Kızlar bu ovulasyon yöntemi süper

bende geceleri saymıyorum desem 14 olacak ufak atta civcivler yesinnnnn hehehe kaydirigubbakcemile3 ay valla ben bi 20 oluyorum bi 40 psikolojik manyağımm kaydirigubbakcemile3

neden kaybetin canım bebeğini üzmek istemem seni ama(((((((((((

canım herşey okadar güzel gidiyordu ki anlatamam. tüm kontrollerimiz yaptırdığımız bütün testler çok iyi çıkmıştı. bir gün doktora gittik doktor bebeğime hidrosefali teşhisi koydu. beyni aşırı derecede su toplamıştı. bu size ileride problem çıkarır bebekte birçok özür meydana getirir dedi.ve altıncı ayımda suni sancıyla normal doğum yaparak kızımı doğurdum.ama doğduğunda yaşamıyordu kuzucuğum. o günden beri 5 ay geçti. şimdi tekrar hayırlısıyla bebeğimin olmasını istiyorum. tabi Allah da isterse.

inş dilancım bu ay benden bebiş haberi yok sanırım içime öle doğdu bi an..öbür ayda kullanıcam bal çörekotunu bakalım deneyelim görelim dimi diloşummmopuyorumnanaktan

CANIM BENİM ALLAH SAĞLIKLA KUCAĞINI ALMAYI NASİP ETSİN TEKRAR ÇOK ÜZÜLDÜM ALLAH SABRINI DENEMİŞ CANIM hepimiz dua edelim bebişlerimize kavuşalımçça.s.

uff canım ya çok acı bnde beş aylık normal doğumla kkaybettim bebişimi((((((((bir yıl oldu acısı hala devam edio şimdi tek isteyim yeni bimelek bana bi kardeş göndersin istiorum canım oğlum....sende kndini çok hırpalama ttlım kndine yaparsın sağlığın gider benm gibi..allah sabır versin inş tez zamanda yeniden hamile kalırsın bebişin ssna yollar bi melek:Saruboceq:

Kızlar hepiniz çok zor günler atlatmışsınızzz Ahirettede melekleriniz var inşallah cennet kapısında sizi bekleyecekler...Kardeşleri için onlarda inanıyorum ki dua ediyorlar sizeeee...Hepinizi çok sevdimm canlarım inşallah mutluluklarımızı paylaşacağız biran önceeopuyorumnanaktan

inşallah canım.opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

ewt canım bnde kndimi öle avutuorum bi melek annesi oldum sanki o varmış gibi hayatımda adı kağan olcaktı onun kardeşleri olsada kağan hep ilk çocuğum olcak

evet orada seffatçilerimiz var ... :gitme: evet dua ediorlar ben bütün kalbmle inanıorum hz ibrahim (as)yanndalr biliorsnz dimi....bizde seni çok sevdik bitanemmmmmmmmmmmopuyorumnanaktan inş askım paylasıcaz burda inşşşşş:Saruboceq:

hz ibrahimin yanındalrmı ben onu senden duydum ilk defa ölemi kıss anlatsana dilancım

askm ben kuran kursuna basldmda ....:Saruboceq: orda sormustum....hocama dediki küçük cocuklar bebekler anne rahmine düşmüş melakeler hz ibrahimin yanında bekliorlar anne babalarını dedi cnm

evet canım orda bir şefahatcimiz bekleyenemiz var şükür rabbime daha büyük acı vermesin nş.

anlatırım tabikide askımm 2tatlı kasıgı bal 2tatlı kasıı cörekotu 2tatlı ksıgı tarcını sabah aksam ac karnına yiceksin adetin 2.günü baslayıp 12.günü bırakıcaksın askım:1hug:

bu arada canım bunları iice karıştırıp ve çörek otunu ağzında iice ezerek yiyosun bu yumurtlamaya yardımcı oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…