sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey illahii buuu kızz beni bugun gülgüll öldürdüü koş kızz kocaanaaa kaydirigubbakcemile hahahahahhaa
uyudu adam geneee tatildeyissskaydirigubbakcemile3
neden kaybetin canım bebeğini üzmek istemem seni ama(((((((((((
canım herşey okadar güzel gidiyordu ki anlatamam. tüm kontrollerimiz yaptırdığımız bütün testler çok iyi çıkmıştı. bir gün doktora gittik doktor bebeğime hidrosefali teşhisi koydu. beyni aşırı derecede su toplamıştı. bu size ileride problem çıkarır bebekte birçok özür meydana getirir dedi.ve altıncı ayımda suni sancıyla normal doğum yaparak kızımı doğurdum.ama doğduğunda yaşamıyordu kuzucuğum. o günden beri 5 ay geçti. şimdi tekrar hayırlısıyla bebeğimin olmasını istiyorum. tabi Allah da isterse.
delikafaduldenKıslar biz burda geceeliyoz kocalar tek bebiş nasıl olacak
canım herşey okadar güzel gidiyordu ki anlatamam. tüm kontrollerimiz yaptırdığımız bütün testler çok iyi çıkmıştı. bir gün doktora gittik doktor bebeğime hidrosefali teşhisi koydu. beyni aşırı derecede su toplamıştı. bu size ileride problem çıkarır bebekte birçok özür meydana getirir dedi.ve altıncı ayımda suni sancıyla normal doğum yaparak kızımı doğurdum.ama doğduğunda yaşamıyordu kuzucuğum. o günden beri 5 ay geçti. şimdi tekrar hayırlısıyla bebeğimin olmasını istiyorum. tabi Allah da isterse.
sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey illahii buuu kızz beni bugun gülgüll öldürdüü koş kızz kocaanaaa kaydirigubbakcemile hahahahahhaa
uyudu adam geneee tatildeyissskaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 kız kaldrrr kaldrrrsırnaşık şeysırnaşık şeydelikafaduldenKıslar biz burda geceeliyoz kocalar tek bebiş nasıl olacak
kuzummm inş gerek klmaz sedosummmm inşşşşş evet askm denylmmsositosositoinş dilancım bu ay benden bebiş haberi yok sanırım içime öle doğdu bi an..öbür ayda kullanıcam bal çörekotunu bakalım deneyelim görelim dimi diloşummmopuyorumnanaktan
:gitme: cnmm basın saolsun cok gecms olsun:1hug: inş rabbm nasp edck kusum sende baslasana cörekotu bal tarcna:1hug:
Kızlar hepiniz çok zor günler atlatmışsınızzz Ahirettede melekleriniz var inşallah cennet kapısında sizi bekleyecekler...Kardeşleri için onlarda inanıyorum ki dua ediyorlar sizeeee...Hepinizi çok sevdimm canlarım inşallah mutluluklarımızı paylaşacağız biran önceeopuyorumnanaktan
Kızlar hepiniz çok zor günler atlatmışsınızzz Ahirettede melekleriniz var inşallah cennet kapısında sizi bekleyecekler...Kardeşleri için onlarda inanıyorum ki dua ediyorlar sizeeee...Hepinizi çok sevdimm canlarım inşallah mutluluklarımızı paylaşacağız biran önceeopuyorumnanaktan
neymiş nasıl yapılıyormuş bu çörekotu bal tarçın. anlatabilirmisiniz.
neymiş nasıl yapılıyormuş bu çörekotu bal tarçın. anlatabilirmisiniz.
hz ibrahimin yanındalrmı ben onu senden duydum ilk defa ölemi kıss anlatsana dilancım
evet orada seffatçilerimiz var ...:gitme: Evet dua ediorlar ben bütün kalbmle inanıorum hz ibrahim (as)yanndalr biliorsnz dimi....bizde seni çok sevdik bitanemmmmmmmmmmmopuyorumnanaktan inş askım paylasıcaz burda inşşşşş:saruboceq:
anlatırım tabikide askımm 2tatlı kasıgı bal 2tatlı kasıı cörekotu 2tatlı ksıgı tarcını sabah aksam ac karnına yiceksin adetin 2.günü baslayıp 12.günü bırakıcaksın askım:1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?