Kızlar bu ovulasyon yöntemi süper

:roflol: :roflol: ayy sedoşşş cok güldüm valla benmkide öleee:):)öfff püff dilaann DİLLLANNN DİOOO ARADA BENSE... HİÇÇ ÇIT YOK SONRA SUSUO :roflol: :roflol: GARİPLER KIZ YAZIKKK :roflol: :roflol: :roflol:

benimkide iyi alıştın gelmiyomusun gelmiyomusun derken uyudu kaldıı sabah yine beni kaldırmak için uğraşacak klava: kaydirigubbakcemile3

walla diloşum gitmenle gelmen bir olduu bişiy yapmadık sensin tadı olmuyoo zemuszemus

:1hug: :1hug: :asigim: OYYYY ASKIMM BENİMM KURBN OLURUM CNM BENİMM GELDİİMMMMMM GİTMİCEMMMMDEEE sırnaşık şey sırnaşık şey allahımm bu güzellller güzeliii canlarıma güzelelr güzeliii kızlara peygamber efendmizin yüzü suyu hürmetine saglıklı hayrlı evlat nasip ett :Saruboceq: :Saruboceq:

YA KISLAR SORMA YIN BENıMKıNEDE ARKADAŞLAR VAR SOHBET EDıYOM DEDıM TUHAF OLDU ETME DEDı kaydirigubbakcemile3 ÇOK PıPıRıKLı

amin canım inş.

amin canım benimmm:Saruboceq:inşş hepimize llah sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin...sende şirin bi anne olcan kızz çıtır anne ne güzell allah sağlık versn sanada inşşş:Saruboceq:

YA KISLAR SORMA YIN BENİMKİNEDE ARKADAŞLAR VAR SOHBET EDİYOM DEDİM TUHAF OLDU ETME DEDİ kaydirigubbakcemile3 ÇOK PİPİRİKLİ

:)))))))))))bizimkiler seçilmiş seçilmiş ben karar verdimmyerimsenibenama kocişlerimiz çok ii be allah var kızlar hangi koca böle katlanır kadının elinde pc şık şık şık şık olduuu sırnaşık şey

sorma canım allah eksik etmesin başımızadan ben evlenmeye geç karar verdim geç bile kaldım ama geç oldu temiz oldu kocişime dünyaları değişmem allah kimsenin yuvasını bozmasın kem gözlerden sakınsın mutlu mesut etsin bir yastıta kocatsın inş.

walla kız şimdi flim taktılar bize hadi hadi ama ne kardeşim duyuyo ne ben birbirlerine dönüp oğlum bunblarla flim izlenmez diolar bidee çok alem bizimkilerrdelikafadulden
lülülülülülü cok ii canlandırıorm gözmde benmkide aynııı hehehhe
OLMAZ SİGARA YOK HİÇ YAKIŞTIRAMADIM ANNE ADAYI SİGARA OLMAZ CANIM NAPIYOSUN lmaz:
napiim be askımmm bu kadr sıkıntı.....
ohh sefam olsunnnn ohh ohhh kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile5 sende bendensin desenekaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile3
benimkide iyi alıştın gelmiyomusun gelmiyomusun derken uyudu kaldıı sabah yine beni kaldırmak için uğraşacak klava: kaydirigubbakcemile3
:roflol: :roflol: :roflol: kızlar alemsiniz beee ii güldümm haaa hehehehehehhehehe benmkide öle dio dilannn cok acıktım dilann:):)ıııııhhh engiinnn diorumm durrrr durrr ya dilaann diooo:):)
amin canım benimmm:Saruboceq:inşş hepimize llah sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin...sende şirin bi anne olcan kızz çıtır anne ne güzell allah sağlık versn sanada inşşş:Saruboceq:

amin amin askımmm inş bitanem saol askımmmhihoyyyt sırnaşık şey inşallah olurum..ne hayallerm var bi bilsen.....sende öle olcan hepiniz fıstıksınızzz vallaaaa....fıstıkkkk cıtırcıklaryerimseniben amin bitanem sanada inş saglık sifa versn hepimize inş askımmmm

amin canım inş bnde senn gibi geç evlenenlerdenin ama olsun dediğin gibi geç oldu ama iii olduu

al ttlım ama benm gibi yapma boşa harcama sakın:)))))))))tam gününde başlaa

benimki 19 yada 21 . Günlerde çatlıyor galiba sanki hep o zamanlar da kasığıma batmalar oluyo zaten doktorada gideceğim inş. Bir şeyim yoktur düşükten sonra kontrol olmadım doktor hamile kalabilirisn 1 kez adet ol sonra korunma demişti ama ben 3 ay korundum hemen istemedim

sendenim diloşum sıgarayı dertten deil zevk için içerim az içerim abartmadan ama hamile kaldım örendiğim anda bırakırım asla içmemm

sendenim diloşum sıgarayı dertten deil zevk için içerim az içerim abartmadan ama hamile kaldım örendiğim anda bırakırım asla içmemm

KISLAR AYIN 16 GELSEDE GEÇSEDE BENDE BAŞLASAM ÇALIŞMAYA opuyorumnanaktanBU SEVER OVELOSYON TESTİDE ALICAM İNŞ.
:roflol: :roflol: benmkide 16sında baslıor kızz :roflol: kızlar bugun hiç çalısan yokkk galba delikafadulden delikafadulden delikafadulden anamm varrr pembe patikkk kesinn clısıorrr kesinnnnn sırnaşık şey :roflol:

aynen öle cnm valla allah basımızdan eksk etmsn benm herşeym o annem babam bebegm herşym annem vefat etti kızlar. mafoldumben :gitme: :gitme: :gitme: annem gibi herşym o benm canım kocişim benm herşym liseden tanıstık biz kocamla....:asigim:

zeynepcim mutlaka doktora görün ttlım aksatma için rahat olsun hem kafanı boşaltmiş olursun bişiy varmı yokmu die şüphe etmektense git bi kere öğren canımmcımm

bende hertürden içiorm mutlyken üzüntlyken kaydirigubbakcemile5 bende bırakmıstım hemen hamile oldugumu duynca... :gitme: :gitme: kızlar ben eşim askere gitsin gelsn kökten bırakıcam...eşim askerdyken cok zor.... mafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…