Kızlar bu ovulasyon yöntemi süper

canım ne güzel bilgiler vermişin emeğine sağlık sonuna kadar okudum deneyelim görelim inş güzel haberler verelim birbirimize:))

kızlar sizin yaşlarınız ne kadar genç amanin kndimi kötü hissetim bnmi geç evlenmişim ne::::)))))))))ben otuz oldum eeee abla oluorum bu topiğe bi abla lazımdı:)))))))))))hayıt tohumunu bn denicem prolaktinimi ilaçsız düşürür belki buda bi umut

ol kız sende ablamız oll kaç yıllık evlisinki senn

daha yeniyim şeker birbuçuk yıllık bzde evlilikler bu yaşlarda oluyo hep 28 ve sonrası okul iş hayatı anca vakit nbuluoruz heralde:)))))))))))sen kaç yıllıksın canım...

daha yeniyim şeker birbuçuk yıllık bzde evlilikler bu yaşlarda oluyo hep 28 ve sonrası okul iş hayatı anca vakit nbuluoruz heralde:)))))))))))sen kaç yıllıksın canım...

okuyunca öle oluyoo ben biraz erkenciyim cnm kaydirigubbakcemile3 4 yıl bitti benimde 5.yılıma girdimm anca borçlardı arabaydı bebeğe sıra geldi bizdee şimdi onla uğraşıyoruz

aman canım daha yaşın genç bana göre beş yılın daha var:)))))allah sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inş hepimize....herşeyin bi zamanı var biz ne desek boş önlemimizi alalım takdir allahtan gelir en azından yapmadık demeyelim

öle cnm haklısınnn hayırlı zamanda sağlıklı evlatlar nasip etsin tüm isteyenlere rabbim ben yarın ovülasyon testine başlıyacam bakalım sonuç alabilcezmi

ben birazdan denicem canım bugün 14.günüm inş çift çizgi çıkarda morelim düzelir biraz..senn yarın kaçıncı günün canım erken başlama benm gibi testlerimi erken kullanıp ziyan ettim ikitanesini:))))))))))

ben sıklus 30 gün sürüyomuşş gerçi düzensiz dir ama ilaçlarda 3 aydır az arayla gelıyo yine 13 gün başla diyo testte sen nerden aldın testleri netten mi ben aczaneden aldım pahalı 5 tanesi yetmez heralde bunlar bana 25 lire nette uygun ama ordanda eşim alma diyo

eczaneden aldım ben beşlisini getirttirdim hep ikilisi vardı az die istemedim biraz pahalı geldi bana ama olsun işe yarasında...benmde regli aralığım 30 yada 29 gün oluyo allahtan zamanında regli oluorum ama ben bebeğimi kaybetikten sonra kanamalarım çok azaldı doktora sordum normal korkmana gerek yok iki gün sürmesi yeterli dedi benm beş gün ama az miktarda oluorum senn nasıl canım

benim adetim düzenli değil 3 aydır düzenliii ona göre 30 günde 13 günmüşş yarın başlıycam yaa ben bide bulamadım bu testleri eczanelerde küçük bi yerdede yaşamıyorum bgn bütün eczaneleri gezdim çorluda en son gittiğimde bi tane bulabildimm benim bu ay az sürdü 3-4 günn falan 3 ay önce söktürücü içmiştim aman allahım 20 gün ölücektim böleee sonrada klomene başladım zaten

siparişle getirmiolarmı canım burdada olmuyo çünkü eczacı bana siparişle getiriorus dedi...benm testin prospektüsünde 30 gnlük süreye baktım 14.gün bşlayın dio bide yapmaya başladığında hergün aynı saatte yap ve son üç saat fazla sıvı tüketme yanlış sonuç veriomuş....klomen ne kadar kulanıcaksın..regli düzensizliğinin nedeni ne doktorun sölemedimi

[kardeş bilgilerin için allah razı olsn baktım yararlandım bu siteden çok saol..herşey gönlünüzce olsun allahın izniyleopuyorumnanaktan
nedemek cnm sendende allah razı olsn cnm benmm yararlanmana cok sevndm cnm benmmm inş güzel haberlerini alrızzzzopuyorumnanaktan
benide ekleyin benimde adet günüm 6 sı ama daha olmadım
tamam haytm ekliorum kız inş.hamile olursun gecermiydi günün böle bi test yap bakalım....opuyorumnanaktan

cnm benım gusel sonuçlarla gel bakalım
bır saat kalmış kıs[/QUOTE]

sekrkızım sonucalrımı aldımmm cnm prolaktinmde yükselme var....28.78 cıktı....:bbo:

sekrkızım sonucalrımı aldımmm cnm prolaktinmde yükselme var....28.78 cıktı....
cnm sonra sana özel msj atıcam prolaktın için ama şimdi şu yemeği halledimm o ilaçlarla düzelir başka sorun çıkmadıysaa sorun yokk

canım ne güzel bilgiler vermişin emeğine sağlık sonuna kadar okudum deneyelim görelim inş güzel haberler verelim birbirimize:))
rica ederimm cnm benimmmm inş bitanemmmm
umutsuzz nerdesin kuşummm hadi sonuçları bildir merak edıyomm inş sorun yoktur
kuzuumm sonuclarımı aldım ya prolaktinim tam sınırda bitanem 28.78 cıktı....bidahaki ay bidaha baktırıcam bebeğim öldkten sonra yaptıgım stresten cıktı böle bence...hergece ağla agla..hatrla hatrla olcagı buydu bitanem inş.bidaahaki ay düşmüş olur cnm bnm sen napıosn
canım benim yemek yapmam lazım yemekten sonra burda olursanız grş...

yap kuzucumm yapppp ne yapıosun bakiiimmmkaydirigubbakcemile2

tamam haytım bekliorum kagıdım evde ben annemdeym yani kayınvalidemde

evlermz karsılıklıda bende laptopu oraya aldm geldm kagıdım evde kaldı gecnce size yazarm asskıımm anlarmısın sen yada anlayan kızlarrr varmıııı

ben çok anlamamda banada yapıldı aynı test bnim normal çıkmıştı sınırda demişti sankii bilenler vardır elbettt yardımcı olurlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…