Kızlar bu ovulasyon yöntemi süper

kızlaaar merhaba badegülcüm çok tebrik ederim canımmm çok sevindim hayırlısıyla sağlıkla kucağına al bebişini..zemuszemus
hoşgelnzz kızlar nerdsnz yaaa gözm yollar kaldıı nasılsn cnmm
kıslarrr slm yine okmusunuz size ulaşmak ne zor oldu kaydirigubbakcemile

:):) kaydirigubbakcemile3 sık sık gir askm anca yetişirsnn zemuszemus nasılsn kuzumm

selam kuzummm askım bosver amannn cektrsen zararlı cektrmesen zararlıııı ezsen öle diorlar amaann peygamber efendmz (S.A.V)hergün bi avuc tane seklnde yermş zararı falan yok cnm rahat ol cektr sadece cektrince az al cabuk tüket bizzat aktrcıyla konustm arkdsm kendisi....lütfen inanma rahat ol amann sallaa gitsnn kısmet vesile olcaksa olurr böle düşünsek pozitif sonuc alamayzkiii buyrunnnnnnnnn

teşekkür ederim tatlım iyiyim sen nasılsın bugün kasıklarımda ağrı oldu sabah karışımımı içtikten sonra sendede oluyor mu ya ..Adetim yarın bitiyor ben ovulasyon testine ne zaman başlamam lazım benim adetim 3 aydır düzenli birinde 25 günde oldum birinde 30 bu sonuncusuda 38.günde geldi amma karışık dimi hangi gün başlayayım çok heyecanlanıyorummmmm olacak hissediyorum bu ay bence içime doğan bi sürü hamişimiz olacakkk ilkini verdik sıradaki kim acabaaakaydirigubbakcemile3

geçmiş olsun canım ben gündüzleri çalıştığım için anca bu saatlerde bakabiliyorum kocamı doyuruyorum bulaşıkları yıkayıp oturuyorum kocişde tv izlerken uyuyorrrkaydirigubbakcemile3

sen nasıl dayanıyorsun canım yorulmıyormusun erken yatmak istemiyormusun yazık çalışan kadılara allah yardımcı olsun kolaylık versin

sağol canım gece kuşları gündüz yoksunuz gece burda opuyorumnanaktan
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan canım yaaa napalımmmm gündüzde burdymm kız giriorm ben cnm bugun eşim erken geldide giremdm cnmmm
hastayım bugün tüm gün yattım sayıyır bende gececiyim yine rahatsızlanmazsam

cnmm cok geçmşş olsnnn :1hug: sendemi gececisinn:):)hahahahahahahhaaayyyttt kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2

Haklısın canım salla gitsin ben çok olumlu düşünüyorum çok umutluyum siz benim uğurum olacaksınız inşallahh sırayla gelecek bebişler

Bugün kayınvalidem aradı beni o kuran kursuna gidiyor hoca söylemiş meryem suresini oku diyor bende duymuştum zaten geçenlerde yazmıştım sizlerede bu hafta perşembeyi cumaya bağlayan gece hepberaber okuyalım birleşelim Allah hayırlı evlat versin hepimize:CüvCüv:

sen nasıl dayanıyorsun canım yorulmıyormusun erken yatmak istemiyormusun yazık çalışan kadılara allah yardımcı olsun kolaylık versin

Sağol canım alıştım artık yoruluyorum ama konuşma ihtiyacımda oluyor sizleri dinlerken yazdıklarınızı okurken mutlu oluyorum yalnız olmadığıma sengözlerimebaksanab

kıslar bende kırmızı kartı göreyim başlicam çörek otuna bala çalışmaya bu ay üzülmicem hayırlısı rabbimden

evet tatlım bendede oluyor canımmmm olsun olsunnn işte gelişiorr bitanemmm işteeezemuszemus zemuszemus zemuszemus canım aldıgın testte yazar bak ben geçtiğimz sayfalarda yazdım siklusa göre döngüyü bak istersen ama nasıl bulucan CADIARZU inşş bitanemm inşş birsürü hamilemiz olcak hah söle umutlu ol inanarak ye o kürü güvenerek ye kusum tamammı Şeniz

sabah asiri calismalara basliyorum kizlar... bu hafta yogunum hehehe
kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile2sositososito
ilk defa bu ay deniycez bakalim ilk denememizde bebisimiz gelicekmi.....
gelicekkkkkkkkkkkkkaydirigubbakcemile3
kıslar bende kırmızı kartı göreyim başlicam çörek otuna bala çalışmaya bu ay üzülmicem hayırlısı rabbimden

üzülme askım aynen öleee bitnmmm basla kusum sende bsla inanrk ye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…