ravza da çok güzelmiş ilk duyuyorummm anlamı ne gülüm?
canımmm hoşgeldinnnn opuyorumnanaktan ne demek gülümm insan hissettiği yaştadır:dance:
peygamber efndmzn (S.A.V)bastıgı yer dior kimisi kimide peygamber efndmzn (S.A.V) atının adı diorlar...:Saruboceq:
Kızlar ben bal tarçın çörekotunu yedim şimdi yine başladı karın ağrısı..Adetim bitmez üzeree..SİZDE MUTLAKA BAŞLAYINNNN...:sinifsinif:
ravzamı hımmm biraz ağır bi isim gibi geldi bana kızlar..erkekte yamaç kızda ekin çok hoşuma gidio bide doğa yada ilkem görkem
oyy sedosum gelmişşş biraz daha kalaaamm bareeeekaydirigubbakcemile2 hiçte göstermiosn evettt resmini gördm fıstıgımm benmmkaydirigubbakcemile3heyyyy canlar ben geldim oo sohbetlerinizi okudum şimdiii neler neler konuşmuşunuz ölee kaçırdım..zeynepcim üzülme bnde 26 şubatta 31 olcam ama ruhum hala 25 eee önünmek gibi olmasın görüntümdelaelaelaelaelaeayy ne pis ukala oldum heee:))))))))
Kızlar ben bal tarçın çörekotunu yedim şimdi yine başladı karın ağrısı..Adetim bitmez üzeree..SİZDE MUTLAKA BAŞLAYINNNN...:sinifsinif:
selam kızlar ben bugün kan testi yaptırdım negatif çıktı.
ama dah agelen giden yok... pazartesiye kadar beklicem. yine de olmazsam dr a gidicem. inşallah altından başka bişi çıkmaz :Saruboceq:
herşeyde bir hayır var.
rabbim vakti ve zamanını bilir...
:umursamaz: :umursamaz: :umursamaz: sen varyaa sennnn kötükedihüso bidahaki aya inş gerek kalmasnda sen baslama gelicem zorla kasıkla azına kadar vericem :roflol: :roflol:benm artık bi dahaki aya kaldı canım bu ayı kaçırdım iki gün yaptım sadece:kedi:
evet ama cok güzel senn isimlerde cok güsel yamaç negsel...kaydirigubbakcemile5ravzamı hımmm biraz ağır bi isim gibi geldi bana kızlar..erkekte yamaç kızda ekin çok hoşuma gidio bide doğa yada ilkem görkem
inş cnmm inşşşş ogünlerde gelicek hastane cıkıslarımızz ravzammmm die sevicemm bebeğimi...ÇOK GÜZELMİŞ CANIMMMM İNŞŞŞ HADİ BAKALIM HAYIRLISI...hihoyyyt
evet hoş isimler canım ekin ismini bende beğeniyorum ama ben inş ecrin koyacağım anlamı Allahın hediyesi ymişş
oyy sedosum gelmişşş biraz daha kalaaamm bareeeekaydirigubbakcemile2 hiçte göstermiosn evettt resmini gördm fıstıgımm benmmkaydirigubbakcemile3
dimiii ii hatrlttn fatom bende kalkiim yiiimmcokacimcoook :roflol: bnmki yine dicekk maskemi buuu :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: evet söle fatom baslasınlarr cok ii gelior yaaa belli oluor ii geldiğiiii büyük ithmlle erken yumurtlıcazzz kaydirigubbakcemile3
heyyyy canlar ben geldim oo sohbetlerinizi okudum şimdiii neler neler konuşmuşunuz ölee kaçırdım..zeynepcim üzülme bnde 26 şubatta 31 olcam ama ruhum hala 25 eee önünmek gibi olmasın görüntümdelaelaelaelaelaeayy ne pis ukala oldum heee:))))))))
ama dah agelen giden yok... pazartesiye kadar beklicem. yine de olmazsam dr a gidicem. inşallah altından başka bişi çıkmaz :Saruboceq:
herşeyde bir hayır var.
herşeyde bir hayır var.
zeynepcim ayıp olmasın die diyemedim ben 18 dicektimde yuuhh dersiniz diee:))))))))))))))
sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey illahii buuu kızz beni bugun gülgüll öldürdüü koş kızz kocaanaaa kaydirigubbakcemile hahahahahhaaValla bilmiom ben yumurtluyom galibaaaaa çok kıpraşma varrrr:roflol: :roflol:
yok kıs dilancım wallah başlıcam bakk söz senimi kırcamm ayolll aşk olsun kaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?