ben yeni evliyim hemen bebek istiyoruz
2senelk cnmmm sen;?yasın kaçç askımmmmUmutsuzum sen ne kadar evlisin ?
opuyorumnanaktan cnm benmm içiniraht tut senn yasn kaçsaol canim icimi rahatlattiniz :Saruboceq:
kıslar ben biraz uzanayım siz devam edinopuyorumnanaktangelirim birazdan
alenam cnm bak sen şimdi ilişkiden önce hep eşin soguukk suyla dus alsın 2satt önceden kahve içsin sade kahve bacaklrı dik yastıgını al koy belinin altına yda cenin pozisyonunda yat 2 3 saat kalkmdn sonra kalk istdgini yap cnm:sm_cool:
Tabikidee Allah güzelini yazsın alnımıza gelde mutluluktan ağlama böyle bir şarkı vardı alkisalkisalkis
canim peki 2 saat sonra kalkip lavobaya gidebilirmiiyim???
tabikide askımmm ama spermlerin en canlı oldugu saatler sabah saatleri cnm aklında bulunsunyerimseniben sen incir ye incir buzmanlar cnmmm bak sayfanın baslarında hamile kalmak için en iyi pozisynları attım canım bak istersnkaydirigubbakcemile3yerimseniben
:lepi: en genciniz benim sositososito 20:)ben 26 yasindayim...sizler kac canlarim ???
2,5 yıllık evliyim 28 yaşındayım tatlım 1,5 yıldır bebiş istiyoruz hemen hemen aynı zamandır evliyiz BEN 7/7/2007 DE evlendimmmopuyorumnanaktan
sabah 4-5 gibi uygunmu calismalar icin askim ???
:lepi: en genciniz benim sositososito 20:)
allah mesut etsin kuzummm bende09/09/07de evlendm cnmmm sırnaşık şey :asigim:
annemmmmm sen çıtırsın daha ne güsellllllhihoyyyt :dance:
Allah senide mesut etsin canımmm mucks..
olur haaytm olur tabikidee sanırım eşin o saatte gidior işe yada yarın pazar oturucaksnz bugun:)4 5 6 7 8 9 bu saatlerde dene hiçç farketmez ama sabah dah harektli olurlar:)kötükedihüso
Her yaşın bir güzelliği var canımm anne olunca yaşlancaz biz opuyorumnanaktan
bu ayin 19.kadar calismaliyiz :teytey:
bende büyükanne olucam galiba ilerde çocuk büyükannem diyebilirkaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?