YAKTIM SİGRAMI OTURUORUM VALA...NEZMAN GELİRSE :roflol:
YAKTIM SİGRAMI OTURUORUM VALA...NEZMAN GELİRSE :roflol:
:roflol: :roflol: ayy sedoşşş cok güldüm valla benmkide öleee:):)öfff püff dilaann DİLLLANNN DİOOO ARADA BENSE...HİÇÇ ÇIT YOK SONRA SUSUO :roflol: :roflol: GARİPLER KIZ YAZIKKK :roflol: :roflol: :roflol:
walla diloşum gitmenle gelmen bir olduu bişiy yapmadık sensin tadı olmuyoo zemuszemus
:1hug: :1hug: :asigim: Oyyyy askımm benimm kurbn olurum cnm benimm geldiimmmmmm gitmicemmmmdeee sırnaşık şey sırnaşık şey allahımm bu güzellller güzeliii canlarıma güzelelr güzeliii kızlara peygamber efendmizin yüzü suyu hürmetine saglıklı hayrlı evlat nasip ett :saruboceq: :saruboceq:
YA KISLAR SORMA YIN BENİMKİNEDE ARKADAŞLAR VAR SOHBET EDİYOM DEDİM TUHAF OLDU ETME DEDİ kaydirigubbakcemile3 ÇOK PİPİRİKLİ
KISLAR AYIN 16 GELSEDE GEÇSEDE BENDE BAŞLASAM ÇALIŞMAYA opuyorumnanaktanBU SEVER OVELOSYON TESTİDE ALICAM İNŞ.
:)))))))))))bizimkiler seçilmiş seçilmiş ben karar verdimmyerimsenibenama kocişlerimiz çok ii be allah var kızlar hangi koca böle katlanır kadının elinde pc şık şık şık şık olduuu sırnaşık şey
lülülülülülü cok ii canlandırıorm gözmde benmkide aynııı hehehhewalla kız şimdi flim taktılar bize hadi hadi ama ne kardeşim duyuyo ne ben birbirlerine dönüp oğlum bunblarla flim izlenmez diolar bidee çok alem bizimkilerrdelikafadulden
napiim be askımmm bu kadr sıkıntı.....OLMAZ SİGARA YOK HİÇ YAKIŞTIRAMADIM ANNE ADAYI SİGARA OLMAZ CANIM NAPIYOSUNlmaz:
kaydirigubbakcemile5 sende bendensin desenekaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile3ohh sefam olsunnnn ohh ohhh kaydirigubbakcemile3
:roflol: :roflol: :roflol: kızlar alemsiniz beee ii güldümm haaa hehehehehehhehehe benmkide öle dio dilannn cok acıktım dilann:):)ıııııhhh engiinnn diorumm durrrr durrr ya dilaann diooo:):)benimkide iyi alıştın gelmiyomusun gelmiyomusun derken uyudu kaldıı sabah yine beni kaldırmak için uğraşacakklava: kaydirigubbakcemile3
amin canım benimmm:Saruboceq:inşş hepimize llah sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin...sende şirin bi anne olcan kızz çıtır anne ne güzell allah sağlık versn sanada inşşş:Saruboceq:
sorma canım allah eksik etmesin başımızadan ben evlenmeye geç karar verdim geç bile kaldım ama geç oldu temiz oldu kocişime dünyaları değişmem allah kimsenin yuvasını bozmasın kem gözlerden sakınsın mutlu mesut etsin bir yastıta kocatsın inş.
al ttlım ama benm gibi yapma boşa harcama sakın:)))))))))tam gününde başlaa
:roflol: :roflol: benmkide 16sında baslıor kızz :roflol: kızlar bugun hiç çalısan yokkk galba delikafadulden delikafadulden delikafadulden anamm varrr pembe patikkk kesinn clısıorrr kesinnnnn sırnaşık şey :roflol:KISLAR AYIN 16 GELSEDE GEÇSEDE BENDE BAŞLASAM ÇALIŞMAYA opuyorumnanaktanBU SEVER OVELOSYON TESTİDE ALICAM İNŞ.
:)))))))))))bizimkiler seçilmiş seçilmiş ben karar verdimmyerimsenibenama kocişlerimiz çok ii be allah var kızlar hangi koca böle katlanır kadının elinde pc şık şık şık şık olduuu sırnaşık şey
benimki 19 yada 21 . Günlerde çatlıyor galiba sanki hep o zamanlar da kasığıma batmalar oluyo zaten doktorada gideceğim inş. Bir şeyim yoktur düşükten sonra kontrol olmadım doktor hamile kalabilirisn 1 kez adet ol sonra korunma demişti ama ben 3 ay korundum hemen istemedim
sendenim diloşum sıgarayı dertten deil zevk için içerim az içerim abartmadan ama hamile kaldım örendiğim anda bırakırım asla içmemm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?