Kızlar bu ovulasyon yöntemi süper

kıslar çalışırken eşleriniz besbele çeksin başlamadan dinimizde öle o zaman çocuk şeytana uymazmış daha hayırlı olurmu

KIZZZZ SEN 16SINDAMI REGL OLCANNN YOKSA CALISMLARMI BASLICAKK NAPİMM KIZZ CILDRISNNN DAHA GÜSELLLzemuszemus zemuszemus:roflol:

inş dilancım bırakırız en kısa zamandda burdn bebişlerin resimlerini koyarız dimi ayy ne güzel olckkk kızlar az kaldı allahın izniylee:Saruboceq:

evett sedammmm az kaldıı inşşşş inşşş inşşş resimlerimizi göbişlerimizii koyucazzz inşşşş alkisalkisalkis :Saruboceq: fatma seda arzu semra dimii isimler dogru sedadan eminim fatmadanda askımm ben sana zeynep diorum desne kız arzuydu dimii ismin askımmmm

olsun canım farketmez :)opuyorumnanaktan

kız diloş asıl sen karıştırdın tamam biz çözdük zeyneple yorma en kndini:))))))))))))))))

ewt bnde okumuştum bunu duayla başlamak lazımmış ama ben günaha gircem die korkuorum walla

yok canım ne günahı sevabı var eşin çekmeli besbeleyi sende çakebilirsin ama eş için geçerli tam birleşme başlarken o zaman hayırlı evlat olur allah ın izniyle biliuorsunuz dinimizde herşeye besbeleyle başlanız şeytandan uzak olur unutmayın sakın

hmm ii ozaman zeynepcim bi daha öle yaprız hayırlı evlat olsun inş..kız dilan sende varya beni öldürdün burda gülmekten neşeli şirin opuyorumnanaktan

:roflol: :roflol: bnde korkuorum töbe bismillah bide carpılırız kızzz:):) töbe töbee sırnaşık şey

hayır canım besbeleli çocuklar nasip etsin rabbim bize çok sevap int araştırın ne çarpılması sevap bile hocalara sorun lütfen çektirin eşinize şeytan uzak dursun meleklerimizden inş. daha içimize düşmeden koruyalım onları canlarım

haklısın ttlım doru sölüosun ben bakarım nettende bana araştırmak olsun dini konuları severim

hmm ii ozaman zeynepcim bi daha öle yaprız hayırlı evlat olsun inş..kız dilan sende varya beni öldürdün burda gülmekten neşeli şirin opuyorumnanaktan
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan kusumaaaa opuyorumnanaktan

tamam askımmm saol bitanemm haklısınn tamam ben cocuga desem cık git dicek bana :roflol: tamam askm dorudur ama bebek için urasıpta eşine böle bişi diyenler bayanlar ters tepkş alablr :roflol: :roflol: :roflol: kocişşşş durr durrrrr :roflol: bişe dicemmmmm :roflol: :roflol:

yaa benm bi arkdsmn babaannesi ne diooo diokii iliişkiden sonra öp kocanın elini allah razı olsn de öle bişiler diooo :roflol: :roflol: :roflol: yavv yok artıkkk :roflol: :roflol: adam bidaha yapmaz elini öpsem :roflol: :roflol:

kız deli böleşeyler dorudur sorsana sende gittiğin yerde hocaya bakalım ne dicek elbet vardır bi gerçek yanı

ne diosun ya o ne içinmiş yuhhhkafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…