inş dilancım bırakırız en kısa zamandda burdn bebişlerin resimlerini koyarız dimi ayy ne güzel olckkk kızlar az kaldı allahın izniylee:Saruboceq:
kıslar çalışırken eşleriniz besbele çeksin başlamadan dinimizde öle o zaman çocuk şeytana uymazmış daha hayırlı olurmu
KIZZZZ SEN 16SINDAMI REGL OLCANNN YOKSA CALISMLARMI BASLICAKK NAPİMM KIZZ CILDRISNNN DAHA GÜSELLLzemuszemus zemuszemus:roflol:
evett sedammmm az kaldıı inşşşş inşşş inşşş resimlerimizi göbişlerimizii koyucazzz inşşşş alkisalkisalkis :Saruboceq: fatma seda arzu semra dimii isimler dogru sedadan eminim fatmadanda askımm ben sana zeynep diorum desne kız arzuydu dimii ismin askımmmm
yok kızz kızmazz ooo :roflol:patikcim bize kızcakk hehehelaelaelaelaelae
neyy askım anlmdmm :uhm:kız diloş zeynep karışmış aşk olsun heee
kıslar çalışırken eşleriniz besbele çeksin başlamadan dinimizde öle o zaman çocuk şeytana uymazmış daha hayırlı olurmu
ewt bnde okumuştum bunu duayla başlamak lazımmış ama ben günaha gircem die korkuorum walla
ewt bnde okumuştum bunu duayla başlamak lazımmış ama ben günaha gircem die korkuorum walla
kız diloş asıl sen karıştırdın tamam biz çözdük zeyneple yorma en kndini:))))))))))))))))
:roflol: :roflol: bnde korkuorum töbe bismillah bide carpılırız kızzz:):) töbe töbee sırnaşık şey
hayır canım besbeleli çocuklar nasip etsin rabbim bize çok sevap int araştırın ne çarpılması sevap bile hocalara sorun lütfen çektirin eşinize şeytan uzak dursun meleklerimizden inş. daha içimize düşmeden koruyalım onları canlarım
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan kusumaaaa opuyorumnanaktanhmm ii ozaman zeynepcim bi daha öle yaprız hayırlı evlat olsun inş..kız dilan sende varya beni öldürdün burda gülmekten neşeli şirin opuyorumnanaktan
hayır canım besbeleli çocuklar nasip etsin rabbim bize çok sevap int araştırın ne çarpılması sevap bile hocalara sorun lütfen çektirin eşinize şeytan uzak dursun meleklerimizden inş. daha içimize düşmeden koruyalım onları canlarım
yaa benm bi arkdsmn babaannesi ne diooo diokii iliişkiden sonra öp kocanın elini allah razı olsn de öle bişiler diooo :roflol: :roflol: :roflol: yavv yok artıkkk :roflol: :roflol: adam bidaha yapmaz elini öpsem :roflol: :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?