Kızlar bu ovulasyon yöntemi süper

geçmişş olsnn cnm ay insan yatamıyoki pc karşısında dururken demii laelaelaelaelae arkdşım gelicek eşiylee bende işleri bitirdim pinekliyom pc başında offf testi yaptım gene negatiffff

hayırlısı canım elbet bir gün olacak ama zamanı allah biliyor :))) hayırlısıyla o günleride göreceğiz inş.

patikçim ya genemi negatif sanırım tam günün gelmedi daha sen devam et genede testler bitene kadar...ben erken erken yaptım biti benm testkaydirigubbakcemile3

kızlar geldim ama her an çıkabilirim ablam gelicek onu bekliorum ilerleyen saatlerde burda olun hee kaçmayın nasılsa yarın pazarr:hulya:

patikçim ya genemi negatif sanırım tam günün gelmedi daha sen devam et genede testler bitene kadar...ben erken erken yaptım biti benm testkaydirigubbakcemile3

evet cnm yaaa gene negatifff bgn üçüncüsü gitti benimkininde ben bi kutu daha almayı düşünüyorum ama bilmıyom sinir oluyom böylede şaşkınlığımdan bide gebelk testi yaptım eheheeh

kızlaaar merhaba badegülcüm çok tebrik ederim canımmm çok sevindim hayırlısıyla sağlıkla kucağına al bebişini..zemuszemus

tamam haytm saol yok simdi düsünüorum ben neyde ezeblrm acaba....CADIARZU

selam umutsuzummm canım ya ben çektirdim çörekotunu yaa öyle başladımmmm:gitme: ne olacak şimdi bugün 4.günü bişey olmaz inşallahh ben çektirtmek gerekiyor biliyordum çiğnemek zararlı diye duymuştumm:sinifsinif:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…