slm pembe akşam gelecekler bizim kızlar gececi:)))))))
bu gece benim misaifirmm var kızz malum çalışmalardayımdaaaherkes biyeremi gittiiikineeee şimdi gelsinnler 8 edoğru gelir benm misafirler sen napıyosun kuşum
bende hastayım işte bi yatıyom bi kalkıyom :)) akşam kim geliyor canım
geçmişş olsnn cnm ay insan yatamıyoki pc karşısında dururken demii laelaelaelaelae arkdşım gelicek eşiylee bende işleri bitirdim pinekliyom pc başında offf testi yaptım gene negatiffff
hayırlısı canım elbet bir gün olacak ama zamanı allah biliyor :))) hayırlısıyla o günleride göreceğiz inş.
iinşş bitanemmm ölee rabbim ne zaman kararlarsaaa elden başka bişi gelmıyo:Saruboceq:
amin canım bende biraz dinlenim so ra görüşürüz inş. sana kolay gesinopuyorumnanaktan
kızlar geldim ama her an çıkabilirim ablam gelicek onu bekliorum ilerleyen saatlerde burda olun hee kaçmayın nasılsa yarın pazarr:hulya:
patikçim ya genemi negatif sanırım tam günün gelmedi daha sen devam et genede testler bitene kadar...ben erken erken yaptım biti benm testkaydirigubbakcemile3
badegül arkdsmz bi anltsan anasıl ezdklerini keşke...
anlattımya ben ezmedim eşim ezzdi bizde 2 küçük mermer parçası var onların arasında ezdi canım
tamam haytm saol yok simdi düsünüorum ben neyde ezeblrm acaba....CADIARZU
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?