kızlar sizin yaşlarınız ne kadar genç amanin kndimi kötü hissetim bnmi geç evlenmişim ne::::)))))))))ben otuz oldum eeee abla oluorum bu topiğe bi abla lazımdı:)))))))))))hayıt tohumunu bn denicem prolaktinimi ilaçsız düşürür belki buda bi umut
daha yeniyim şeker birbuçuk yıllık bzde evlilikler bu yaşlarda oluyo hep 28 ve sonrası okul iş hayatı anca vakit nbuluoruz heralde:)))))))))))sen kaç yıllıksın canım...
aman canım daha yaşın genç bana göre beş yılın daha var:)))))allah sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inş hepimize....herşeyin bi zamanı var biz ne desek boş önlemimizi alalım takdir allahtan gelir en azından yapmadık demeyelim
ben birazdan denicem canım bugün 14.günüm inş çift çizgi çıkarda morelim düzelir biraz..senn yarın kaçıncı günün canım erken başlama benm gibi testlerimi erken kullanıp ziyan ettim ikitanesini:))))))))))
eczaneden aldım ben beşlisini getirttirdim hep ikilisi vardı az die istemedim biraz pahalı geldi bana ama olsun işe yarasında...benmde regli aralığım 30 yada 29 gün oluyo allahtan zamanında regli oluorum ama ben bebeğimi kaybetikten sonra kanamalarım çok azaldı doktora sordum normal korkmana gerek yok iki gün sürmesi yeterli dedi benm beş gün ama az miktarda oluorum senn nasıl canım
canım benim yemek yapmam lazım yemekten sonra burda olursanız grş...
nedemek cnm sendende allah razı olsn cnm benmm yararlanmana cok sevndm cnm benmmm inş güzel haberlerini alrızzzzopuyorumnanaktan[kardeş bilgilerin için allah razı olsn baktım yararlandım bu siteden çok saol..herşey gönlünüzce olsun allahın izniyleopuyorumnanaktan
tamam haytm ekliorum kız inş.hamile olursun gecermiydi günün böle bi test yap bakalım....opuyorumnanaktanbenide ekleyin benimde adet günüm 6 sı ama daha olmadım
rica ederimm cnm benimmmm inş bitanemmmmcanım ne güzel bilgiler vermişin emeğine sağlık sonuna kadar okudum deneyelim görelim inş güzel haberler verelim birbirimize:))
kuzuumm sonuclarımı aldım ya prolaktinim tam sınırda bitanem 28.78 cıktı....bidahaki ay bidaha baktırıcam bebeğim öldkten sonra yaptıgım stresten cıktı böle bence...hergece ağla agla..hatrla hatrla olcagı buydu bitanem inş.bidaahaki ay düşmüş olur cnm bnm sen napıosnumutsuzz nerdesin kuşummm hadi sonuçları bildir merak edıyomm inş sorun yoktur
canım benim yemek yapmam lazım yemekten sonra burda olursanız grş...
tamam haytım bekliorum kagıdım evde ben annemdeym yani kayınvalidemde
evlermz karsılıklıda bende laptopu oraya aldm geldm kagıdım evde kaldı gecnce size yazarm asskıımm anlarmısın sen yada anlayan kızlarrr varmıııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?