BU TOPİK BİZE ŞANS GETİRCEK İNŞ....100SAYFADAYIZ KIZLAR BAKIN 200E KADAR HAMİŞİMİZ OLCAK....:asigim:
önemli değil canım benim doktorum düşük yaparsan daha sağlıklı istersen kürdaj olabilirsin dedi bende kendim düşüreyim diye kakar verdim o an korktum birazda ne bilim ama çok ağrılı oldu ve onu düşmesini beklemek çok acıttı beni
önemli değil canım benim doktorum düşük yaparsan daha sağlıklı istersen kürdaj olabilirsin dedi bende kendim düşüreyim diye kakar verdim o an korktum birazda ne bilim ama çok ağrılı oldu ve onu düşmesini beklemek çok acıttı beni
evet......:gitme: :gitme: :gitme:senağlamaumutsuz senindemi kalbi durdu
evetttttt bende çok inanıyorummmmm ben olamasamda bir sürü meleğimiz olacakkk:sm_cool::sm_cool::sm_cool:
evet......:gitme: :gitme: :gitme:senağlama
seninde hepimizin olucak meleğiii....teyzleriii olucakk birsürüüüüü kızımınnn:)
canım benim Allah sabrını denemiş inanki çok güzel evlatlarımız olacak hayırlısı buymuş..Artık poitif düşüncez ok mu tatlımm
Çıtırım umutsuzumm seninde Allah sabrını denemiş zor günler geçirmişsiniz Sabrın sonu selamettirropuyorumnanaktan
SAĞOLUN CANLARIM İNŞ. HEPBERABER BURDA HAMİŞ OLUR TEYZELER OLURUZ İNŞ. BERABER SIRAYLA ALIRIZ KUCAĞIMIZAopuyorumnanaktan
:gitme: :gitme: :gitme: YA YA BENİM İLK BEBEĞİMDİ......:gitme::gitme:MELEĞİMDİ...... 5AYLIK OLACAKTIK:gitme::gitme:
AYYY NAPIORUZ BİZZ ZEYNOMM YAA sengözlerimebaksanablmaz: OLMAZZ BÖLEE DÜŞÜNEMYLM ASKIM YAA EGER ÜSTÜNE GİDERSEM KAFAYI YİCEM YOKSA......DÜŞÜNME TAMAMMII BAKİMM Bİ SANAsengözlerimebaksanab TAMAMDIR İİSİN Şeniz
saol cnm:sinifsinif:basiniz sag olsun kizlar((
anaaa kızımınn dedimmmmmmmmmm kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 ayyy inanmıorummmm ravza koyucammm inşşşşşşşşşşşş sen ne istiorsunkızzz demekkiiii adı ne olacak peki kızlar hiç isim düşündünüz mü çok erken ama ben oğlumunda kızımında adı var kendileri yok onlarda olacak ikiz çook istiyorummmm:lepi:
benim meleğim de 6 aylıkken gitti. şimdi tekrar hamile kalmak istiyorum. doktorun verdiği bekleme süresi bitti. inşallah 2010'a üç kişilik bir aile olarak gireriz. ben ve bu topikteki bütün kızlar için yürekten istiyorum bunu.Allah dualarımızı duysun...
benim meleğim de 6 aylıkken gitti. şimdi tekrar hamile kalmak istiyorum. Doktorun verdiği bekleme süresi bitti. Inşallah 2010'a üç kişilik bir aile olarak gireriz. Ben ve bu topikteki bütün kızlar için yürekten istiyorum bunu.allah dualarımızı duysun...
kızım olursa ecrin oğlum olursa mehmet efe opuyorumnanaktan
heyyyy canlar ben geldim oo sohbetlerinizi okudum şimdiii neler neler konuşmuşunuz ölee kaçırdım..zeynepcim üzülme bnde 26 şubatta 31 olcam ama ruhum hala 25 eee önünmek gibi olmasın görüntümdelaelaelaelaelaeayy ne pis ukala oldum heee:))))))))kafamçokkarıştı
benim meleğim de 6 aylıkken gitti. şimdi tekrar hamile kalmak istiyorum. doktorun verdiği bekleme süresi bitti. inşallah 2010'a üç kişilik bir aile olarak gireriz. ben ve bu topikteki bütün kızlar için yürekten istiyorum bunu.Allah dualarımızı duysun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?