Kızlar bu ovulasyon yöntemi süper

Kızlar ben bal tarçın çörekotunu yedim şimdi yine başladı karın ağrısı..Adetim bitmez üzeree..SıZDE MUTLAKA BAŞLAYINNNN...:sinifsinif:

ravzamı hımmm biraz ağır bi isim gibi geldi bana kızlar..erkekte yamaç kızda ekin çok hoşuma gidio bide doğa yada ilkem görkem

oyy sedosum gelmişşş biraz daha kalaaamm bareeeekaydirigubbakcemile2 hiçte göstermiosn evettt resmini gördm fıstıgımm benmmkaydirigubbakcemile3
Kızlar ben bal tarçın çörekotunu yedim şimdi yine başladı karın ağrısı..Adetim bitmez üzeree..SİZDE MUTLAKA BAŞLAYINNNN...:sinifsinif:

dimiii ii hatrlttn fatom bende kalkiim yiiimmcokacimcoook :roflol: bnmki yine dicekk maskemi buuu :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: evet söle fatom baslasınlarr cok ii gelior yaaa belli oluor ii geldiğiiii büyük ithmlle erken yumurtlıcazzz kaydirigubbakcemile3

ayy dilancım benmm bana morel verionn kızz delim benm sende bi fıstıksın hemde çıtır çıtırrzemuszemus

selam kızlar ben bugün kan testi yaptırdım negatif çıktı.
ama dah agelen giden yok... pazartesiye kadar beklicem. yine de olmazsam dr a gidicem. inşallah altından başka bişi çıkmaz :Saruboceq:
herşeyde bir hayır var.
rabbim vakti ve zamanını bilir...

hayırlısı olsun ttlım inş herşey gnlünce olur:Saruboceq:

benm artık bi dahaki aya kaldı canım bu ayı kaçırdım iki gün yaptım sadece:kedi:
:umursamaz: :umursamaz: :umursamaz: sen varyaa sennnn kötükedihüso bidahaki aya inş gerek kalmasnda sen baslama gelicem zorla kasıkla azına kadar vericem :roflol: :roflol:

ravzamı hımmm biraz ağır bi isim gibi geldi bana kızlar..erkekte yamaç kızda ekin çok hoşuma gidio bide doğa yada ilkem görkem
evet ama cok güzel senn isimlerde cok güsel yamaç negsel...kaydirigubbakcemile5
ÇOK GÜZELMİŞ CANIMMMM İNŞŞŞ HADİ BAKALIM HAYIRLISI...hihoyyyt
inş cnmm inşşşş ogünlerde gelicek hastane cıkıslarımızz ravzammmm die sevicemm bebeğimi...
evet hoş isimler canım ekin ismini bende beğeniyorum ama ben inş ecrin koyacağım anlamı Allahın hediyesi ymişş

evet cnm cok gsel inş allah en kısa zamanda nasip etsin:Saruboceq:

Valla bilmiom ben yumurtluyom galibaaaaa çok kıpraşma varrrr:roflol: :roflol:

AH CANIM BENİM Kİ 20 LERE GELEMEDİ 17 LERDE zemuszemus

yok kıs dilancım wallah başlıcam bakk söz senimi kırcamm ayolll aşk olsun kaydirigubbakcemile5

:1hug: cnm üzülme hayrlısı buymus demek inş bişe cıkmaz bitanem strestende olblr bitanem inş bişe cıkmck onu düşünme kuzum sen inş... cıkmıcak...:Saruboceq:

Hayırlısı canımmm üzülmee stres yokkk lmaz: Umudumuz bal çörekotu tarçın opuyorumnanaktan hastalanırsan eğer 2.günü başla hemen tamam mı tatlımm

Valla bilmiom ben yumurtluyom galibaaaaa çok kıpraşma varrrr:roflol: :roflol:
sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey illahii buuu kızz beni bugun gülgüll öldürdüü koş kızz kocaanaaa kaydirigubbakcemile hahahahahhaa

yok kıs dilancım wallah başlıcam bakk söz senimi kırcamm ayolll aşk olsun kaydirigubbakcemile5

sözüü aldım kızlar duydunuzzzz cnm benm baslada inş şifa olsn meleğimeee opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…