hoşgelnzz kızlar nerdsnz yaaa gözm yollar kaldııkızlaaar merhaba badegülcüm çok tebrik ederim canımmm çok sevindim hayırlısıyla sağlıkla kucağına al bebişini..zemuszemus
kıslarrr slm yine okmusunuz size ulaşmak ne zor oldu kaydirigubbakcemile
selam umutsuzummm canım ya ben çektirdim çörekotunu yaa öyle başladımmmm:gitme: ne olacak şimdi bugün 4.günü bişey olmaz inşallahh ben çektirtmek gerekiyor biliyordum çiğnemek zararlı diye duymuştumm:sinifsinif:
hastayım bugün tüm gün yattım sayıyır bende gececiyim yine rahatsızlanmazsam
geçmiş olsun canım ben gündüzleri çalıştığım için anca bu saatlerde bakabiliyorum kocamı doyuruyorum bulaşıkları yıkayıp oturuyorum kocişde tv izlerken uyuyorrrkaydirigubbakcemile3
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan canım yaaa napalımmmm gündüzde burdymm kız giriorm ben cnm bugun eşim erken geldide giremdm cnmmmsağol canım gece kuşları gündüz yoksunuz gece burda opuyorumnanaktan
hastayım bugün tüm gün yattım sayıyır bende gececiyim yine rahatsızlanmazsam
selam kuzummm askım bosver amannn cektrsen zararlı cektrmesen zararlıııı ezsen öle diorlar amaann peygamber efendmz (S.A.V)hergün bi avuc tane seklnde yermş zararı falan yok cnm rahat ol cektr sadece cektrince az al cabuk tüket bizzat aktrcıyla konustm arkdsm kendisi....lütfen inanma rahat ol amann sallaa gitsnn kısmet vesile olcaksa olurr böle düşünsek pozitif sonuc alamayzkiii buyrunnnnnnnnn
kıslar bu çörekotu poçaların üzerine dökülen susamın siyahı değilmi yanlış bilmiyorum
sen nasıl dayanıyorsun canım yorulmıyormusun erken yatmak istemiyormusun yazık çalışan kadılara allah yardımcı olsun kolaylık versin
sabah asiri calismalara basliyorum kizlar... bu hafta yogunum hehehe
ilk defa bu ay deniycez bakalim ilk denememizde bebisimiz gelicekmi.....
teşekkür ederim tatlım iyiyim sen nasılsın bugün kasıklarımda ağrı oldu sabah karışımımı içtikten sonra sendede oluyor mu ya ..Adetim yarın bitiyor ben ovulasyon testine ne zaman başlamam lazım benim adetim 3 aydır düzenli birinde 25 günde oldum birinde 30 bu sonuncusuda 38.günde geldi amma karışık dimi hangi gün başlayayım çok heyecanlanıyorummmmm olacak hissediyorum bu ay bence içime doğan bi sürü hamişimiz olacakkk ilkini verdik sıradaki kim acabaaakaydirigubbakcemile3
kıslar bende kırmızı kartı göreyim başlicam çörek otuna bala çalışmaya bu ay üzülmicem hayırlısı rabbimden
kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile2sositosositosabah asiri calismalara basliyorum kizlar... bu hafta yogunum hehehe
gelicekkkkkkkkkkkkkaydirigubbakcemile3ilk defa bu ay deniycez bakalim ilk denememizde bebisimiz gelicekmi.....
kıslar bende kırmızı kartı göreyim başlicam çörek otuna bala çalışmaya bu ay üzülmicem hayırlısı rabbimden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?