??
pek tavsiye edilmior cnm gerekmedikçe ilişki öncesi dusa gerek yok...bak sen cok düşünüorsun cok seyi arastırıorsn amaaalmaz:

inşşşşş cnmm buay gelcek meleğin hepimizn inş.... :roflol: :roflol: :roflol: ilahii fatoşşşş güldürdün beni kızzzz:):):)cnm yaaaa

alenam cnm bak sen şimdi ilişkiden önce hep eşin soguukk suyla dus alsın 2satt önceden kahve içsin sade kahve bacaklrı dik yastıgını al koy belinin altına yda cenin pozisyonunda yat 2 3 saat kalkmdn sonra kalk istdgini yap cnm:sm_cool:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…