anlatırım tabikide askımm 2tatlı kasıgı bal 2tatlı kasıı cörekotu 2tatlı ksıgı tarcını sabah aksam ac karnına yiceksin adetin 2.günü baslayıp 12.günü bırakıcaksın askım:1hug:
askm ben kuran kursuna basldmda ....:saruboceq: Orda sormustum....hocama dediki küçük cocuklar bebekler anne rahmine düşmüş melakeler hz ibrahimin yanında bekliorlar anne babalarını dedi cnm
askm ben kuran kursuna basldmda ....:Saruboceq: orda sormustum....hocama dediki küçük cocuklar bebekler anne rahmine düşmüş melakeler hz ibrahimin yanında bekliorlar anne babalarını dedi cnm
amin cnm aminevet canım orda bir şefahatcimiz bekleyenemiz var şükür rabbime daha büyük acı vermesin nş.
diloşum sen anlat canım en ii sen biliosum bunu:))))))))))))
ayy canım ya ağlattın beni deli kızz çok özledim onu senağlama
teşekkür ederim güzelim. bazı yerlerde bu karışımın kist yaptığı yazılmış. siz neler düşünüyorsunuz****
:gitme: :gitme: bnde özledm kıyamam sana cnm benm....:1hug:
tabikide öle bitanem amin saol allahın izniyle kuranı kerime geçmeme az kaldı....ne güzel canım allah daim etsin bende gidiyorum kursa ahiret içinde birşeyler yapmak lazım allah dan geldik ona döneceğiz boş gitmemmek lazım:)
teşekkür ederim güzelim. bazı yerlerde bu karışımın kist yaptığı yazılmış. siz neler düşünüyorsunuz****
:roflol: :roflol: :roflol: damdann damaaaa hopp hopp ilahi cok yasa emiii opuyorumnanaktanincir kürünüde çok öneren var ama bu olmazsa ona geçicez artık...
canm arkadaşım benm bizim ne zman olcak bebişimiz yaaaa dua edelim kızlar birbirimiz içinde sadece kndimiz için deil olurmu :Saruboceq:
tamam diloşcum hallederim merak etmee
:roflol: :roflol: :roflol: Damdann damaaaa hopp hopp ilahi cok yasa emiii opuyorumnanaktan
en yakın zmanda bitanemmmm :saruboceq: Ben edicem şimdi cıkınca heppinze sözzz kızlar isimlerimizde verelimki isimle edelim dilan engin benim adım ve eşimin adı kızlar....vereliniortak :roflol: :roflol:
beni biliosunuz zaten seda sölememe gerek yokk :)))))))))))))
:roflol: :roflol: :roflol: damdann damaaaa hopp hopp ilahi cok yasa emiii opuyorumnanaktan
en yakın zmanda bitanemmmm :Saruboceq: ben edicem şimdi cıkınca heppinze sözzz kızlar isimlerimizde verelimki isimle edelim DİLAN ENGİN BENİM ADIM VE EŞİMİN ADI KIZLAR....vereliniortak :roflol: :roflol:
a.s a.s :roflol: :roflol: :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?