Kızlar bu ovulasyon yöntemi süper

:sinifsinif: :sinifsinif: :sinifsinif: :sinifsinif: OYY cnmm benmm cokk üzüldümmm :sinifsinif: bilemzmiyim onu benmde karnımda bigün ölü bekledi doktor bekleylm kendisi düşsün dedi ama ben ertesi gün bekleymdm....ACIKCASI BUYUK CESARET....korktum :gitme: :gitme: :sinifsinif: :sinifsinif: acı evet ama acı 2kata katlıor....biliorummmm offff allah yastmsn bidaha bak gör hamilymmm dicezzz inan buna:Saruboceq:

canım benim Allah sabrını denemiş inanki çok güzel evlatlarımız olacak hayırlısı buymuş..Artık poitif düşüncez ok mu tatlımm
Çıtırım umutsuzumm seninde Allah sabrını denemiş zor günler geçirmişsiniz Sabrın sonu selamettirropuyorumnanaktan

evet......:gitme: :gitme: :gitme:senağlama

seninde hepimizin olucak meleğiii....teyzleriii olucakk birsürüüüüü kızımınnn:)

kızzz demekkiiii adı ne olacak peki kızlar hiç isim düşündünüz mü çok erken ama ben oğlumunda kızımında adı var kendileri yok onlarda olacak ikiz çook istiyorummmm:lepi:

SAĞOLUN CANLARIM ıNŞ. HEPBERABER BURDA HAMıŞ OLUR TEYZELER OLURUZ ıNŞ. BERABER SIRAYLA ALIRIZ KUCAĞIMIZAopuyorumnanaktan

verende rabbim alanda....inş bitanem:Saruboceq:

benim meleğim de 6 aylıkken gitti. şimdi tekrar hamile kalmak istiyorum. doktorun verdiği bekleme süresi bitti. inşallah 2010'a üç kişilik bir aile olarak gireriz. ben ve bu topikteki bütün kızlar için yürekten istiyorum bunu.Allah dualarımızı duysun...

basiniz sag olsun kizlar ((
saol cnm:sinifsinif:
kızzz demekkiiii adı ne olacak peki kızlar hiç isim düşündünüz mü çok erken ama ben oğlumunda kızımında adı var kendileri yok onlarda olacak ikiz çook istiyorummmm:lepi:
anaaa kızımınn dedimmmmmmmmmm kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 ayyy inanmıorummmm ravza koyucammm inşşşşşşşşşşşş sen ne istiorsun

:sinifsinif: :sinifsinif: cnmm basın saolsun cok cok gecmiş olsun seni çok iyi anlıorum inş cnm inş allah gönlne göre versn bitanemm...saol cnm bende bütün yüreğimle istiorum allah nasip eder ins cnm benm kıyamam sana :sinifsinif::1hug:

heyyyy canlar ben geldim oo sohbetlerinizi okudum şimdiii neler neler konuşmuşunuz ölee kaçırdım..zeynepcim üzülme bnde 26 şubatta 31 olcam ama ruhum hala 25 eee önünmek gibi olmasın görüntümdelaelaelaelaelaeayy ne pis ukala oldum heee:))))))))

canımmm hoşgeldinnnn opuyorumnanaktan ne demek gülümm insan hissettiği yaştadır:dance:

neden kaybetin canım bebeğini üzmek istemem seni ama(((((((((((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…