Kızlar bu ovulasyon yöntemi süper

adetin 2,günü başlanıyorr sabahları aç karnına akşam yatmadan 1 tatlı kaşığı yeniliyor 12 gün boyunca 2 yemek kaşığı bal 2 tatlı kaşığı çörekotu (ben çektirttim ama ezilerek yapılıyormuş ) 2 tatlı kaşığı tarçın iyice karıştır ve ye tatlımmm şifa niyetine Yumurtanın çatladığını bile hissediyormuşsunn ama ben birde ovulasyon testi aldım canım adet düzenine göre yapılıyor çift çizgiyi yakaladığın zaman 24-36 saat içerisinde ilişki..Veeee inşallah bebişşş oluyorrrr...Allah izin verirse tabiiizemuszemus

anlatırım tabikide askımm 2tatlı kasıgı bal 2tatlı kasıı cörekotu 2tatlı ksıgı tarcını sabah aksam ac karnına yiceksin adetin 2.günü baslayıp 12.günü bırakıcaksın askım:1hug:

teşekkür ederim güzelim. bazı yerlerde bu karışımın kist yaptığı yazılmış. siz neler düşünüyorsunuz****

askm ben kuran kursuna basldmda ....:saruboceq: Orda sormustum....hocama dediki küçük cocuklar bebekler anne rahmine düşmüş melakeler hz ibrahimin yanında bekliorlar anne babalarını dedi cnm

ne güzel canım allah daim etsin bende gidiyorum kursa ahiret içinde birşeyler yapmak lazım allah dan geldik ona döneceğiz boş gitmemmek lazım:)

askm ben kuran kursuna basldmda ....:Saruboceq: orda sormustum....hocama dediki küçük cocuklar bebekler anne rahmine düşmüş melakeler hz ibrahimin yanında bekliorlar anne babalarını dedi cnm

ayy canım ya ağlattın beni deli kızz çok özledim onu senağlama

evet canım orda bir şefahatcimiz bekleyenemiz var şükür rabbime daha büyük acı vermesin nş.
amin cnm amin
diloşum sen anlat canım en ii sen biliosum bunu:))))))))))))

kuzum sen yeni gelen arkdsımızı listeye eklermisin bitanem gelecek adet tarihini sölesin sen ekle biizim listye olurmu bitanem ben cıkıcamda cnm..eşim futbol oynaycak:):)ama gelicem yine burda olun olurmu ben giidim ççörekotu kürümü yiyimmm:):)a.s :dilcikar:

teşekkür ederim güzelim. bazı yerlerde bu karışımın kist yaptığı yazılmış. siz neler düşünüyorsunuz****

canım kimine kist yapmış kimine ii gelmiş neye inancamı bnde bilmiorum ama çörek otu araştır istersen netten peygamber efendimizin en çok yediği şeylerden biriymiş bu her derde davaymış sadece ölüm döşeğndekilere vermyin dermiş tam anlatamadım ama sen bakarsın netten

ne güzel canım allah daim etsin bende gidiyorum kursa ahiret içinde birşeyler yapmak lazım allah dan geldik ona döneceğiz boş gitmemmek lazım:)
tabikide öle bitanem amin saol allahın izniyle kuranı kerime geçmeme az kaldı....

rica ederm bitanem sen gelcek adt tarihini söle sedosum listeye eklsn seni gel kusum buraya tamammı dertleşiriz..cnm kist cıkcak bünyede cıkıor 20kişi böle hamile kaldı ben sahidim... cnm cok memnun oldm vereliniortak ben cıkıorum kızlar kociş basladıı süprizzzzz süprizzzzz :):)ben kaçarrr öptüm hepinizi gelcem ama yarn pazar gitmeyinnn tamamı muucxxx canlarım sizi seviorummm opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan :1hug:

incir kürünüde çok öneren var ama bu olmazsa ona geçicez artık...
:roflol: :roflol: :roflol: damdann damaaaa hopp hopp ilahi cok yasa emiii opuyorumnanaktan
canm arkadaşım benm bizim ne zman olcak bebişimiz yaaaa dua edelim kızlar birbirimiz içinde sadece kndimiz için deil olurmu :Saruboceq:

en yakın zmanda bitanemmmm :Saruboceq: ben edicem şimdi cıkınca heppinze sözzz kızlar isimlerimizde verelimki isimle edelim DİLAN ENGİN BENİM ADIM VE EŞİMİN ADI KIZLAR....vereliniortak :roflol: :roflol:

bekliyoz kuzum çok bekletme :))))

FATMA - ERHAN benimde dualarım sizlerle..

kızlarr benimde internette bi sorun var kopup duruyorumm zor bağlanıyor eşimde uyudu baktıramıyorum koparsam tekrar bağlanamayabilirim şimdiden sizi kocaman öpüyorummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…